Φορητό σύστημα ηχείων

  Φορητό σύστημα ηχείων

  Ισχυρό στερεοφ. πεδίο ήχου

  Απολαύστε δυναμικό και ευρύ στερεοφωνικό ήχο από το τηλέφωνο Nokia με βύσμα 2,5χιλ. Αυτά τα ηχεία κλέβουν τις εντυπώσεις με ψηφιακό ενισχυτή υψηλής απόδοσης και χωρίς παρεμβολές και διατίθενται με ενσωματωμένη βάση σύνδεσης τηλεφώνου.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ισχυρό στερεοφ. πεδίο ήχου

για τηλέφωνο Nokia

 • Ελαφρύς, φορητός σχεδιασμός για μουσική απόλαυση οποιαδήποτε στιγμή

  Ελαφρύς, φορητός σχεδιασμός για μουσική απόλαυση οποιαδήποτε στιγμή

  Το ανθεκτικό, ελαφρύ υλικό και ο σχεδιασμός σας δίνουν τη δυνατότητα να μεταφέρετε τα ηχεία όπου και αν πάτε.

 • Τροφοδοσία με εναλλασσόμενο ρεύμα ή μπαταρία για μουσική απόλαυση οπουδήποτε

  Τροφοδοσία με εναλλασσόμενο ρεύμα ή μπαταρία για μουσική απόλαυση οπουδήποτε

  Οι επιλογές τροφοδοσίας με μπαταρία ή ρεύμα επιτρέπουν τη μέγιστη ευελιξία με το ηχοσύστημά σας. Μπορείτε να το μεταφέρετε και να απολαμβάνετε μουσική όπου και αν πάτε.

 • Οδηγός μπάσων που αναδεικνύει τα χαμηλά μπάσα για καθαρό, ρεαλιστικό ήχο

  Χάρη σε μια δίοδο αέρα με συντονισμένη ακουστική που ενισχύει τις συχνότητες των μπάσων, μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτικά ρεαλιστικό ήχο.

 • Ψηφιακός ενισχυτής Class D για ποιοτική απόδοση ήχου

  Ο Ψηφιακός ενισχυτής Class ‘D’ λαμβάνει το αναλογικό σήμα, το μετατρέπει σε ψηφιακό και το ενισχύει ψηφιακά. Έπειτα το σήμα περνά μέσα από ένα φίλτρο αποδιαμόρφωσης και παράγει τον τελικό ήχο. Η ενισχυμένη ψηφιακή έξοδος διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα του ψηφιακού ήχου, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης ποιότητας ήχου. Επιπλέον, ο Ψηφιακός ενισχυτής Class ‘D’ διαθέτει περισσότερο από 90% αποδοτικότητα συγκριτικά με τους παραδοσιακούς ενισχυτές AB. Αυτή η υψηλή αποδοτικότητα ερμηνεύεται σε έναν ισχυρό ενισχυτή, ο οποίος καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.

 • Ισχυροί οδηγοί ηχείων για εξαιρετικά ρεαλιστικό ήχο

  Οι ισχυροί οδηγοί ηχείων δημιουργούν εξαιρετικά ρεαλιστικό ήχο, βυθίζοντάς σας πλήρως στο παιχνίδι.

 • Ευρύ στερεοφωνικό πεδίο ήχου όταν τα ηχεία τοποθετούνται ξεχωριστά.

  Αυτά τα φορητά ηχεία δημιουργούν φυσικό στερεοφωνικό πεδίο ήχου όταν τοποθετούνται ξεχωριστά, δημιουργώντας την εντύπωση ότι κάθε μουσικό όργανο καταλαμβάνει διαφορετικό φυσικό χώρο. Το αποτέλεσμα είναι πιο ρεαλιστικό και απολαυστικό.

 • Ενσωματωμένη κεραία FM

  Για να λειτουργεί σωστά το ραδιόφωνο FM του τηλεφώνου συνήθως χρειάζεται μια εξωτερική κεραία. Αυτό το προϊόν της Philips συμπεριλαμβάνει κεραία FM για να απολαμβάνετε ποιοτικό ήχο από το ενσωματωμένο ραδιόφωνο του τηλεφώνου σας.

 • Λειτουργεί με το τηλέφωνό σας και με MP3 player

  Απολαύστε μουσική από το κινητό σας ή από το MP3 player! Συνδέστε το ηχείο στο κινητό σας ή στο MP3 player με τον ενσωματωμένο προσαρμογέα.

 • Ειδικά για Nokia XpressMusic

  Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για χρήση με τα τηλέφωνα Nokia XpressMusic. Οι εκτεταμένες δοκιμές με αυτά τα τηλέφωνα εξασφαλίζουν ότι θα μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το τηλέφωνό σας σε συνδυασμό με αυτό το προϊόν της Philips.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: