Βάση σύνδεσης USB

  Βάση σύνδεσης USB

  Απλά και ολοκληρωμένα

  Αυτή η βάση με οθόνη για notebook επιτρέπει τον εύκολο πολλαπλασιασμό θυρών. Συνδέστε την πλήρως προσαρμόσιμη βάση σύνδεσης στην υπάρχουσα οθόνη σας. Επεκτείνετε την επιφάνεια προβολής των εργασιών σας και διατηρήστε συνδεδεμένα τα περιφερειακά σας με αυτήν τη βάση γενικής χρήσης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βάση σύνδεσης USB

Για οθόνες 48-71 εκ. (19"-28"), Προσαρμόσιμο ύψος, Σύνδεση USB SB4B1928UB/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Απλά και ολοκληρωμένα

βάση οθόνης και γενικής χρήσης

 • Καθολική σύνδεση USB με όλα τα notebook

  Καθολική σύνδεση USB με όλα τα notebook

  Αυτή η πρωτοποριακή βάση για οθόνες Philips επιτρέπει την εύκολη αναπαραγωγή θυρών με κάθε notebook, ώστε να έχετε ένα απόλυτα τακτοποιημένο χώρο εργασίας. Ιδανική για τα πιο λεπτά notebook με περιορισμένες υποδοχές, αυτή η οθόνη με ενσωματωμένο διανομέα USB, Ethernet και εξόδους βίντεο σάς δίνει τη δυνατότητα μετάδοσης βίντεο, ήχου και απευθείας σύνδεσης στο Internet με ένα μόνο καλώδιο σύνδεσης USB. Επειδή η υποδοχή USB έχει καθολική συμβατότητα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη βάση σχεδόν σε κάθε notebook, ώστε να εξοικονομείτε χώρο και χρήματα.

 • Μετάδοση βίντεο και ήχου από το φορητό υπολογιστή με ένα μόνο καλώδιο

  Μετάδοση βίντεο και ήχου από το φορητό υπολογιστή με ένα μόνο καλώδιο

  Επεκτείνετε εύκολα την προβολή σας. Με ένα μόνο καλώδιο USB από το notebook στη βάση, μπορείτε να συνδέσετε πολλές οθόνες μέσω HDMI και DisplayPort και να έχετε ανάλυση έως και 4K UHD (3840 x 2160), για έναν τακτοποιημένο χώρο εργασίας με αυξημένη παραγωγικότητα.

 • Η βάση Smart Ergo παρέχει τη δυνατότητα εργονομικών ρυθμίσεων φιλικών προς το χρήστη

  Η βάση Smart Ergo παρέχει τη δυνατότητα εργονομικών ρυθμίσεων φιλικών προς το χρήστη

  Η βάση Smart Ergo καθιστά άνετη τη χρήση της οθόνης και παρέχει ένα σύστημα διαχείρισης καλωδίων. Η φιλική προς το χρήστη δυνατότητα προσαρμογής του ύψους, της κλίσης και της γωνίας περιστροφής της βάσης σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε την οθόνη ώστε να προσφέρει μέγιστη άνεση, συμβάλλοντας στον περιορισμό της φυσικής καταπόνησης και κούρασης. Το σύστημα διαχείρισης καλωδίων βοηθά στην τακτοποίηση των καλωδίων, για έναν τακτοποιημένο εργασιακό χώρο.

 • Μικρή απόσταση μεταξύ πλαισίου και γραφείου, για μέγιστη άνεση

  Μικρή απόσταση μεταξύ πλαισίου και γραφείου, για μέγιστη άνεση

  Χάρη στην προηγμένη βάση Smart Ergo, μπορείτε να χαμηλώνετε την οθόνη Philips σχεδόν στο επίπεδο του γραφείου, εξασφαλίζοντας μια άνετη οπτική γωνία. Η χαμηλή απόσταση μεταξύ πλαισίου και γραφείου είναι ιδανική, αν χρησιμοποιείτε διπλοεστιακά, τριεστιακά ή πολυεστιακά γυαλιά όταν εργάζεστε στον υπολογιστή. Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες με διαφορετικό ύψος να χρησιμοποιούν την οθόνη στη γωνία και στις ρυθμίσεις ύψους που προτιμούν, συμβάλλοντας στον περιορισμό της κούρασης και της καταπόνησης.

 • Βάση συμβατή με οθόνες VESA για εύκολη ρύθμιση

  Βάση συμβατή με οθόνες VESA για εύκολη ρύθμιση

  Συνδέστε τη βάση σύνδεσης USB με μια νέα οθόνη Philips ή αναβαθμίστε τις ήδη υπάρχουσες οθόνες σας. Αυτή η βάση διαθέτει σύστημα Philips Quick Release και συμβατότητα με οθόνες VESA (μοτίβο οπών 100 x 100 mm) έως και 28 ιντσών.

 • Με ένα μόνο καλώδιο USB 3.0 μπορείτε να συνδέσετε τον φορητό σας υπολογιστή στην οθόνη

  Με ένα μόνο καλώδιο USB 3.0 μπορείτε να συνδέσετε τον φορητό σας υπολογιστή στην οθόνη

  Αυτή η πρωτοποριακή μεγάλη οθόνη της Philips επιτρέπει τον εύκολο πολλαπλασιασμό θυρών για κάθε φορητό υπολογιστή. Ιδανική για τις πιο πρόσφατες συσκευές τύπου βιβλίου με περιορισμένες υποδοχές, αυτή η οθόνη με ενσωματωμένο διανομέα USB 3.0, Ethernet και στερεοφωνικά ηχεία σάς δίνει τη δυνατότητα μετάδοσης βίντεο, ήχου και απευθείας σύνδεσης στο Internet ή στο εσωτερικό σας δίκτυο (intranet) με ένα μόνο καλώδιο σύνδεσης USB. Μέσω αυτής της προηγμένης σύνδεσης USB 3.0 και USB 2.0 τύπου plug and play, μπορείτε πλέον να επεκτείνετε την επιφάνεια εργασίας σας χρησιμοποιώντας την επιφάνεια NBPC καθώς και την επιφάνεια της οθόνης της Philips, χωρίς να ανησυχείτε για δύσχρηστες ρυθμίσεις ανάλυσης ή να μπερδεύεστε με καλώδια.

 • Πρόσβαση σε όλες τις περιφερειακές συσκευές, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι από το διανομέα

  Πρόσβαση σε όλες τις περιφερειακές συσκευές, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι από το διανομέα

  Τώρα μπορείτε να συνδέσετε προαιρετικά πληκτρολόγιο και ποντίκι κανονικού μεγέθους στο διανομέα USB αυτής της πρωτοποριακής οθόνης της Philips για να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας. Απλώς συνδέστε το φορητό υπολογιστή σας σε αυτήν την οθόνη με ένα μόνο καλώδιο USB και είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε τα συνδεδεμένα πρόσθετα περιφερειακά, όπως τον εξωτερικό σκληρό δίσκο, τη φωτογραφική μηχανή και τη μονάδα USB με Full HD βίντεο, ήχο και λειτουργίες στο Internet. Σε περίπτωση που το προτιμάτε, μπορείτε φυσικά να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το πληκτρολόγιο και το track pad του NBPC σας ως συνήθως.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η οθόνη δεν περιλαμβάνεται
 • Η βάση σύνδεσης Philips υποστηρίζει λειτουργία φόρτισης για τα περισσότερα notebook Asus και Acer και παρέχει ισχύ αλλά όχι φόρτιση στα περισσότερα notebook Dell, HP και Lenovo.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: