Βάση οθόνης Cloud

  Βάση οθόνης Cloud

  Απλό, ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον

  Βελτιώστε το δίκτυό σας με αυτήν την ολοκληρωμένη λύση. Συνδέστε την οθόνη σας και κάντε ενσωμάτωση στο περιβάλλον VMware για μέγιστη ευελιξία. Είναι εύκολο, ευέλικτο και απόλυτα ασφαλές: η πιο έξυπνη επιλογή! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βάση οθόνης Cloud

Για οθόνες 48-73 εκ. (19"-29"), Προσαρμόσιμο ύψος, για VMware SB4B1927VB/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Απλό, ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον

 • Βάση Smart Ergo για καλύτερη εργονομία

  Βάση Smart Ergo για καλύτερη εργονομία

  Η βάση Smart Ergo καθιστά άνετη τη χρήση της οθόνης και παρέχει ένα σύστημα διαχείρισης καλωδίων. Η φιλική προς το χρήστη δυνατότητα προσαρμογής του ύψους, της κλίσης και της γωνίας περιστροφής της βάσης σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε την οθόνη ώστε να προσφέρει μέγιστη άνεση, συμβάλλοντας στον περιορισμό της φυσικής καταπόνησης και κούρασης. Το σύστημα διαχείρισης καλωδίων βοηθά στην τακτοποίηση των καλωδίων, για έναν τακτοποιημένο εργασιακό χώρο.

 • VDI όλα σε ένα, για απόλυτη απλότητα

  VDI όλα σε ένα, για απόλυτη απλότητα

  Οι εργαζόμενοι χρειάζονται ξεκάθαρες και αξιόπιστες υπολογιστικές λύσεις. Οι εταιρείες IT πρέπει να διατηρούν την απόδοση του εξοπλισμού, την ασφάλεια και την πρόσβαση στα δεδομένα, μειώνοντας παράλληλα το κόστος. Με το Virtual Desktop Infrastructure (VDI), οι εταιρείες IT μπορούν να διατηρούν όλα τα δεδομένα και το λογισμικό στον κεντρικό διακομιστή και να χρησιμοποιούν έναν απλό και ολοκληρωμένο πελάτη στο χώρο εργασίας των χρηστών. Έτσι ελευθερώνεται χώρος στο γραφείο, τα δεδομένα στο διακομιστή προβάλλονται με ασφάλεια από τον πελάτη και οι πόροι IT που ξοδεύει η εταιρεία μειώνονται σημαντικά.

 • VMware ready, για άψογη ενσωμάτωση

  VMware ready, για άψογη ενσωμάτωση

  Οι συσκευές Philips Cloud για VMware είναι κατασκευασμένες με βάση την τεχνολογία PCoIP (PC over Internet Protocol), η οποία δίνει στις εταιρείες τη δυνατότητα να τις ενσωματώνουν άψογα στο VMware Virtual Desktop Infrastructure (VDI). Η τεχνολογία οπτικοποίησης VMware προσφέρει τις πιο ώριμες και ολοκληρωμένες δυνατότητες, με απαράμιλλη αξιοπιστία και την πιο γρήγορη και ασφαλή εγκατάσταση.

 • Chipset Tera2, για αποτελεσματική απόδοση

  Το νέο chipset Tera2 έχει βελτιωθεί για καλύτερη αποτελεσματικότητα και απόδοση. Διαθέτει έως και 5πλάσια απόδοση pixel σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, ενώ προσφέρει μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, μικρότερη χρήση bandwidth και πιο ισχυρή ασφάλεια.

 • Zero Client SmartConnect, για απόλυτη επεκτασιμότητα

  Με πληθώρα συνδέσεων όπως η διπλή έξοδος DVI για επέκταση σε διπλή οθόνη, μικρόφωνο και ήχο για εργασίες στο web, USB για συνδέσεις γενικής χρήσης και LAN για ασφαλή δικτύωση, το Zero Client Smart Connect διασφαλίζει γρήγορη και ευέλικτη ενσωμάτωση στα τρέχοντα δίκτυα.

 • Zero Client All-in-One, για εξοικονόμηση ενέργειας

  Καθώς το ενεργειακό κόστος αυξάνεται και οι προϋπολογισμοί IT μειώνονται, οι εταιρείες αναζητούν τρόπους να περιορίσουν τα έξοδα του ηλεκτρικού. Το Zero Client All-in-One χρησιμοποιεί πολύ λιγότερο ρεύμα σε σχέση με τις τυπικές οθόνες-πελάτες. Έτσι, οι εταιρείες μειώνουν τον οικολογικό τους αντίκτυπο και μπορούν να διαθέσουν τα χρήματα σε άλλους απαραίτητους τομείς.

 • Οικολογική λύση

  "Η Philips έχει δεσμευτεί στη χρήση αειφόρων, φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων σε όλες τις οθόνες. Όλα τα πλαστικά εξαρτήματα του κορμού, τα μεταλλικά εξαρτήματα του πλαισίου και οι συσκευασίες αποτελούνται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά. Ορισμένα επιλεγμένα μοντέλα κατασκευάζονται έως και κατά 65% από πλαστικό ανακυκλωμένο μετά την κατανάλωση. Η αυστηρή συμμόρφωση με τα πρότυπα της Οδηγίας RoHS διασφαλίζει τη σημαντική μείωση ή και την εξάλειψη των τοξικών ουσιών, όπως ο μόλυβδος. Η περιεκτικότητα σε υδράργυρο έχει μειωθεί σημαντικά στις οθόνες με οπίσθιο φωτισμό CCFL, ενώ έχει εξαλειφθεί ολοκληρωτικά από τις οθόνες με οπίσθιο φωτισμό LED. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τη Philips στη διεύθυνση http://www.asimpleswitch.com/global/.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η οθόνη δεν περιλαμβάνεται

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: