Fidelio

Philips Fidelio

Ακουστικά με μικρόφωνο

  • KA

  Philips Fidelio

  Ακουστικά με μικρόφωνο

  Υψηλή πιστότητα, κορυφαία ποιότητα

  Τα ακουστικά Philips Fidelio S2 είναι κατασκευασμένα με ακρίβεια για να παράγουν φυσικό, ισορροπημένο ήχο, αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες όπως ακριβώς θα το ήθελε ο καλλιτέχνης. Εκπληκτικός ήχος σε ελαφριά και ανθεκτική σχεδίαση, για πραγματική άνεση κατά τις μετακινήσεις σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Fidelio Ακουστικά με μικρόφωνο

Ήχος υψηλής ανάλυσης, Ενδώτια, Πολύ μαλακά καλύμματα από σιλικόνη, Επίπεδο καλώδιο S2WT/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Υψηλή πιστότητα, κορυφαία ποιότητα

Όπου κι αν πάτε

 • Ο ήχος υψηλής ανάλυσης αναπαράγει τη μουσική στην καθαρότερη μορφή της

  Ο ήχος υψηλής ανάλυσης αναπαράγει τη μουσική στην καθαρότερη μορφή της

  Ο ήχος υψηλής ανάλυσης παρέχει τη βέλτιστη απόδοση ήχου, αναπαράγοντας πρωτότυπες ηχογραφήσεις από κύρια αντίγραφα του στούντιο με μεγαλύτερη πιστότητα από τα φορμά CD 16 bit/44,1 kHz. Αυτή η ασυμβίβαστη ποιότητα καθιστά τον ήχο υψηλής ανάλυσης τον καλύτερο σύντροφο για τους λάτρεις της μουσικής. Τα ακουστικά Fidelio ικανοποιούν τα πιο αυστηρά πρότυπα που απαιτούνται για τη σφραγίδα ποιότητας ήχου υψηλής ανάλυσης. Είτε απολαμβάνετε τη συλλογή σας σε ήχο υψηλής ανάλυσης είτε μια πιο συμβατική μουσική πηγή, οι εξομαλυμένες εκτεταμένες υψηλές συχνότητες της σειράς ακουστικών Fidelio σάς βοηθούν να απολαμβάνετε ακόμη περισσότερο τη μουσική σας.

 • Οδηγοί νεοδυμίου 13,5 χιλ. υψηλής ισχύος, για εξαιρετικό ήχο

  Οδηγοί νεοδυμίου 13,5 χιλ. υψηλής ισχύος, για εξαιρετικό ήχο

  Κάθε οδηγός ηχείου επιλέγεται, συντονίζεται και ελέγχεται με ιδιαίτερη προσοχή πριν από τη φάση της σύζευξης, ώστε να διασφαλίζεται ο κατά το δυνατόν πιο ισορροπημένος και φυσικός ήχος. Οι οδηγοί 13,5 χιλ. χρησιμοποιούν μαγνήτες νεοδυμίου υψηλής ισχύος για να αποδίδουν βαθιά μπάσα, διαπερατές μεσαίες συχνότητες και ευκρινείς υψηλές συχνότητες.

 • Οδηγοί χειρισμού κίνησης με στρώσεις, για ευκρινείς υψηλές συχνότητες

  Οδηγοί χειρισμού κίνησης με στρώσεις, για ευκρινείς υψηλές συχνότητες

  Οι οδηγοί χειρισμού κίνησης με στρώσεις (LMC) διαθέτουν ένα διάφραγμα πολυμερούς πολλαπλών στρώσεων που περικλείει ένα στρώμα τζελ απόσβεσης. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς οδηγούς μίας στρώσης στις υψηλότερες συχνότητες ήχου, που είναι άκαμπτοι και αναπαράγουν μη ελεγχόμενη και μη φυσική χροιά, οι πολλαπλές στρώσεις των οδηγών μας LMC σχηματίζουν ένα εύκαμπτο διαχωριστικό σημείο που συγκρατεί το σχήμα της στρώσης τζελ. Το τζελ απορροφά και αποσβένει τυχόν υπερβολική ενέργεια, με αποτέλεσμα την ομαλή και πιο επίπεδη απόκριση συχνοτήτων, ώστε να επιτυγχάνεται πιο εξισορροπημένο, φυσικό και τελειοποιημένο εύρος υψηλών συχνοτήτων.

 • Ειδικά επεξεργασμένο μεταλλικό περίβλημα, για μείωση των δονήσεων και της αντήχησης

  Ειδικά επεξεργασμένο μεταλλικό περίβλημα, για μείωση των δονήσεων και της αντήχησης

  Το μεταλλικό περίβλημα είναι σχολαστικά επεξεργασμένο ώστε να περιορίζει την αντήχηση και τις δονήσεις, για αυθεντικό, ακριβή ήχο με απίστευτη λεπτομέρεια.

 • Εργονομικά ακουστικά που εφαρμόζουν τέλεια και διαχέουν την πίεση

  Εργονομικά ακουστικά που εφαρμόζουν τέλεια και διαχέουν την πίεση

  Χάρη στο εργονομικό τους σχήμα, τα ακουστικά Fidelio S2 εφαρμόζουν στη φυσική καμπύλη του αυτιού και, ταυτόχρονα, διαχέουν την πίεση. Η ελαφριά κατασκευή από κράμα χαλκού και τα κορυφαία υλικά τους εξασφαλίζουν πραγματική άνεση που διαρκεί, ώστε να απολαμβάνετε τη μουσική σας στο έπακρο.

 • Γυαλιστερή επίστρωση ανθεκτική στις γρατσουνιές για μεγαλύτερη προστασία

  Γυαλιστερή επίστρωση ανθεκτική στις γρατσουνιές για μεγαλύτερη προστασία

  Η εργονομικά σχεδιασμένη κάψουλα προστατεύεται από ένα γυαλιστερό φινίρισμα σε εκθαμβωτικό κλασικό μαύρο, που πέρα από την πολυτελή αίσθηση και εμφάνιση που προσδίδει, παρέχει εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα στις γρατσουνιές. Η προστατευτική επίστρωση διευκολύνει το καθάρισμα των ακουστικών, και φυσικά τη μεταφορά τους. Απλώς σκουπίστε τα και θα φαίνονται σαν καινούργια.

 • Εναλλαγή ανάμεσα σε μουσική και κλήσεις, με το ενσωματωμένο χειριστήριο και μικρόφωνο

  Εναλλαγή ανάμεσα σε μουσική και κλήσεις, με το ενσωματωμένο χειριστήριο και μικρόφωνο

  Τα ενδώτια ακουστικά Fidelio S2 διαθέτουν ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο, για εύκολη εναλλαγή ανάμεσα σε μουσική και κλήσεις. Μείνετε σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους, ενώ απολαμβάνετε τη μουσική σας.

 • Ανθεκτικό επίπεδο καλώδιο που δεν μπερδεύεται

  Ανθεκτικό επίπεδο καλώδιο που δεν μπερδεύεται

  Κάθε χαρακτηριστικό των ενδωτίων ακουστικών Fidelio είναι προσεχτικά σχεδιασμένο, ώστε να απολαμβάνετε πάντα μια μοναδική μουσική εμπειρία. Το πρωτοποριακό δίχρωμο επίπεδο καλώδιο τους είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά και κομψά υλικά κορυφαίας ποιότητας, ενώ δεν μπερδεύεται. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε άνετα τη μουσική σας εν κινήσει, χωρίς να καταναλώνετε χρόνο και ενέργεια για να ξεμπερδεύετε το καλώδιο. Κομψά, άνετα και εύκολα από κάθε άποψη.

 • Ιδιαίτερα μαλακά άκρα από σιλικόνη σε 5 μεγέθη, για τέλεια και άνετη εφαρμογή

  Ιδιαίτερα μαλακά άκρα από σιλικόνη σε 5 μεγέθη, για τέλεια και άνετη εφαρμογή

  Τα ενδώτια ακουστικά Fidelio S2 συνοδεύονται από 5 ζεύγη άκρων σιλικόνης με ηχομόνωση, για άψογη εφαρμογή και άνεση που διαρκεί.

 • Προστατευτική θήκη για να αποθηκεύετε τα ακουστικά σας όταν δεν τα χρησιμοποιείτε

  Προστατευτική θήκη για να αποθηκεύετε τα ακουστικά σας όταν δεν τα χρησιμοποιείτε

  Τα ενδώτια ακουστικά Fidelio συνοδεύονται από μια κομψή προστατευτική θήκη μεταφοράς. Κατασκευασμένη από χυτό αφρολέξ EVA, αυτή η ανθεκτική θήκη προστατεύει τα ακουστικά σας Fidelio με ασφάλεια και στυλ.

 • Εξωτερικό περίβλημα από κράμα χαλκού για άνεση και αντοχή

  Εξωτερικό περίβλημα από κράμα χαλκού για άνεση και αντοχή
 • Σχεδίαση ημι-κλειστού τύπου, για ισορροπία ήχου και επέκταση μπάσων

  Η αρχιτεκτονική ημι-κλειστού τύπου, σε συνδυασμό με τους μεγάλους οδηγούς κορυφαίας ποιότητας, εξασφαλίζει μεγαλύτερη επέκταση μπάσων και μικρότερη διαρροή ήχου. Τα μπροστινά κανάλια ισοστάθμισης πίεσης παρέχουν πιο λεπτομερή και ισορροπημένο ήχο, περιορίζοντας έτσι το φαινόμενο της έμφραξης και προσφέροντας μια πιο φυσική εμπειρία ακρόασης.

 • 2 ζεύγη άκρων από αφρολέξ Comply™, για άνετη εφαρμογή και απομόνωση θορύβου

  Βελτιώστε την εμπειρία ακρόασης με τα παρεχόμενα άκρα από αφρολέξ Comply™, διαθέσιμα σε 2 προσαρμοσμένες επιλογές. Τα άνετα άκρα S-series συνδυάζουν την άψογη εφαρμογή με εκπληκτική άνεση που διαρκεί όλη την ημέρα, ενώ τα άκρα Ts-series παρέχουν εκπληκτική απομόνωση θορύβου, για να μπορείτε να βυθίζεστε στη μουσική σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: