Οθόνη Smart All-in-One

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/s/s221c4afd_00/s221c4afd_00_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Οθόνη Smart All-in-One

  Smart All-in-One

  Ανοίξτε ένα νέο κόσμο ευκαιριών με την Philips Smart All-in-One με Android™. Η επεκτάσιμη οθόνη πολλαπλών σημείων αφής 21,5 ιντσών είναι ιδανική για τη μετάδοση βίντεο και μουσικής HD, για e-Learning και για σερφάρισμα σε άλλο επίπεδο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Smart All-in-One

Ο κόσμος στην άκρη των δαχτύλων σας!

 • Ευρεία οθόνη Full HD 16:9 για την καλύτερη εμπειρία προβολής

  Ευρεία οθόνη Full HD 16:9 για την καλύτερη εμπειρία προβολής

  Η Smart All-in-One διαθέτει οθόνη Full HD 16:9 (ανάλυση 1920 x 1080) για μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας. Είναι μια διαχρονική συσκευή, καθώς υποστηρίζει σήματα 1080p από όλες τις πηγές, όπως τα πιο πρόσφατα Blu-ray και οι πιο προηγμένες παιχνιδοκονσόλες HD. Προσφέρει εξαιρετική εικόνα προοδευτικής σάρωσης χωρίς τρεμόπαιγμα, με εξαιρετική φωτεινότητα και χρώματα.

 • Κορυφαίος στερεοφωνικός ήχος για πολυμέσα

  Κορυφαίος στερεοφωνικός ήχος για πολυμέσα

  Βυθιστείτε στη μαγεία του ήχου με τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας.

 • Η σχεδίαση SmartStand σας προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης με ένα άγγιγμα για ευκολία στη χρήση

  Η σχεδίαση SmartStand σας προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης με ένα άγγιγμα για ευκολία στη χρήση

  Η Smart All-in-One της Philips διαθέτει SmartStand με πλήρως ρυθμιζόμενη κλίση και δυνατότητα ρύθμισης με ένα άγγιγμα. Το SmartStand προσαρμόζεται εύκολα για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την οθόνη σε διάφορες εργονομικές θέσεις. Ρυθμίστε την κλίση σε 60 μοίρες, όταν θέλετε να αλληλεπιδράτε κανονικά με την οθόνη για να την αγγίζετε και να πληκτρολογείτε, ή τοποθετήστε την σε όρθια θέση, όταν θέλετε να εργαστείτε.

 • Μεγάλη οπτική οθόνη πολλαπλών σημείων αφής για εύκολη πλοήγηση

  Ανοίξτε ένα νέο κόσμο ευκαιριών με την Philips Smart All-in-One με Android. Χάρη στην ενσωματωμένη, προηγμένη οπτική τεχνολογία πολλαπλών σημείων αφής, μπορείτε πλέον να χειρίζεστε περιεχόμενο με κινήσεις όπως τσίμπημα, ζουμ, περιστροφή, σάρωση ή κύλιση. Η άνετη, μεγάλη οθόνη σας απελευθερώνει, καθώς δεν χρειάζεται πλέον να κολλάτε σε μια Smart οθόνη μικρού μεγέθους. Διαβάστε εύκολα ηλεκτρονικά βιβλία ή εφημερίδες χωρίς να κουράζονται τα μάτια σας, χάρη στη μεγάλη γραμματοσειρά και στις δυνατότητες προβολής εικόνων. Η μεγάλη οθόνη αφής είναι το σωστό εργαλείο που θα επιτρέψει στα μικρά παιδιά να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους με e-ζωγραφική, να μάθουν τα γράμματα του αλφαβήτου ή να χρησιμοποιήσουν διαδραστικές εκπαιδευτικές εφαρμογές.

 • Λήψη εφαρμογών από το Google Play™ Store

  Απολαύστε απίστευτες εφαρμογές από το Google Play™ Store. Με ένα απλό πάτημα στο εικονίδιο των εφαρμογών μπορείτε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω Wi-Fi ή Ethernet. Κατεβάστε και εγκαταστήστε εφαρμογές για ψυχαγωγία, παιχνίδια, βοηθητικά προγράμματα, λογισμικό γραφείου, φωτογραφίες, βίντεο, ειδήσεις, κοινωνικά δίκτυα κ.λπ., τις οποίες μπορείτε να βρείτε και να ενημερώσετε στο κατάστημα. Χάρη στο απλό και εύχρηστο περιβάλλον διασύνδεσης, μπορείτε να περιηγείστε εύκολα στις εφαρμογές, οι οποίες ταξινομούνται κατά βαθμολογία, κατηγορία ή δημοτικότητα.

 • Κάμερα web, για να μιλάτε με την οικογένεια και τους φίλους σας

  Η ενσωματωμένη κάμερα web σας προσφέρει εκπληκτική, φωτεινή και πεντακάθαρη εικόνα για να μπορείτε να επικοινωνείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας σαν να ήσασταν πρόσωπο με πρόσωπο. Το εξαιρετικά ευαίσθητο μικρόφωνο της Smart All-in-One μεταφέρει τη φωνή σας με καθαρότητα και ευκρίνεια. Μπορείτε να ακούτε πεντακάθαρο ήχο είτε από τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία είτε συνδέοντας τα δικά σας ακουστικά για να κρατήσετε τις συζητήσεις σας ιδιωτικές. Χάρη σε αυτήν την απλή, ενσωματωμένη λύση, μπορείτε να απολαμβάνετε εύκολη και γρήγορη επικοινωνία ανά πάσα στιγμή.

 • Αποκτήστε μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης με κάρτα SDHC

  Αν η βιβλιοθήκη σας μεγαλώνει διαρκώς, μπορείτε να επεκτείνετε τη χωρητικότητα αποθήκευσης τοποθετώντας μια εξωτερική κάρτα SDHC ή μια μονάδα USB flash στην ενσωματωμένη υποδοχή επέκτασης.

 • Διανομέας USB 2 θυρών για εύκολες συνδέσεις

  Ο διανομέας USB επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν με ευκολία συσκευές πολυμέσων plug and play, όπως συσκευές μνήμης USB, φωτογραφικές μηχανές, φορητά HDD, κάμερες Web, PDA, εκτυπωτές και πολλές ακόμη συσκευές με διαθέσιμη σύνδεση USB. Ο διανομέας USB 2.0 που βρίσκεται για πρακτικούς λόγους πάνω στην οθόνη επιτρέπει τη διέλευση των σημάτων USB 2.0 στον υπολογιστή. Σημειώστε ότι πολλές συσκευές όπως φωτογραφικές μηχανές και HDD ενδέχεται να χρειαστεί να ενεργοποιηθούν αυτόνομα, καθώς διαθέτουν υψηλότερες απαιτήσεις ρεύματος από αυτές που μπορεί να παρέχει ο διανομέας USB.

 • Γρήγορη πρόσβαση στο Internet με Wi-Fi ή θύρα Ethernet

  Το σύστημα πολλαπλής πρόσβασης με διαίρεση κώδικα (CDMA) είναι ένα ψηφιακό κυψελωτό ραδιοσύστημα διευρυμένου φάσματος που χρησιμοποιεί ξεχωριστούς κωδικούς για κάθε χρήστη.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Απαιτείται εξωτερικό πληκτρολόγιο και ποντίκι για Android (δεν συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά)
 • Για εξωτερικό HDD ενδέχεται να απαιτείται πρόσθετη τροφοδοσία ρεύματος.
 • Οι επωνυμίες Google και Android είναι εμπορικά σήματα της Google Inc. Εταιρικές επωνυμίες και εμπορικά σήματα που αναγράφονται εδώ αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών
 • Αυτή η οθόνη Philips διαθέτει πιστοποίηση MHL. Ωστόσο, σε περίπτωση που η συσκευή δεν συνδέεται ή δεν λειτουργεί σωστά, ανατρέξτε στις Συχνές ερωτήσεις της συσκευής σας MHL ή συμβουλευτείτε απευθείας τον προμηθευτή σας. Η πολιτική του κατασκευαστή της συσκευής σας ενδέχεται να απαιτεί να αγοράσετε το καλώδιο ή τον προσαρμογέα MHL της ίδιας εταιρείας για να λειτουργήσει με την οθόνη σας
 • Απαιτείται συσκευή με πιστοποίηση MHL και προαιρετικό καλώδιο MHL (δεν περιλαμβάνεται). Συμβουλευτείτε τον πάροχο της συσκευής σας MHL για ζητήματα συμβατότητας.
 • Η λειτουργία αναμονής/απενεργοποίησης για εξοικονόμηση ενέργειας του ErP δεν είναι διαθέσιμη στη λειτουργία φόρτισης MHL

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: