Παθητικά γυαλιά 3D

  Παθητικά γυαλιά 3D

  Μεγαλύτερη εικόνα

  Μοιραστείτε μια πραγματικά καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία 3D με όλη την οικογένεια. Αυτά τα γυαλιά Easy 3D της Philips διαθέτουν οπτικά μέσα 3D από την Oakley, για κορυφαία απόδοση, άνεση και στιλ. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Μεγαλύτερη εικόνα

Με οπτικά μέσα 3D από την Oakley

 • Καλύτερη διαχείριση του φωτός

  Οι αντανακλάσεις μπορούν να καταστρέψουν την εμπειρία της ψυχαγωγίας 3D. Αυτοί οι φακοί διαθέτουν κυλινδρική βασική καμπυλότητα που κυριολεκτικά εξαλείφει τις αντανακλάσεις, σε αντίθεση με τους πιο "επίπεδους" φακούς 3D που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Χάρη στην οπτική τεχνολογία 3D της Oakley, η Philips είναι σε θέση να σας προσφέρει την πιο άνετη εμπειρία Easy 3D.

 • Καμπυλότητα μεγάλης κάλυψης, για καλύτερη περιφερειακή όραση

  Αυτά τα γυαλιά διαθέτουν οπτική τεχνολογία 3D από την Oakley, με βασική καμπυλότητα που τους επιτρέπει να καλύπτουν μεγαλύτερη περιοχή γύρω από το πρόσωπο. Καλύτερη περιφερειακή όραση κατά την παρακολούθηση περιεχομένου 3D, πιο άνετη εμπειρία.

 • Ελαφρύς μεταλλικός σκελετός για στιλ και άνεση

  Αυτά τα γυαλιά Easy 3D διαθέτουν ελαφρύ μεταλλικό σκελετό. Είναι κατασκευασμένα για να εφαρμόζουν σε τρία σημεία, εξαλείφοντας έτσι την εκνευριστική χαλαρή εφαρμογή των συνηθισμένων γυαλιών. Επιπλέον, διαθέτουν κομψή σχεδίαση και βραχίονες από καουτσούκ, για πολύωρες άνετες προβολές.

 • Φακοί ανθεκτικοί στις γρατσουνιές, για κορυφαία αντοχή

  Τα γυαλιά 3D μίας χρήσης που προσφέρουν οι κινηματογράφοι είναι εύθραυστα και οι φακοί τους γρατσουνίζονται εύκολα. Τα γυαλιά 3D από την Oakley είναι κατασκευασμένα από υλικό ανθεκτικό στις γρατσουνιές, εξασφαλίζοντας ένα επίπεδο αντοχής που είναι το αποτέλεσμα δεκαετιών καινοτομίας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Προειδοποίηση σχετικά με την υγεία
 • Σε περίπτωση που εσείς ή η οικογένειά σας έχετε ιστορικό επιληψίας ή κρίσεων φωτοευαισθησίας, συμβουλευτείτε γιατρό πριν από την έκθεση σε πηγές φωτός που αναβοσβήνουν, ταχεία εναλλαγή εικόνων ή παρακολούθηση περιεχόμενου 3D.
 • Για να αποφύγετε ενοχλήσεις όπως ζαλάδες, πονοκέφαλο ή απώλεια προσανατολισμού, συνιστούμε να μην παρακολουθείτε περιεχόμενο 3D για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Εάν αισθανθείτε οποιαδήποτε ενόχληση, διακόψτε την παρακολούθηση 3D περιεχόμενου, και μην επιδοθείτε σε καμία δυνητικά επικίνδυνη δραστηριότητα ώσπου να εκλείψουν τα συμπτώματα.
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ παρακολουθούν τηλεόραση σε 3D, και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση σε 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς το οπτικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο.
 • Μην χρησιμοποιείτε τα γυαλιά 3D για κανένα άλλο σκοπό εκτός από την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D.
 • ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ - Μην αφήνετε παιδιά κάτω από 3 ετών να παίζουν με τα γυαλιά 3D, καθώς θα μπορούσαν να πνιγούν με το καπάκι της μπαταρίας ή την μπαταρία.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: