Παθητικά γυαλιά 3D

  Παθητικά γυαλιά 3D

  Εμπειρία οικιακού κινηματογράφου Easy 3D

  Μοιραστείτε μια καθηλωτική εμπειρία 3D με ολόκληρη την οικογένεια, με τα επιπλέον γυαλιά 3D από τη Philips. Είναι σχεδιασμένα για απόλυτη άνεση, ενώ προσφέρουν και υψηλές επιδόσεις. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εμπειρία οικιακού κινηματογράφου Easy 3D

Για άνετη εμπειρία 3D

 • Ευκρινείς εικόνες με μειωμένο cross-talk (φαινόμενο εικόνας διπλού ειδώλου)

  Ευκρινείς εικόνες με μειωμένο cross-talk (φαινόμενο εικόνας διπλού ειδώλου)

  Παρέχοντας ευκρινείς εικόνες με χαμηλό ποσοστό ειδώλου, τα Easy 3D είναι τα πιο άνετα γυαλιά για προβολές 3D. Χάρη στην τεχνολογία FPR (Επιβράδυνση μοτίβου ταινίας), ενός προηγμένου πολωτή 3D που είναι πλήρως ενσωματωμένος στην οθόνη της τηλεόρασης, προσφέρονται εξοπλισμένα και έτοιμα να συναρπάσουν τις αισθήσεις σας όπως στον κινηματογράφο.

 • Ελαφριά για άνετη πολύωρη θέαση

  Τα γυαλιά Easy 3D δεν περιέχουν ηλεκτρονικά εξαρτήματα και μπαταρίες. Είναι ελαφριά και άνετα για να τα φοράτε πολλές ώρες

 • Ρυθμιζόμενη γέφυρα μύτης για μέγιστη άνεση

  Αυτά τα γυαλιά 3D διαθέτουν ρυθμιζόμενα μαξιλαράκια ώστε να ταιριάζουν σε κάθε μύτη. Ακόμα κι όταν τα φοράτε πάνω από γυαλιά μυωπίας, σας προσφέρουν μια εμπειρία άνετης προβολής.

 • Άριστη κάλυψη φακού, ακόμα και αν φοράτε γυαλιά

  Ο μεγάλος φακός και η ανεπαίσθητη καμπυλότητά τους τα κάνει κατάλληλα για όλα τα πρόσωπα, ακόμα και για τους χρήστες που φορούν γυαλιά. Το πρόσθετο άκρο του σκελετού που αγκιστρώνει πάνω σε άλλα γυαλιά βοηθά επίσης στην ασφαλή τοποθέτηση των γυαλιών Easy 3D πάνω από τα κανονικά σας γυαλιά όρασης.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Προειδοποίηση σχετικά με την υγεία
 • Σε περίπτωση που εσείς ή η οικογένειά σας έχετε ιστορικό επιληψίας ή κρίσεων φωτοευαισθησίας, συμβουλευτείτε γιατρό πριν από την έκθεση σε πηγές φωτός που αναβοσβήνουν, ταχεία εναλλαγή εικόνων ή παρακολούθηση περιεχόμενου 3D.
 • Για να αποφύγετε ενοχλήσεις όπως ζαλάδες, πονοκέφαλο ή απώλεια προσανατολισμού, συνιστούμε να μην παρακολουθείτε περιεχόμενο 3D για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Εάν αισθανθείτε οποιαδήποτε ενόχληση, διακόψτε την παρακολούθηση 3D περιεχόμενου, και μην επιδοθείτε σε καμία δυνητικά επικίνδυνη δραστηριότητα ώσπου να εκλείψουν τα συμπτώματα.
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ παρακολουθούν τηλεόραση σε 3D, και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση σε 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς το οπτικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο.
 • Μην χρησιμοποιείτε τα γυαλιά 3D για κανένα άλλο σκοπό εκτός από την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D.
 • ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ - Μην αφήνετε παιδιά κάτω από 3 ετών να παίζουν με τα γυαλιά 3D, καθώς θα μπορούσαν να πνιγούν με το καπάκι της μπαταρίας ή την μπαταρία.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: