2 χρόνια εγγύηση
Συμβουλές και έμπνευση από ειδικούς
Εγγραφείτε και εξοικονομήστε
Κατάλληλα για χρήση με τις τηλεοράσεις Philips Full HD 3D Ready (δείτε τα σχετικά προϊόντα για συμβατές τηλεοράσεις)
Ο πομπός 3D είναι εύκολο να εγκατασταθεί και καθιστά εφικτή την επικοινωνία μεταξύ τηλεόρασης και γυαλιών Active 3D.
Αν θέλετε να απολαύσετε την εμπειρία 3D μαζί με όλη την οικογένεια, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον ζευγάρια ενεργών γυαλιών 3D (κιτ επέκτασης PTA03 ή PTA516).
Το PTA215 είναι ένα κιτ επέκτασης και δεν λειτουργεί μεμονωμένα. Τα γυαλιά PTA03 ή PTA516 είναι συμβατά με αυτό το κιτ επέκτασης. Ελέγξτε τα "Σχετικά προϊόντα" για να επιβεβαιώσετε τη συμβατότητα με την τηλεόρασή σας.
Προειδοποίηση σχετικά με την υγεία
Σε περίπτωση που εσείς ή η οικογένειά σας έχετε ιστορικό επιληψίας ή κρίσεων φωτοευαισθησίας, συμβουλευτείτε γιατρό πριν από την έκθεση σε πηγές φωτός που αναβοσβήνουν, ταχεία εναλλαγή εικόνων ή παρακολούθηση περιεχόμενου 3D.
Για να αποφύγετε ενοχλήσεις όπως ζαλάδες, πονοκέφαλο ή απώλεια προσανατολισμού, συνιστούμε να μην παρακολουθείτε περιεχόμενο 3D για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Εάν αισθανθείτε οποιαδήποτε ενόχληση, διακόψτε την παρακολούθηση 3D περιεχόμενου, και μην επιδοθείτε σε καμία δυνητικά επικίνδυνη δραστηριότητα ώσπου να εκλείψουν τα συμπτώματα.
Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ παρακολουθούν τηλεόραση σε 3D, και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση σε 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς το οπτικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο.
Μην χρησιμοποιείτε τα γυαλιά 3D για κανένα άλλο σκοπό εκτός από την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D.