Φορητό DVD Player

  DVD playback

  Διπλασιάστε την απόλαυση ταινιών

  Διπλασιάστε την απόλαυση της ψυχαγωγίας στις μετακινήσεις σας με το PET718 της Philips που διαθέτει δύο οθόνες TFT LCD 7"! Απλά συνδέστε τη δεύτερη οθόνη για διαμοιρασμό ταινιών DVD ή φωτογραφιών JPEG - ιδανικό για ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο. Διατίθεται με έξυπνο κιτ στηρίγματος αυτοκινήτου. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Διπλασιάστε την απόλαυση ταινιών

με δεύτερη οθόνη TFT LCD

 • Αναπαραγωγή DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW και (S)VCD

  Αναπαραγωγή DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW και (S)VCD

  Η συσκευή αναπαραγωγής της Philips είναι συμβατή με τους περισσότερους δίσκους DVD που κυκλοφορούν στην αγορά. Η συσκευή μπορεί να αναπαράγει τα εξής φορμά: DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW και (S)VCD. DVD+/-R είναι η σύντομη ονομασία ενός δίσκου DVD ο οποίος μπορεί να δεχτεί και τα δύο εγγράψιμα φορμά DVD. Με τον ίδιο τρόπο, και το DVD+/-RW μπορεί να δεχτεί και τους δύο τύπους επανεγγράψιμων δίσκων. SVCD είναι τα αρχικά για "Super VideoCD". Η ποιότητα ενός SVCD είναι πολύ καλύτερη από αυτή ενός VCD και ειδικότερα διαθέτει πολύ πιο ευκρινή εικόνα από ένα VCD χάρη στην υψηλότερη ανάλυση.

 • Μοιραστείτε αρχεία εικόνων JPEG με το Picture CD

  Μοιραστείτε αρχεία εικόνων JPEG με το Picture CD

  Η δυνατότητα αναπαραγωγής πολλαπλών φορμά σας επιτρέπει να προβάλετε τις εικόνες κατά τις μετακινήσεις σας και να αναπαράγετε τα περισσότερα φορμά δίσκων.

 • Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") για υψηλής ποιότητας προβολή

  Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") για υψηλής ποιότητας προβολή

  Η έγχρωμη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης ζωντανεύει τις εικόνες, αναδεικνύοντας τις πολύτιμες φωτογραφίες σας, τις αγαπημένες σας ταινίες και μουσική με τις 'πραγματικές', πλούσιες λεπτομέρειες και τα ζωντανά χρώματα που διαθέτουν οι τυπωμένες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

 • Παρακολουθήστε ταινίες σε φορμά widescreen 16:9

  Παρακολουθήστε ταινίες σε φορμά widescreen 16:9

  Προβάλετε και μοιραστείτε τις ταινίες σας και τις ψηφιακές σας φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά σας. Ο λόγος διαστάσεων ευρείας οθόνης 16:9 είναι καθιερωμένος για τηλεοράσεις γενικής χρήσης και ψηφιακές τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης. Ο εγγενής λόγος διαστάσεων 16:9 συνεπάγεται προβολή βίντεο χωρίς γραμμές στο επάνω και κάτω μέρος της εικόνας και χωρίς την απώλεια ποιότητας που επιφέρει η αλλαγή κλίμακας, μέσω της προσαρμογής της εικόνας σε διαφορετικό μέγεθος οθόνης.

 • Επεκτείνετε την απόλαυση ταινιών με διπλή οθόνη TFT LCD

  Επεκτείνετε την απόλαυση ταινιών με διπλή οθόνη TFT LCD

  Οι δύο οθόνες σας επιτρέπουν να προβάλετε τα ίδια βίντεο ή εικόνες από τα φορητά DVD player. Απλά συνδέστε και αναρτήστε τις οθόνες στα στηρίγματα κεφαλής του αυτοκινήτου. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε αγαπημένες ταινίες DVD και φωτογραφίες JPEG με την οικογένεια και τους φίλους στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου εύκολα και άνετα.

 • Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας

  Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας

  Τα στερεοφωνικά ηχεία παρέχουν ποιοτικό ήχο και άνετη ακρόαση. Απολαύστε τη μουσική οποτεδήποτε και οπουδήποτε θέλετε χάρη στα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία που προσφέρουν άνεση και απόλαυση μουσικής αναπαραγωγής με απλή σύνδεση των ακουστικών.

 • Απολαύστε αναπαραγωγή για έως και 2,5 ώρες χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία*

  Απολαύστε αναπαραγωγή για έως και 2,5 ώρες χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία*

  Αυτή η συσκευή αναπαραγωγής της Philips διαθέτει συμπαγή ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία για ισχύ μεγάλης διάρκειας. Απολαύστε έως 2,5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής ταινιών, φωτογραφιών και μουσικής με μία μόνο φόρτιση. Απλώς συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και φορτίστε ξανά τη συσκευή - τόσο εύκολα.

 • Έξυπνο κιτ στηρίγματος αυτοκινήτου για ευκολία χρήσης

  Έξυπνο κιτ στηρίγματος αυτοκινήτου για ευκολία χρήσης

  Γιατί δεν παίρνετε το φορητό DVD player από το σπίτι μαζί σας στο δρόμο, ώστε να απολαμβάνετε ψυχαγωγία και στις μετακινήσεις σας; Το μοναδικό σύστημα κιτ στηρίγματος αυτοκινήτου διασφαλίζει ευκολία χρήσης με βραχίονα ταχείας αποδέσμευσης που διευκολύνει την αφαίρεση της συσκευής αναπαραγωγής όταν δεν χρησιμοποιείται. Μπορείτε να πάρετε μαζί σας το φορητό DVD player, αφήνοντας το στήριγμα στο αυτοκίνητο.

 • Μοιραστείτε τη διασκέδαση με 2 υποδοχές ακουστικών

  Μοιραστείτε τη διασκέδαση με 2 υποδοχές ακουστικών

  Υπάρχουν δύο διαθέσιμες υποδοχές ακουστικών για να μπορείτε να μοιράζεστε την προσωπική σας εμπειρία ακρόασης. Συνδέστε δύο ζευγάρια ακουστικά, πάρτε αγκαλιά ένα φίλο ή τον αγαπημένο σας και διασκεδάστε με παρέα!

 • Αναπαράγει μουσική από MP3/WMA-CD, CD και CD-RW

  Το MP3 είναι μια επαναστατική τεχνολογία συμπίεσης, με την οποία μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα χωρίς σημαντική υποβάθμιση της ποιότητας του ήχου. Σε ένα μόνο CD μπορούν να αποθηκευτούν μέχρι και 10 ώρες μουσικής.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: