Φορητό DVD Player

  DVD playback

  Ψυχαγωγία που ταξιδεύει μαζί σας

  Καθήστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και παρακολουθήστε ταινίες κατά τις μετακινήσεις σας, στην οθόνη TFT LCD 7 ιντσών του PET704 της Philips. Απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες DVD, μουσική από MP3-CD και CD ή θαυμάστε τις φωτογραφίες σας JPEG οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ψυχαγωγία που ταξιδεύει μαζί σας

 • Αναπαραγωγή DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW και (S)VCD

  Αναπαραγωγή DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW και (S)VCD

  Η συσκευή αναπαραγωγής της Philips είναι συμβατή με τους περισσότερους δίσκους DVD που κυκλοφορούν στην αγορά. Η συσκευή μπορεί να αναπαράγει τα εξής φορμά: DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW και (S)VCD. DVD+/-R είναι η σύντομη ονομασία ενός δίσκου DVD ο οποίος μπορεί να δεχτεί και τα δύο εγγράψιμα φορμά DVD. Με τον ίδιο τρόπο, και το DVD+/-RW μπορεί να δεχτεί και τους δύο τύπους επανεγγράψιμων δίσκων. SVCD είναι τα αρχικά για "Super VideoCD". Η ποιότητα ενός SVCD είναι πολύ καλύτερη από αυτή ενός VCD και ειδικότερα διαθέτει πολύ πιο ευκρινή εικόνα από ένα VCD χάρη στην υψηλότερη ανάλυση.

 • Μοιραστείτε αρχεία εικόνων JPEG με το Picture CD

  Μοιραστείτε αρχεία εικόνων JPEG με το Picture CD

  Η δυνατότητα αναπαραγωγής πολλαπλών φορμά σας επιτρέπει να προβάλετε τις εικόνες κατά τις μετακινήσεις σας και να αναπαράγετε τα περισσότερα φορμά δίσκων.

 • Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") για υψηλής ποιότητας προβολή

  Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") για υψηλής ποιότητας προβολή

  Η έγχρωμη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης ζωντανεύει τις εικόνες, αναδεικνύοντας τις πολύτιμες φωτογραφίες σας, τις αγαπημένες σας ταινίες και μουσική με τις 'πραγματικές', πλούσιες λεπτομέρειες και τα ζωντανά χρώματα που διαθέτουν οι τυπωμένες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

 • Απολαύστε ταινίες σε φορμά widescreen 16:9

  Απολαύστε ταινίες σε φορμά widescreen 16:9

  Προβάλετε και μοιραστείτε τις ταινίες σας και τις ψηφιακές σας φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά σας. Ο λόγος διαστάσεων ευρείας οθόνης 16:9 είναι καθιερωμένος για τηλεοράσεις γενικής χρήσης και ψηφιακές τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης. Ο εγγενής λόγος διαστάσεων 16:9 συνεπάγεται προβολή βίντεο χωρίς γραμμές στο επάνω και κάτω μέρος της εικόνας και χωρίς την απώλεια ποιότητας που επιφέρει η αλλαγή κλίμακας, μέσω της προσαρμογής της εικόνας σε διαφορετικό μέγεθος οθόνης.

 • Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας

  Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας

  Τα στερεοφωνικά ηχεία παρέχουν ποιοτικό ήχο και άνετη ακρόαση. Απολαύστε τη μουσική οποτεδήποτε και οπουδήποτε θέλετε χάρη στα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία που προσφέρουν άνεση και απόλαυση μουσικής αναπαραγωγής με απλή σύνδεση των ακουστικών.

 • Συμπεριλαμβάνεται προσαρμογέας αυτοκινήτου και εύχρηστο τηλεχειριστήριο

  Συμπεριλαμβάνεται προσαρμογέας αυτοκινήτου και εύχρηστο τηλεχειριστήριο

  Εκτός από τον προσαρμογέα αυτοκινήτου που χρησιμοποιείται για χρήση στο αυτοκίνητο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φορητή συσκευή αναπαραγωγής για να απολαμβάνετε DVD στο σπίτι συνδέοντάς τη απλά στην τηλεόραση. Χαλαρώστε και απολαύστε τα αγαπημένα σας DVD χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο της λειτουργίας αναπαραγωγής.

 • Μοιραστείτε τη διασκέδαση με 2 υποδοχές ακουστικών

  Μοιραστείτε τη διασκέδαση με 2 υποδοχές ακουστικών

  Υπάρχουν δύο διαθέσιμες υποδοχές ακουστικών για να μπορείτε να μοιράζεστε την προσωπική σας εμπειρία ακρόασης. Συνδέστε δύο ζευγάρια ακουστικά, πάρτε αγκαλιά ένα φίλο ή τον αγαπημένο σας και διασκεδάστε με παρέα!

 • Αναπαράγει μουσική από MP3/WMA-CD, CD και CD-RW

  Το MP3 είναι μια επαναστατική τεχνολογία συμπίεσης, με την οποία μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα χωρίς σημαντική υποβάθμιση της ποιότητας του ήχου. Σε ένα μόνο CD μπορούν να αποθηκευτούν μέχρι και 10 ώρες μουσικής.

 • Μέχρι 2,5 ώρες αναπαραγωγής με επαναφορτιζόμενη μπαταρία

  Η ενσωματωμένη και συμπαγής επαναφορτιζόμενη μπαταρία προσφέρει ισχύ μεγάλης διάρκειας. Απολαύστε έως και 2,5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο με μία μόνο φόρτιση.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: