Φορητό DVD Player

  DVD playback

  Φορητό DVD Player

  Διασκεδάστε με τη φορητή συσκευή DVD

  Ψυχαγωγία παντού. Χάρη στην αδιάβροχη σχεδίασή της, η φορητή συσκευή αναπαραγωγής DVD PD7006 είναι ιδανική για παιδιά, αφού τώρα μπορούν να βλέπουν τις αγαπημένες τους ταινίες χωρίς να ανησυχείτε για μικροατυχήματα. Για ταινίες, μουσική και φωτογραφίες όπου κι αν βρίσκεστε. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Διασκεδάστε με τη φορητή συσκευή DVD

με αδιάβροχη σχεδίαση

 • Αναπαραγωγή MP3-CD, CD και CD-RW

  Αναπαραγωγή MP3-CD, CD και CD-RW

  Το MP3 είναι μια επαναστατική τεχνολογία συμπίεσης, με την οποία μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα χωρίς σημαντική υποβάθμιση της ποιότητας του ήχου. Σε ένα μόνο CD μπορούν να αποθηκευτούν μέχρι και 10 ώρες μουσικής.

 • Προβολή εικόνων JPEG από δίσκο εικόνων

  Προβολή εικόνων JPEG από δίσκο εικόνων

  Πραγματοποιήστε αναπαραγωγή των φωτογραφιών JPEG που έχετε αποθηκεύσει στο δίσκο σας. Ξαναζήστε τις αγαπημένες σας στιγμές με φίλους και οικογένεια όποτε το θελήσετε.

 • Συμβατό με DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Συμβατό με DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Το φορητό DVD player της Philips είναι συμβατό με τους περισσότερους δίσκους DVD και CD που κυκλοφορούν στην αγορά. Το DVD player μπορεί να αναπαράγει τα εξής φορμά: DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, και CD. DVD+/-R είναι η σύντομη ονομασία ενός δίσκου DVD ο οποίος μπορεί να δεχτεί και τα δύο εγγράψιμα φορμά DVD. Με τον ίδιο τρόπο, και το DVD+/-RW μπορεί να δεχτεί και τους δύο τύπους εγγράψιμων δίσκων.

 • Περιλαμβάνεται προσαρμογέας αυτοκινήτου

  Περιλαμβάνεται προσαρμογέας αυτοκινήτου

  Αυτή η συσκευή συνοδεύεται από πρακτικά αξεσουάρ για το αυτοκίνητο για μεγαλύτερη απόλαυση εν κινήσει. Με τον προσαρμογέα αυτοκινήτου μπορείτε να φορτίζετε τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας τον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Η τοποθέτηση της φορητής σας συσκευής δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη.

 • Απολαύστε αναπαραγωγή για έως και 3 ώρες χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία*

  Απολαύστε αναπαραγωγή για έως και 3 ώρες χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία*

  Αυτή η συσκευή αναπαραγωγής της Philips διαθέτει συμπαγή ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία για ισχύ μεγάλης διάρκειας. Απολαύστε έως 3 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής ταινιών, φωτογραφιών και μουσικής με μία μόνο φόρτιση. Απλώς συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και φορτίστε ξανά τη συσκευή - τόσο εύκολα.

 • Σύνδεση USB για αναπαραγωγή βίντεο, φωτογραφιών και μουσικής

  Σύνδεση USB για αναπαραγωγή βίντεο, φωτογραφιών και μουσικής

  Απλώς συνδέστε τη φορητή συσκευή USB στην υποδοχή USB του φορητού DVD player της Philips και επιλέξτε άμεση αναπαραγωγή των ψηφιακών βίντεο, της μουσικής ή των φωτογραφιών σας. Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας.

 • Πλήρης επαναφορά σε περίπτωση διακοπής

  Η συσκευή αναπαραγωγής DVD-βίντεο θυμάται σε ποιο σημείο σταματήσατε την προβολή όταν απενεργοποιήσατε τη συσκευή ή όταν διακόπηκε η παροχή ρεύματος. Εάν στο μεταξύ δεν τοποθετήσατε άλλο δίσκο, η συσκευή θα συνεχίσει την αναπαραγωγή από εκεί που σταματήσατε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε ξανά τον ίδιο δίσκο... και η ζωή σας γίνεται πιο εύκολη!

 • Πιστοποίηση βάσει DivX για τυπική αναπαραγωγή βίντεο DivX

  Με την υποστήριξη DivX®, μπορείτε να απολαύσετε βίντεο και ταινίες κωδικοποίησης DivX από το Internet, καθώς και χολιγουντιανές ταινίες που αγοράζετε. Το φορμά DivX είναι μια τεχνολογία συμπίεσης MPEG-4 που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλα αρχεία, όπως ταινίες, τρέιλερ και βίντεο κλιπ σε μέσα, όπως εγγράψιμους δίσκους CD-R/RW και DVD, αποθηκευτικά μέσα USB και άλλες κάρτες μνήμης και να τα αναπαράγετε στη δική σας συσκευή DivX Certified® της Philips.

 • Προστατεύστε τη συσκευή σας από το νερό

  Η συσκευή είναι κατασκευασμένη για να αντιστέκεται στα ατυχήματα με το νερό. Διαθέτει σχεδίαση προστασίας από διαρροές αλλά και ελαστική επιφάνεια, ώστε να μην προκαλείται βλάβη στα ηλεκτρικά ή στα μηχανικά εξαρτήματα από τα υγρά, ενώ παράλληλα καθαρίζεται εύκολα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Οι ονομασίες DivX, DivX Certified και τα σχετιζόµενα µε αυτές λογότυπα αποτελούν εµπορικά σήµατα της DivXNetworks, Inc. και χρησιµοποιούνται κατόπιν αδείας.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Ο χρόνος αναπαραγωγής ανάλογα με τη διάρκεια της μπαταρίας είναι κατά προσέγγιση και διαφέρει ανάλογα με την κατάσταση της εφαρμογής. Για μεγαλύτερη διάρκεια, οι χρήστες πρέπει να ρυθμίζουν τον οπίσθιο φωτισμό LCD στο ελάχιστο, να συνδέουν ακουστικά (και όχι τα ενσωματωμένα ηχεία), να ακούνε σε μέτρια ένταση & να χρησιμοποιούν το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου.
 • Η ονομασία Dolby και το σύμβολο του διπλού D είναι σήματα κατατεθέντα της Dolby Laboratories Inc.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: