Ασύρματο οικιακό σύστημα παρακολούθησης HD In.Sight

  Ασύρματο οικιακό σύστημα παρακολούθησης HD In.Sight

  Επιβλέψτε το σπίτι σας από το iPhone/iPad

  Με το ασύρματο οικιακό σύστημα παρακολούθησης HD In.Sight μπορείτε να παρακολουθείτε το σπίτι σας από το iPhone ή το iPad. Με βίντεο HD και νυχτερινή όραση, μπορείτε να βλέπετε πεντακάθαρα το σπίτι σας ημέρα και νύχτα. Το πρόγραμμα ρυθμίζεται εύκολα και σας ειδοποιεί κάθε φορά που ανιχνεύει κινήσεις ή ήχους. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ασύρματο οικιακό σύστημα παρακολούθησης HD In.Sight

Wi-Fi & HD, Ευρεία γωνία, νυχτερινή όραση, Για iPhone/iPad, Με τη δύναμη της iVideon M120/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Επιβλέψτε το σπίτι σας από το iPhone/iPad

Με HD και νυχτερινή όραση

 • Με δυνατότητα Wi-Fi για τοποθέτηση σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας

  Με δυνατότητα Wi-Fi για τοποθέτηση σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας

  Το ασύρματο σύστημα παρακολούθησης In.Sight με δυνατότητα Wi-Fi χρησιμοποιεί το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού σας για να μεταδώσει ζωντανά βίντεο και ήχο, ενώ σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε τη συσκευή παρακολούθησης όπου θέλετε.

 • Λειτουργία νυχτερινής όρασης για να βλέπετε στο σκοτάδι

  Λειτουργία νυχτερινής όρασης για να βλέπετε στο σκοτάδι

  Με τη λειτουργία της υπέρυθρης νυχτερινής όρασης μπορείτε να παρακολουθείτε το σπίτι σας ακόμα και στο σκοτάδι. Όταν ο χώρος είναι σκοτεινός, ανάβει το υπέρυθρο φως στην οθόνη και το βίντεο που καταγράφεται είναι ασπρόμαυρο. Η λειτουργία νυχτερινής όρασης ενεργοποιείται και απενεργοποιείται αυτόματα, αλλά μπορείτε να τη ρυθμίσετε και με μη αυτόματο τρόπο.

 • Εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός για να βλέπετε ακόμη περισσότερα

  Εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός για να βλέπετε ακόμη περισσότερα

  Το ασύρματο οικιακό σύστημα παρακολούθησης HD In.Sight M120 από τη Philips σάς προσφέρει γωνία προβολής 102 μοιρών, για να μπορείτε να βλέπετε μεγαλύτερο μέρος του δωματίου. Έτσι, σας προσφέρει πολύ καλύτερη ορατότητα σε σχέση με άλλες συσκευές παρακολούθησης.

 • Αποστολή ειδοποίησης στο τηλέφωνό σας όταν ανιχνεύεται κίνηση ή ήχος

  Αποστολή ειδοποίησης στο τηλέφωνό σας όταν ανιχνεύεται κίνηση ή ήχος

  Επειδή δεν είναι δυνατόν να προβλέψετε πότε θα συμβεί κάτι, το In.Sight παρακολουθεί διαρκώς το σπίτι σας με ρυθμιζόμενη λειτουργία ανίχνευσης κίνησης και ήχου και σας ειδοποιεί αυτόματα κάθε φορά που ανιχνεύει έναν ήχο ή μια κίνηση.

 • Εύκολη ρύθμιση της συσκευής παρακολούθησης μέσω κωδικού QR

  Εύκολη ρύθμιση της συσκευής παρακολούθησης μέσω κωδικού QR

  Με την εφαρμογή In.Sight+, η ρύθμιση είναι πολύ απλή. Η εφαρμογή δημιουργεί έναν κωδικό QR για τις ρυθμίσεις του οικιακού δικτύου Wi-Fi . Με αυτόν τον κωδικό QR, το σύστημα παρακολούθησης συνδέεται αυτόματα με το δίκτυο Wi-Fi , εύκολα και γρήγορα.

 • Κρυπτογράφηση βίντεο για ασφαλή σύνδεση

  Κρυπτογράφηση βίντεο για ασφαλή σύνδεση

  Η ασύρματη συσκευή παρακολούθησης μωρού In.Sight χρησιμοποιεί άκρως ασφαλή κρυπτογράφηση, για διαφύλαξη του απορρήτου σας. Η ασύρματη συσκευή παρακολούθησης μωρού In.Sight χρησιμοποιεί ένα μοναδικό κλειδί κρυπτογράφησης κάθε φορά που κάνει μια σύνδεση, προσφέροντάς σας μια εξαιρετικά ασφαλή σύνδεση κάθε φορά που κοιτάτε το αγαπημένο σας προσωπάκι.

 • Πιέστε για να μιλήσετε μέσω iPhone/iPad

  Με το σύστημα In.Sight, μπορείτε όχι μόνο να παρακολουθείτε το σπίτι σας, αλλά και να μιλάτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πατήστε "talk" (ομιλία) στο iPhone ή το iPad και μιλήστε: ένας πραγματικά ξεχωριστός τρόπος για να επικοινωνήσετε με τους δικούς σας!

 • Μοιραστείτε τις οθόνες με άλλους χρήστες iPhone/iPad

  Δώστε στους συγγενείς ή τους φίλους σας πρόσβαση στις συσκευές του συστήματος, ώστε να παρακολουθούν εκείνοι το σπίτι σας όταν εσείς δεν μπορείτε. Η εφαρμογή In.Sight+ σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τις συσκευές παρακολούθησης με άλλους χρήστες, ώστε να μπορούν να βλέπουν το ζωντανό βίντεο.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: