Ασύρματο οικιακό σύστημα παρακολούθησης

  Ασύρματο οικιακό σύστημα παρακολούθησης

  Επιβλέψτε το σπίτι σας από το smartphone ή το tablet σας

  Το ασύρματο οικιακό σύστημα παρακολούθησης InSight από τη Philips σάς επιτρέπει να επιβλέπετε το σπίτι σας όταν λείπετε. Η εγκατάσταση γίνεται εύκολα και σας προσφέρει άμεσα τη δυνατότητα παρακολούθησης από smartphone ή tablet. Αν ανιχνευτεί κάποια κίνηση ή θόρυβος, ειδοποιείστε με μηνύματα push. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ασύρματο οικιακό σύστημα παρακολούθησης

Διπλό, για συσκευές Apple/Android M100G/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Επιβλέψτε το σπίτι σας από το smartphone ή το tablet σας

Για να είστε ήσυχοι

 • Μαγνητική βάση για εύκολη ρύθμιση της κατεύθυνσης προβολής

  Μαγνητική βάση για εύκολη ρύθμιση της κατεύθυνσης προβολής

  Το ασύρματο οικιακό σύστημα παρακολούθησης In.Sight της Philips έχει μαγνητική βάση που συγκρατεί την οθόνη, επιτρέποντας την περιστροφή και την προσαρμογή της οθόνης σε οποιαδήποτε γωνία.

 • Επιπλέον επιτοίχιο στήριγμα, για τη βέλτιστη δυνατή τοποθέτηση της οθόνης

  Επιπλέον επιτοίχιο στήριγμα, για τη βέλτιστη δυνατή τοποθέτηση της οθόνης

  Το ασύρματο οικιακό σύστημα παρακολούθησης In.Sight συνοδεύεται από ένα επιτοίχιο στήριγμα. Χρησιμοποιήστε το για να στερεώσετε εύκολα την οθόνη σας σε οποιονδήποτε τοίχο ή οροφή. Η βάση μπορεί να περιστραφεί σε δύο άξονες, οπότε σας επιτρέπει να αλλάξετε τη θέση της οθόνης του In.Sight όταν είναι ήδη στερεωμένη.

 • Κρυπτογραφημένη άμεση δικτύωση, για ασφαλή σύνδεση

  Κρυπτογραφημένη άμεση δικτύωση, για ασφαλή σύνδεση

  Το ασύρματο οικιακό σύστημα παρακολούθησης In.Sight της Philips χρησιμοποιεί εξαιρετικά ασφαλή κρυπτογράφηση ώστε τα δεδομένα σας να παραμένουν πάντα απόρρητα. Το ασύρματο οικιακό σύστημα παρακολούθησης In.Sight χρησιμοποιεί ένα μοναδικό κλειδί κρυπτογράφησης κάθε φορά που πραγματοποιεί σύνδεση.

 • Ενσωματωμένη λειτουργία ανίχνευσης θορύβου και κίνησης

  Ενσωματωμένη λειτουργία ανίχνευσης θορύβου και κίνησης

  Είναι αδύνατο να προβλέψετε πότε μπορεί να συμβεί κάτι. Το ασύρματο οικιακό σύστημα παρακολούθησης In.Sight παρακολουθεί συνεχώς χάρη στη ρυθμιζόμενη λειτουργία ανίχνευσης θορύβου και κίνησης, και σας ειδοποιεί μόλις ανιχνεύσει κάποιο θόρυβο ή κίνηση.

 • Παρακολούθηση μέσω προγράμματος πλοήγησης στο Διαδίκτυο με χρήση οποιουδήποτε προγράμματος

  Το ασύρματο οικιακό σύστημα παρακολούθησης In.Sight σάς επιτρέπει επίσης να βλέπετε αυτά που συμβαίνουν στο σπίτι σας σε PC ή MAC σε πραγματικό χρόνο, μέσω του αγαπημένου σας προγράμματος περιήγησης, είτε πρόκειται για το Chrome, τον Internet Explorer, το Safari ή τον Firefox.

 • Γρήγορη και εύκολη ρύθμιση του συστήματος παρακολούθησης Wi-Fi μέσω κωδικού QR

  Με την εφαρμογή, η ρύθμιση είναι πολύ απλή. Η εφαρμογή δημιουργεί έναν κωδικό QR για τις ρυθμίσεις του οικιακού δικτύου Wi-Fi . Με αυτόν τον κωδικό QR, το σύστημα παρακολούθησης συνδέεται αυτόματα με το δίκτυο Wi-Fi , εύκολα και γρήγορα.

 • Με δυνατότητα Wi-Fi για τοποθέτηση σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας

  Το ασύρματο σύστημα παρακολούθησης In.Sight με δυνατότητα Wi-Fi χρησιμοποιεί το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού σας για να μεταδώσει ζωντανά βίντεο και ήχο στο smartphone ή στο tablet σας. Ένα οικιακό σύστημα παρακολούθησης που μπορείτε να παίρνετε μαζί σας όπου θέλετε!

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η ζωντανή παρακολούθηση βίντεο μέσω του οικιακού σας δικτύου Wi-Fi, με χρήση του ασύρματου οικιακού συστήματος In.Sight, είναι δωρεάν και χωρίς περιορισμούς. Το ίδιο ισχύει και για την εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση βίντεο (είτε μέσω εξωτερικού Wi-Fi, είτε μέσω 3G) και για απεριόριστες περιόδους παρακολούθησης, υπάρχει όμως ένα όριο 5 λεπτών για τη διάρκεια της κάθε περιόδου.
 • Μπορείτε να αγοράσετε περισσότερο χρόνο περιόδων παρακολούθησης και άλλες ποιοτικές δυνατότητες από την εφαρμογή. Οι όροι αυτοί ενδέχεται να αλλάξουν.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: