Σύστημα Home Cinema DVD

  Σύστημα Home Cinema DVD

  Surround ήχος υψηλής απόδοσης

  Χάρη στο Ambisound, το HTS6600 δημιουργεί πολυκαναλικό περιβάλλοντα ήχο από δύο μόνο ηχεία, σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Με εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας, είναι εύκολο στην εγκατάσταση με δυνατότητα ανάρτησης σε τοίχο ταιριάζει σε κάθε σπίτι.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Surround ήχος υψηλής απόδοσης

με Ambisound

 • Ambisound για ήχο Surround από λιγότερα ηχεία

  Ambisound για ήχο Surround από λιγότερα ηχεία

  Η τεχνολογία Ambisound παρέχει πραγματικά πολυκαναλικό surround ήχο από λίγα ηχεία. Παρέχει μοναδική εμπειρία ήχου 5.1 χωρίς να σας περιορίζει σε μια θέση, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το σχήμα του δωματίου και χωρίς την ακαταστασία που δημιουργούν τα πολλά ηχεία και καλώδια. Συνδυάζοντας ψυχοακουστικά φαινόμενα, επεξεργασία σήματος και ακριβή τοποθέτηση οδηγών υπό γωνία, το Ambisound παρέχει περισσότερο ήχο από λιγότερα ηχεία.

 • Έξυπνος περιβάλλων ήχος για αυτόματη βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων περιβάλλοντος

  Έξυπνος περιβάλλων ήχος για αυτόματη βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων περιβάλλοντος

  Απολαύστε τον καλύτερο δυνατό ήχο χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις περιβάλλοντος ήχου κάθε φορά που αλλάζετε το δίσκο ή εναλλάσσεστε μεταξύ ταινιών και μουσικής. Σε αντίθεση με τα κοινά συστήματα 5.1 με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις πολυκαναλικού ήχου, ο έξυπνος περιβάλλων ήχος αλλάζει αυτόματα τις ρυθμίσεις ώστε να ταιριάζουν με την κωδικοποιημένη σας μουσική στο στερεοφωνικό ή τις ταινίες με πολυκαναλικό περιεχόμενο.

 • DoubleBASS για μια πλούσια εμπειρία μπάσων

  DoubleBASS για μια πλούσια εμπειρία μπάσων

  To DoubleBASS εξασφαλίζει ότι θα ακούτε ακόμη και τις βαθύτερες συχνότητες μπάσου από τα μικρού μεγέθους υπογούφερ. Αιχμαλωτίζει τις χαμηλές συχνότητες και τις αναδημιουργεί στα πλαίσια του ηχητικού φάσματος του υπογούφερ, αποδίδοντας ήχο μεγαλύτερης έντασης και εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης χωρίς συμβιβασμούς.

 • HDMI 1080i με αύξηση κλιμάκωσης εικόνας, υψηλής ευκρίνειας

  HDMI 1080i με αύξηση κλιμάκωσης εικόνας, υψηλής ευκρίνειας

  HDMI είναι τα αρχικά για High Definition Multimedia Interface, μια άμεση ψηφιακή σύνδεση που μπορεί να μεταφέρει ψηφιακή εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ψηφιακό πολυκαναλικό ήχο. Εξαλείφοντας τη μετατροπή σε αναλογικά σήματα, παρέχει άψογη ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς θόρυβο. Είναι πλήρως συμβατό με DVI (Digital Video Interface).

 • Είσοδος MP3 για αναπαραγωγή μουσικής από φορητά media player

  Είσοδος MP3 για αναπαραγωγή μουσικής από φορητά media player

  Η είσοδος MP3 χρησιμοποιεί τεχνολογία Plug and Play για απευθείας αναπαραγωγή περιεχομένου ΜP3 μέσω του home cinema συνδέοντας το φορητό σας MP3 player στην ενσωματωμένη υποδοχή ακουστικών. Τώρα, μπορείτε να απολαμβάνετε την εξαιρετική ποιότητα ήχου του home cinema της Philips αναπαράγοντας την αγαπημένη σας μουσική από το φορητό MP3 player.

 • Κομψή σχεδίαση που ταιριάζει με οποιαδήποτε Flat TV

  Κομψή σχεδίαση που ταιριάζει με οποιαδήποτε Flat TV

  Χάρη στην κορυφαία τεχνολογία, την κομψότητα και το στυλ του, αυτό το σύστημα Home Cinema προσδίδει μοντέρνο και κλασάτο ύφος σε κάθε σαλόνι. Διαθέτει ίδιο σχεδιασμό και φινίρισμα με τις Flat TV της Philips ενώ συνοδεύει ιδανικά και οποιαδήποτε άλλη Flat TV. Ταιριάζει στην Flat TV, τον εσωτερικό χώρο και τον τρόπο ζωής σας.

 • Τα κάθετα ηχεία διαθέτουν δυνατότητα ανάρτησης σε τοίχο με την τηλεόραση Flat

  Τα κάθετα ηχεία διαθέτουν δυνατότητα ανάρτησης σε τοίχο με την τηλεόραση Flat
 • Γρήγορη και εύκολη ρύθμιση για εγκατάσταση χωρίς προβλήματα

  Γρήγορη και εύκολη ρύθμιση για εγκατάσταση χωρίς προβλήματα
 • USB Direct για αναπαραγωγή φωτογραφιών και μουσικής από μονάδες USB flash

  Απλά συνδέστε τη συσκευή στη θύρα USB του DVD σας. Η ψηφιακή μουσική και οι φωτογραφίες σας αναπαράγονται απευθείας. Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε αγαπημένες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: