Home Cinema 2.1

  HDMI

  Εκπληκτικός ήχος surround χωρίς εμπόδια

  Αυτό το πολυσύστημα home theater προσδίδει ανεπανάληπτο στυλ στην ψυχαγωγία. Απολαύστε ταινίες και μουσική με ασυναγώνιστο ήχο surround χάρη στην τεχνολογία Ambisound της Philips! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

 • Εκπληκτικός ήχος surround χωρίς εμπόδια

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εκπληκτικός ήχος surround χωρίς εμπόδια

Για όλες τις ταινίες και τη μουσική σας

 • Τεχνολογία Ambisound για ήχο surround από λιγότερα ηχεία

  Τεχνολογία Ambisound για ήχο surround από λιγότερα ηχεία

  Η τεχνολογία Ambisound παρέχει πραγματικά πολυκαναλικό surround ήχο από λίγα ηχεία. Παρέχει μοναδική εμπειρία ήχου 5.1 χωρίς να σας περιορίζει σε μια θέση, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το σχήμα του δωματίου και χωρίς την ακαταστασία που δημιουργούν τα πολλά ηχεία και καλώδια. Συνδυάζοντας ψυχοακουστικά φαινόμενα, επεξεργασία σήματος και ακριβή τοποθέτηση οδηγών υπό γωνία, το Ambisound παρέχει περισσότερο ήχο από λιγότερα ηχεία.

 • Τεχνολογία DoubleBASS για πιο πλούσια και βαθιά μπάσα

  Τεχνολογία DoubleBASS για πιο πλούσια και βαθιά μπάσα

  To DoubleBASS εξασφαλίζει ότι θα ακούτε ακόμη και τις βαθύτερες συχνότητες μπάσου από τα μικρού μεγέθους υπογούφερ. Αιχμαλωτίζει τις χαμηλές συχνότητες και τις αναδημιουργεί στα πλαίσια του ηχητικού φάσματος του υπογούφερ, αποδίδοντας ήχο μεγαλύτερης έντασης και εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης χωρίς συμβιβασμούς.

 • EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  To EasyLink σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές συσκευές, όπως συσκευές DVD, συσκευές Blu-ray, τηλεοράσεις κ.λπ., με ένα χειριστήριο. Μέσω του βιομηχανικού πρωτοκόλλου HDMI CEC, οι λειτουργίες μοιράζονται μεταξύ συσκευών με ένα καλώδιο HDMI. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να χειρίζεστε ταυτόχρονα όλο το συνδεδεμένο σας εξοπλισμό με δυνατότητα HDMI CEC. Λειτουργίες όπως η αναμονή και η αναπαραγωγή επιλέγονται πλέον με απόλυτη άνεση!

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • Το HDMI 1080p αυξάνει την ευκρίνεια για καθαρότερες εικόνες

  Το HDMI 1080p αυξάνει την ευκρίνεια για καθαρότερες εικόνες

  Η κλιμάκωση HDMI 1080p παρέχει πεντακάθαρες εικόνες. Μπορείτε τώρα να απολαύσετε ταινίες τυπικής ανάλυσης σε ανάλυση πραγματικά υψηλής ευκρίνειας με περισσότερες λεπτομέρειες και πιο ζωντανές εικόνες. Η προοδευτική σάρωση (εκφράζεται με "p" στην τιμή "1080p') εξαλείφει τη γραμμική δομή που κυριαρχεί στις τηλεοπτικές οθόνες, εξασφαλίζοντας και με αυτό τον τρόπο ευκρινείς εικόνες. Επιπλέον, το HDMI δημιουργεί ψηφιακή σύνδεση που μπορεί να μεταφέρει μη συμπιεσμένη ψηφιακή εικόνα HD και ψηφιακό πολυκάναλο ήχο, χωρίς μετατροπή σε αναλογικό, με αποτέλεσμα να παρέχει τέλεια ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς καθόλου θόρυβο.

 • USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  Το Universal Serial Bus (ενιαίος σειριακός δίαυλος) ή USB είναι ένα τυπικό πρωτόκολλο για εύκολη σύνδεση υπολογιστών, περιφερειακών και καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών. Οι συσκευές USB υψηλής ταχύτητας διαθέτουν ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως 480 Mbps - από 12 Mbps στα αρχικά USB. Με USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε τη συσκευή USB, να επιλέξετε ταινία, μουσική ή φωτογραφία και να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή.

 • Ενσωματωμένη βάση για άνετη αναπαραγωγή από το iPod/iPhone

  Ενσωματωμένη βάση για άνετη αναπαραγωγή από το iPod/iPhone

  Η ενσωματωμένη βάση για iPod/iPhone επιτρέπει την αναπαραγωγή ταινιών, μουσικής και φωτογραφιών από iPod/iPhone. Επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποιείτε αλλαγές και να χειρίζεστε το iPod/iPhone, καθώς και να περιηγείστε στα περιεχόμενά του από την οθόνη της τηλεόρασης - όλα αυτά με το τηλεχειριστήριο του home cinema. Η ενσωματωμένη βάση μεταφέρει τη διασκέδαση στο σπίτι σας με απίστευτη ευκολία, εξαιρετική φορητότητα και χωρίς ενοχλητικά καλώδια και βύσματα.

 • Κομψή σχεδίαση που ταιριάζει με οποιαδήποτε Flat TV

  Κομψή σχεδίαση που ταιριάζει με οποιαδήποτε Flat TV

  Χάρη στην κορυφαία τεχνολογία, την κομψότητα και το στυλ του, αυτό το σύστημα Home Cinema προσδίδει μοντέρνο και κλασάτο ύφος σε κάθε σαλόνι. Διαθέτει ίδιο σχεδιασμό και φινίρισμα με τις Flat TV της Philips ενώ συνοδεύει ιδανικά και οποιαδήποτε άλλη Flat TV. Ταιριάζει στην Flat TV, τον εσωτερικό χώρο και τον τρόπο ζωής σας.

 • Οθόνη αφής για διαισθητικό έλεγχο αναπαραγωγής και έντασης ήχου

  Οθόνη αφής για διαισθητικό έλεγχο αναπαραγωγής και έντασης ήχου

  Τα στοιχεία ελέγχου της έξυπνης οθόνης αφής στην πρόσοψη σάς επιτρέπουν να ελέγχετε την ένταση του ήχου καθώς και άλλες επιλογές αναπαραγωγής.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: