Σύστημα Home Cinema DVD

  Σύστημα Home Cinema DVD

  Αφεθείτε στον ήχο

  Αυτό το εξαιρετικά λεπτό σύστημα με Ambisound αποδίδει ήχο Surround 5.1 από δύο μόνο ηχεία σε κάθε δωμάτιο. Διαθέτει επίσης δυνατότητα ανάρτησης σε τοίχο ενώ παράλληλα παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας, και ταιριάζει σε κάθε σπίτι.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Αφεθείτε στον ήχο

με Ambisound

 • Ambisound για ήχο Surround 5.1 από λιγότερα ηχεία

  Ambisound για ήχο Surround 5.1 από λιγότερα ηχεία

  Η τεχνολογία Ambisound παρέχει πραγματικά πολυκαναλικό surround ήχο από λίγα ηχεία. Παρέχει μοναδική εμπειρία ήχου 5.1 χωρίς να σας περιορίζει σε μια θέση, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το σχήμα του δωματίου και χωρίς την ακαταστασία που δημιουργούν τα πολλά ηχεία και καλώδια. Συνδυάζοντας ψυχοακουστικά φαινόμενα, επεξεργασία σήματος και ακριβή τοποθέτηση οδηγών υπό γωνία, το Ambisound παρέχει περισσότερο ήχο από λιγότερα ηχεία.

 • USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  Το Universal Serial Bus (ενιαίος σειριακός δίαυλος) ή USB είναι ένα τυπικό πρωτόκολλο για εύκολη σύνδεση υπολογιστών, περιφερειακών και καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών. Οι συσκευές USB υψηλής ταχύτητας διαθέτουν ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως 480 Mbps - από 12 Mbps στα αρχικά USB. Με USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε τη συσκευή USB, να επιλέξετε ταινία, μουσική ή φωτογραφία και να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή.

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • Το HDMI 1080p αυξάνει την ευκρίνεια για καθαρότερες εικόνες

  Το HDMI 1080p αυξάνει την ευκρίνεια για καθαρότερες εικόνες

  Η κλιμάκωση HDMI 1080p παρέχει πεντακάθαρες εικόνες. Μπορείτε τώρα να απολαύσετε ταινίες τυπικής ανάλυσης σε ανάλυση πραγματικά υψηλής ευκρίνειας με περισσότερες λεπτομέρειες και πιο ζωντανές εικόνες. Η προοδευτική σάρωση (εκφράζεται με "p" στην τιμή "1080p') εξαλείφει τη γραμμική δομή που κυριαρχεί στις τηλεοπτικές οθόνες, εξασφαλίζοντας και με αυτό τον τρόπο ευκρινείς εικόνες. Επιπλέον, το HDMI δημιουργεί ψηφιακή σύνδεση που μπορεί να μεταφέρει μη συμπιεσμένη ψηφιακή εικόνα HD και ψηφιακό πολυκάναλο ήχο, χωρίς μετατροπή σε αναλογικό, με αποτέλεσμα να παρέχει τέλεια ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς καθόλου θόρυβο.

 • EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  To EasyLink σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές συσκευές με ένα χειριστήριο. Χρησιμοποιεί το βιομηχανικό πρωτόκολλο HDMI CEC για διαμοιρασμό λειτουργιών μεταξύ συσκευών μέσω του καλωδίου HDMI. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να χειρίζεστε ταυτόχρονα όλο το συνδεδεμένο εξοπλισμό σας με δυνατότητα HDMI CEC. Λειτουργίες όπως η αναμονή και η αναπαραγωγή μπορούν τώρα να πραγματοποιούνται με απόλυτη άνεση.

 • Η σύνδεση MP3 πραγματοποιεί αναπαραγωγή μουσικής από φορητά media player

  Η σύνδεση MP3 πραγματοποιεί αναπαραγωγή μουσικής από φορητά media player

  Το MP3 Link επιτρέπει αναπαραγωγή αρχείων MP3 απευθείας από το φορητό σας media player στο σύστημα Home Cinema. Απλά, συνδέστε το φορητό σας MP3 player στη ενσωματωμένη υποδοχή MP3 Link και απολαύστε μουσική MP3 με την ανώτερη ποιότητα ήχου που παρέχει το σύστημα Home Cinema της Philips. Το MP3 Link μεταφέρει τη φορητή σας μουσική στην άνεση του σαλονιού σας.

 • Κομψή σχεδίαση που ταιριάζει με οποιαδήποτε Flat TV

  Κομψή σχεδίαση που ταιριάζει με οποιαδήποτε Flat TV

  Χάρη στην κορυφαία τεχνολογία, την κομψότητα και το στυλ του, αυτό το σύστημα Home Cinema προσδίδει μοντέρνο και κλασάτο ύφος σε κάθε σαλόνι. Διαθέτει ίδιο σχεδιασμό και φινίρισμα με τις Flat TV της Philips ενώ συνοδεύει ιδανικά και οποιαδήποτε άλλη Flat TV. Ταιριάζει στην Flat TV, τον εσωτερικό χώρο και τον τρόπο ζωής σας.

 • Απλή τοποθέτηση σε τοίχο ή σε επιφάνεια τραπεζιού

  Απλή τοποθέτηση σε τοίχο ή σε επιφάνεια τραπεζιού

  Παρά τον εξελιγμένο σχεδιασμό και την κατασκευή που παρέχουν τον καλύτερο ήχο surround, αυτό το σύστημα Home Cinema είναι εξαιρετικά απλό στην τοποθέτηση, με μόνο λίγα καλώδια έξυπνης σύνδεσης. Αναρτημένο σε τοίχο ή τοποθετημένο σε επιφάνεια τραπεζιού, το σύστημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζει άνετα εκεί που θέλετε - προσαρμόζεται λοιπόν εύκολα στο σπίτι και τον τρόπο ζωής σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: