Σύστημα Home Cinema DVD

  Σύστημα Home Cinema DVD

  Ήχος που σας περιβάλλει

  Συνδυάζοντας το στυλ με την απόδοση, αυτό το κομψό και απλό σύστημα σάς χαρίζει ατελείωτες ώρες απόλαυσης εικόνας και ήχου. Χαλαρώστε λοιπόν και αφεθείτε στις ταινίες και τη μουσική στην άνεση του σπιτιού σας.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ήχος που σας περιβάλλει

με Ambisound

 • Ambisound για ήχο Surround από λιγότερα ηχεία

  Ambisound για ήχο Surround από λιγότερα ηχεία

  Η τεχνολογία Ambisound παρέχει πραγματικά πολυκαναλικό surround ήχο από λίγα ηχεία. Παρέχει μοναδική εμπειρία ήχου 5.1 χωρίς να σας περιορίζει σε μια θέση, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το σχήμα του δωματίου και χωρίς την ακαταστασία που δημιουργούν τα πολλά ηχεία και καλώδια. Συνδυάζοντας ψυχοακουστικά φαινόμενα, επεξεργασία σήματος και ακριβή τοποθέτηση οδηγών υπό γωνία, το Ambisound παρέχει περισσότερο ήχο από λιγότερα ηχεία.

 • HDMI 1080i με αύξηση κλιμάκωσης εικόνας, υψηλής ευκρίνειας

  HDMI 1080i με αύξηση κλιμάκωσης εικόνας, υψηλής ευκρίνειας

  HDMI είναι τα αρχικά για High Definition Multimedia Interface, μια άμεση ψηφιακή σύνδεση που μπορεί να μεταφέρει ψηφιακή εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ψηφιακό πολυκαναλικό ήχο. Εξαλείφοντας τη μετατροπή σε αναλογικά σήματα, παρέχει άψογη ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς θόρυβο. Είναι πλήρως συμβατό με DVI (Digital Video Interface).

 • Είσοδος MP3 για αναπαραγωγή μουσικής από φορητά media player

  Είσοδος MP3 για αναπαραγωγή μουσικής από φορητά media player

  Η είσοδος MP3 χρησιμοποιεί τεχνολογία Plug and Play για απευθείας αναπαραγωγή περιεχομένου ΜP3 μέσω του home cinema συνδέοντας το φορητό σας MP3 player στην ενσωματωμένη υποδοχή ακουστικών. Τώρα, μπορείτε να απολαμβάνετε την εξαιρετική ποιότητα ήχου του home cinema της Philips αναπαράγοντας την αγαπημένη σας μουσική από το φορητό MP3 player.

 • Ξύλινα ηχεία για εξαιρετικό φυσικό ήχο

  Ξύλινα ηχεία για εξαιρετικό φυσικό ήχο

  Η φύση μάς παρέχει πάντα ό,τι καλύτερο, για παράδειγμα το ξύλο. Έχει διαπιστωθεί ότι το ξύλο διαθέτει ακουστικές ιδιότητες που το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε συσκευές ήχου και μουσικά όργανα. Εκλεπτυσμένα μουσικά όργανα, όπως το πιάνο και το βιολί, κατασκευάζονται από ξύλο για εύλογους λόγους - για τους ίδιους λόγους που αυτά τα ηχεία διαθέτουν ξύλινο περίβλημα. Απολαύστε τη ρεαλιστική εμπειρία πλούσιου ήχου που αποδίδουν αυτά τα ξύλινα ηχεία.

 • Κομψή σχεδίαση για προσαρμογή σε κάθε χώρο

  Κομψή σχεδίαση για προσαρμογή σε κάθε χώρο
 • Γρήγορη και εύκολη ρύθμιση για εγκατάσταση χωρίς προβλήματα

  Γρήγορη και εύκολη ρύθμιση για εγκατάσταση χωρίς προβλήματα
 • USB Direct για αναπαραγωγή φωτογραφιών και μουσικής από μονάδες USB flash

  Απλά συνδέστε τη συσκευή στη θύρα USB του DVD σας. Η ψηφιακή μουσική και οι φωτογραφίες σας αναπαράγονται απευθείας. Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε αγαπημένες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: