Home Cinema 5.1

  Απολαύστε πανίσχυρη κινηματογραφική εμπειρία με Επικλινή ηχεία 3D

  Μεγιστοποιήστε την εμπειρία ήχου στο δικό σας home cinema χάρη στα δυναμικά επικλινή ηχεία 3 κατευθύνσεων! Αναπαραγάγετε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων 3D Blu-ray, σε αυτό το πρωτοποριακό σύστημα home cinema σειρά 5000 της Philips. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απολαύστε πανίσχυρη κινηματογραφική εμπειρία με Επικλινή ηχεία 3D

Πάθος με τον ήχο

 • Τα επικλινή ηχεία 3D διανέμουν τον ήχο ομοιόμορφα στο δωμάτιο

  Τα επικλινή ηχεία 3D διανέμουν τον ήχο ομοιόμορφα στο δωμάτιο

  Τα επικλινή ηχεία 3D διαθέτουν επικλινείς οδηγούς που αποδίδουν ήχο όχι μόνο προς τα εμπρός αλλά και προς το πλάι, δημιουργώντας ένα ευρύτερο ηδυσημείο όπου μπορείτε να απολαύσετε ακόμα πιο επιβλητικό και κινηματογραφικό ήχο surround.

 • Επιλογή ασύρματων πίσω ηχείων για τοποθέτηση χωρίς ακαταστασία

  Επιλογή ασύρματων πίσω ηχείων για τοποθέτηση χωρίς ακαταστασία

  Tα ασύρματα πίσω ηχεία προσφέρουν ευελιξία στην τοποθέτησή τους και παρέχουν πλήρη surround ήχο, χωρίς αντιαισθητικές συνδέσεις καλωδίων.

 • Full HD Blu-ray 3D για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ταινίας 3D

  Full HD Blu-ray 3D για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ταινίας 3D

  Αφήστε τις ταινίες 3D να σας συναρπάσουν στο καθιστικό σας με μια τηλεόραση Full HD 3D. Η τεχνολογία active 3D χρησιμοποιεί την τελευταία γενιά οθονών γρήγορης εναλλαγής, για βάθος και ρεαλισμό σε πλήρη ανάλυση 1080x1920 HD. Παρακολουθώντας αυτές τις εικόνες με τα ειδικά γυαλιά που έχουν ρυθμιστεί ώστε να ανοιγοκλείνουν το δεξιό και αριστερό φακό συγχρόνως με τις εναλλασσόμενες εικόνες, δημιουργείται η απόλυτη αίσθηση του Full HD 3D στο home cinema. Οι ταινίες που έχουν γυριστεί με τεχνολογία 3D σε Blu-ray προσφέρουν ευρεία ποικιλία περιεχομένων υψηλής ποιότητας. Επίσης, η τεχνολογία Blu-ray αποδίδει μη συμπιεσμένο ήχο Surround για ανεπανάληπτη εμπειρία ήχου.

 • Smart TV, για να απολαμβάνετε διαδικτυακές υπηρεσίες και να διαχειρίζεστε πολυμέσα στην τηλεόραση

  Smart TV, για να απολαμβάνετε διαδικτυακές υπηρεσίες και να διαχειρίζεστε πολυμέσα στην τηλεόραση

  Τα συστήματα οικιακού κινηματογράφου της Philips με δυνατότητα Smart TV σάς προσφέρουν μια σειρά από ενισχυμένες δυνατότητες, όπως οι Net TV, DLNA και MyRemote. Το Net TV φέρνει μια ευρεία γκάμα πληροφοριών και ψυχαγωγίας από το Διαδίκτυο στην τηλεόρασή σας. Επιλέξτε Net TV στο αρχικό μενού και ξεκινήστε να περιηγείστε σε υπηρεσίες όπως η Catch-up TV και τα καταστήματα video-on-demand*, για να δείτε τις τελευταίες κυκλοφορίες σε HD. Με το DLNA, μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες, τη μουσική και τις ταινίες που έχετε αποθηκευμένες στον υπολογιστή, από την άνεση του καναπέ σας. Δεν βρίσκετε το τηλεχειριστήριο; Χρησιμοποιήστε το smartphone ή το tablet σας και ελέγξτε όλο το σύστημα μέσω της εφαρμογής Philips MyRemote.

 • Dolby TrueHD και DTS-HD για ήχο surroung υψηλής πιστότητας

  Dolby TrueHD και DTS-HD για ήχο surroung υψηλής πιστότητας

  Το Dolby TrueHD και το DTS-HD Master Audio Essential παράγουν εκπληκτικό ήχο από δίσκους Blu-ray. Ο ήχος που αναπαράγεται είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον ήχο του κύριου αντιγράφου του στούντιο για την ποιότητα ακρόασης που προοριζόταν αρχικά. Τo Dolby TrueHD και το DTS-HD Master Audio Essential ολοκληρώνουν την εμπειρία ψυχαγωγίας υψηλής ευκρίνειας.

 • Τεχνολογία DoubleBASS για πιο πλούσια και βαθιά μπάσα

  Τεχνολογία DoubleBASS για πιο πλούσια και βαθιά μπάσα

  To DoubleBASS εξασφαλίζει ότι θα ακούτε ακόμη και τις βαθύτερες συχνότητες μπάσου από τα μικρού μεγέθους υπογούφερ. Αιχμαλωτίζει τις χαμηλές συχνότητες και τις αναδημιουργεί στα πλαίσια του ηχητικού φάσματος του υπογούφερ, αποδίδοντας ήχο μεγαλύτερης έντασης και εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης χωρίς συμβιβασμούς.

 • Μοναδικά στοιχεία ελέγχου αφής για εύκολη πρόσβαση στα περιεχόμενά σας

  Μοναδικά στοιχεία ελέγχου αφής για εύκολη πρόσβαση στα περιεχόμενά σας

  Τα στοιχεία ελέγχου αφής στην κύρια μονάδα σάς επιτρέπουν να ελέγχετε την ένταση του ήχου καθώς και άλλες επιλογές αναπαραγωγής.

 • Η ισχύς RMS 1000W προσφέρει εξαιρετικό ήχο για ταινίες και μουσική

  Η ισχύς RMS 1000W προσφέρει εξαιρετικό ήχο για ταινίες και μουσική
Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Επίσης, το home cinema μπορεί να συνδεθεί με όλες τις υπόλοιπες τηλεοράσεις Philips.
 • Για να ελέγξετε αν η υπηρεσία Video on Demand είναι διαθέσιμη στη χώρα σας, επισκεφθείτε το www.philips.com/blu-ray.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: