Home Cinema 2.1

  Εξαιρετική ηχητική διαύγεια για ταινίες και μουσική

  Απολαύστε κάθε ηχητική λεπτομέρεια από τις αγαπημένες σας ταινίες και τη μουσική σας, με αυτό το μικρού μεγέθους home cinema HTS3261 της Philips. Τα ηχεία διαθέτουν ενσωματωμένους κώνους από ορυκτά υλικά και προσφέρουν εξαιρετική καθαρότητα σε κάθε ακουστική λεπτομέρεια. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εξαιρετική ηχητική διαύγεια για ταινίες και μουσική

Πάθος με τον ήχο

 • Ενισχυτής κατηγορίας D για πραγματικά δυναμικό και διαυγή ήχο

  Ενισχυτής κατηγορίας D για πραγματικά δυναμικό και διαυγή ήχο

  Ο ενισχυτής κατηγορίας D λαμβάνει το αναλογικό σήμα, το μετατρέπει σε ψηφιακό και το ενισχύει ψηφιακά. Έπειτα το σήμα περνά μέσα από ένα φίλτρο αποδιαμόρφωσης και παράγει τον τελικό ήχο. Η ενισχυμένη ψηφιακή έξοδος προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του ψηφιακού ήχου, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης ηχητικής ποιότητας. Επιπλέον, ο ψηφιακός ενισχυτής κατηγορίας D έχει απόδοση μεγαλύτερη από 90% σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς ενισχυτές AB. Αυτή η υψηλή απόδοση παρέχεται με τη μορφή ενός ισχυρού ενισχυτή, ο οποίος καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.

 • Dolby TrueHD και DTS-HD για ήχο surroung υψηλής πιστότητας

  Dolby TrueHD και DTS-HD για ήχο surroung υψηλής πιστότητας

  Το Dolby TrueHD και το DTS-HD Master Audio Essential παράγουν εκπληκτικό ήχο από δίσκους Blu-ray. Ο ήχος που αναπαράγεται είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον ήχο του κύριου αντιγράφου του στούντιο για την ποιότητα ακρόασης που προοριζόταν αρχικά. Τo Dolby TrueHD και το DTS-HD Master Audio Essential ολοκληρώνουν την εμπειρία ψυχαγωγίας υψηλής ευκρίνειας.

 • Οθόνη αφής για διαισθητικό έλεγχο αναπαραγωγής και έντασης ήχου

  Οθόνη αφής για διαισθητικό έλεγχο αναπαραγωγής και έντασης ήχου

  Τα στοιχεία ελέγχου της έξυπνης οθόνης αφής στην πρόσοψη σάς επιτρέπουν να ελέγχετε την ένταση του ήχου καθώς και άλλες επιλογές αναπαραγωγής.

 • Full HD Blu-ray 3D για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ταινίας 3D

  Full HD Blu-ray 3D για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ταινίας 3D

  Αφήστε τις ταινίες 3D να σας συναρπάσουν στο καθιστικό σας με μια τηλεόραση Full HD 3D. Η τεχνολογία active 3D χρησιμοποιεί την τελευταία γενιά οθονών γρήγορης εναλλαγής, για βάθος και ρεαλισμό σε πλήρη ανάλυση 1080x1920 HD. Παρακολουθώντας αυτές τις εικόνες με τα ειδικά γυαλιά που έχουν ρυθμιστεί ώστε να ανοιγοκλείνουν το δεξιό και αριστερό φακό συγχρόνως με τις εναλλασσόμενες εικόνες, δημιουργείται η απόλυτη αίσθηση του Full HD 3D στο home cinema. Οι ταινίες που έχουν γυριστεί με τεχνολογία 3D σε Blu-ray προσφέρουν ευρεία ποικιλία περιεχομένων υψηλής ποιότητας. Επίσης, η τεχνολογία Blu-ray αποδίδει μη συμπιεσμένο ήχο Surround για ανεπανάληπτη εμπειρία ήχου.

 • Smart TV, για να απολαμβάνετε διαδικτυακές υπηρεσίες και να διαχειρίζεστε πολυμέσα στην τηλεόραση

  Smart TV, για να απολαμβάνετε διαδικτυακές υπηρεσίες και να διαχειρίζεστε πολυμέσα στην τηλεόραση

  Τα συστήματα οικιακού κινηματογράφου της Philips με δυνατότητα Smart TV σάς προσφέρουν μια σειρά από ενισχυμένες δυνατότητες, όπως οι Net TV, DLNA και MyRemote. Το Net TV φέρνει μια ευρεία γκάμα πληροφοριών και ψυχαγωγίας από το Διαδίκτυο στην τηλεόρασή σας. Επιλέξτε Net TV στο αρχικό μενού και ξεκινήστε να περιηγείστε σε υπηρεσίες όπως η Catch-up TV και τα καταστήματα video-on-demand*, για να δείτε τις τελευταίες κυκλοφορίες σε HD. Με το DLNA, μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες, τη μουσική και τις ταινίες που έχετε αποθηκευμένες στον υπολογιστή, από την άνεση του καναπέ σας. Δεν βρίσκετε το τηλεχειριστήριο; Χρησιμοποιήστε το smartphone ή το tablet σας και ελέγξτε όλο το σύστημα μέσω της εφαρμογής Philips MyRemote.

 • Είσοδος ήχου, για να απολαμβάνετε μουσική από iPod/iPhone/MP3

  Είσοδος ήχου, για να απολαμβάνετε μουσική από iPod/iPhone/MP3

  Η είσοδος ήχου σάς επιτρέπει να αναπαράγετε εύκολα τη μουσική σας απευθείας από συσκευές iPod/iPhone/iPad, MP3 ή από φορητό υπολογιστή, μέσω μιας απλής σύνδεσης με το σύστημα home cinema. Απλώς συνδέστε τη συσκευή ήχου με την είσοδο ήχου και απολαύστε τη μουσική σας με την ανώτερη ποιότητα ήχου που παρέχει το σύστημα home cinema της Philips.

 • EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  To EasyLink σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές συσκευές, όπως συσκευές DVD, συσκευές Blu-ray, τηλεοράσεις κ.λπ., με ένα χειριστήριο. Μέσω του βιομηχανικού πρωτοκόλλου HDMI CEC, οι λειτουργίες μοιράζονται μεταξύ συσκευών με ένα καλώδιο HDMI. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να χειρίζεστε ταυτόχρονα όλο το συνδεδεμένο σας εξοπλισμό με δυνατότητα HDMI CEC. Λειτουργίες όπως η αναμονή και η αναπαραγωγή επιλέγονται πλέον με απόλυτη άνεση!

 • USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  Το Universal Serial Bus (ενιαίος σειριακός δίαυλος) ή USB είναι ένα τυπικό πρωτόκολλο για εύκολη σύνδεση υπολογιστών, περιφερειακών και καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών. Οι συσκευές USB υψηλής ταχύτητας διαθέτουν ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως 480 Mbps - από 12 Mbps στα αρχικά USB. Με USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε τη συσκευή USB, να επιλέξετε ταινία, μουσική ή φωτογραφία και να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή.

 • Κώνοι ηχείων από ορυκτά υλικά, για επιπρόσθετη ηχητική διαύγεια

  Κώνοι ηχείων από ορυκτά υλικά, για επιπρόσθετη ηχητική διαύγεια
 • Η ισχύς RMS 400W προσφέρει εξαιρετικό ήχο για ταινίες και μουσική

  Η ισχύς RMS 400W προσφέρει εξαιρετικό ήχο για ταινίες και μουσική
 • Συμπαγής σχεδίαση που ταιριάζει με την επίπεδη τηλεόρασή σας

  Συμπαγής σχεδίαση που ταιριάζει με την επίπεδη τηλεόρασή σας
Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Επίσης, το home cinema μπορεί να συνδεθεί με όλες τις υπόλοιπες τηλεοράσεις Philips.
 • Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.philips.com/blu-ray

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: