Σύστημα Home Cinema DVD

  Σύστημα Home Cinema DVD

  Βελτιώστε την εμπειρία σας

  Κομψό, ψηφιακό σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας αναπαράγει σχεδόν κάθε τύπο δίσκων σε πολυκάναλο ήχο Dolby, DTS ή SACD. Χαλαρώστε και βυθιστείτε ολοκληρωτικά στις ταινίες και τη μουσική, στο σπίτι σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βελτιώστε την εμπειρία σας

με κινηματογραφικό ήχο surround

 • Ψηφιακή έξοδος HDMI για εύκολη σύνδεση με ένα μόνο καλώδιο

  Ψηφιακή έξοδος HDMI για εύκολη σύνδεση με ένα μόνο καλώδιο

  HDMI είναι τα αρχικά για High Definition Multimedia Interface, μια άμεση ψηφιακή σύνδεση που μπορεί να μεταφέρει ψηφιακή εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ψηφιακό πολυκαναλικό ήχο. Εξαλείφοντας τη μετατροπή σε αναλογικά σήματα, παρέχει άψογη ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς θόρυβο. Είναι πλήρως συμβατό με DVI.

 • Αναπαραγωγή JPEG υψηλής ευκρίνειας για εικόνες υψηλής ανάλυσης

  Αναπαραγωγή JPEG υψηλής ευκρίνειας για εικόνες υψηλής ανάλυσης

  Η αναπαραγωγή JPEG υψηλής ευκρίνειας σάς επιτρέπει να προβάλλετε φωτογραφίες στην τηλεόρασή σας σε ανάλυση έως δύο megapixel. Μπορείτε πλέον να δείτε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες με άριστη ευκρίνεια, χωρίς απώλεια ποιότητας ή λεπτομέρειας - και να τις μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένεια στην άνεση του σαλονιού σας.

 • Ήχος surround DTS, Dolby Digital και Pro Logic II

  Ήχος surround DTS, Dolby Digital και Pro Logic II

  Τα DTS και οι αποκωδικοποιητές Dolby Digital εξαλείφουν την ανάγκη εξωτερικού αποκωδικοποιητή πραγματοποιώντας επεξεργασία και των έξι καναλιών πληροφοριών ήχου για την παροχή εμπειρίας surround ήχου και μια μοναδική αίσθηση ατμόσφαιρας και δυναμικού ρεαλισμού. Το Dolby Pro Logic II παρέχει πέντε κανάλια επεξεργασίας surround ήχου από οποιαδήποτε στερεοφωνική πηγή.

 • Επεξεργασία βίντεο 12-bit/108MHz για φυσικές εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας

  Επεξεργασία βίντεο 12-bit/108MHz για φυσικές εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας

  Ο Ψηφιακός/Αναλογικός μετατροπέας βίντεο 12 bit διατηρεί κάθε λεπτομέρεια της αυθεντικής εικόνας. Προβάλλει λεπτές αποχρώσεις και μια ομαλότερη διαβάθμιση χρωμάτων με αποτέλεσμα μια πιο ζωντανή και φυσική εικόνα. Ο περιορισμός του συνηθισμένου Ψ/Α μετατροπέα 10 bit είναι ιδιαίτερα εμφανής κατά τη χρήση μεγάλων οθονών και βιντεοπροβολέων.

 • Πιστοποίηση βάσει DivX Ultra για βελτιωμένη αναπαραγωγή βίντεο DivX

  Πιστοποίηση βάσει DivX Ultra για βελτιωμένη αναπαραγωγή βίντεο DivX

  Χάρη στην υποστήριξη DivX, μπορείτε να απολαμβάνετε κωδικοποιημένα βίντεο DivX στην άνεση του σπιτιού σας. Το φορμά μέσων DivX είναι μια τεχνολογία συμπίεσης βίντεο βάσει MPEG4, η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλα αρχεία όπως ταινίες, τρέιλερ και μουσικά βίντεο σε μέσα όπως CD-R/RW και εγγράψιμους δίσκους DVD. Η μονάδα DivX Ultra συνδυάζει την αναπαραγωγή DivX με εκπληκτικές λειτουργίες, όπως ενσωματωμένους υπότιτλους, πολλές ομιλούμενες γλώσσες, πολλά κομμάτια και μενού, σε μία μόνο πρακτική μορφή αρχείου.

 • Μεγάλα ηχεία tower για πιο εντυπωσιακό ήχο

  Μεγάλα ηχεία tower για πιο εντυπωσιακό ήχο
 • Αύξηση κλιμάκωσης εικόνας για βελτιστοποιημένη ανάλυση έως και 1080i

  Με το Video Upscaling μπορείτε να αυξήσετε την ανάλυση των σημάτων εικόνας SD (Standard Definition) που χρησιμοποιεί το DVD σε HD (High Definition), ώστε να βλέπετε περισσότερες λεπτομέρειες, χάρη στην ευκρινέστερη, πιο ζωντανή εικόνα. Το παραγόμενο σήμα εικόνας HD μπορεί να μεταδοθεί σε μια οθόνη HD μέσω HDMI.

 • USB Direct για αναπαραγωγή φωτογραφιών και μουσικής από μονάδες USB flash

  Απλά συνδέστε τη συσκευή στη θύρα USB του DVD σας. Η ψηφιακή μουσική και οι φωτογραφίες σας αναπαράγονται απευθείας. Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε αγαπημένες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας.

 • Ταινίες: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX

  Η λειτουργία αυτή σας παρέχει δυνατότητα αναπαραγωγής σε πολλαπλά φορμά δίσκου για μέγιστη συμβατότητα δίσκων και απόλαυση θέασης.

 • Μουσική: CD, MP3-CD, CD-R/RW & Windows Media™ Audio

  Δυνατότητα αναπαραγωγής πολλαπλών φορμά για την αναπαραγωγή των περισσοτέρων φορμά δίσκου για μέγιστη συμβατότητα δίσκων και απόλαυση ακρόασης.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: