Home Cinema 2.1 Blu-ray 3D

  Home Cinema 2.1 Blu-ray 3D

  Ταινίες και μουσική με άψογο ήχο

  Το νέο home cinema 2.1 Blu-ray 3D HTB7250D της Philips προσφέρει απαράμιλλη καθαρότητα ήχου και μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία Surround. Οι αγαπημένες σας ταινίες και η μουσική αποκτούν νέα διάσταση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Home Cinema 2.1 Blu-ray 3D

Ενισχυτής Class D, Ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth®, βάση για iPhone/iPod, 500W HTB7250D/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Ταινίες και μουσική με άψογο ήχο

Πάθος για ήχο

 • Crystal Clear Sound για πεντακάθαρο και λεπτομερή ήχο

  Crystal Clear Sound για πεντακάθαρο και λεπτομερή ήχο

  Με την τεχνολογία Crystal Clear Sound της Philips, θα μπορείτε να διακρίνετε και να εκτιμάτε κάθε λεπτομέρεια ήχου, όπως ακριβώς πρέπει να ακούγεται. Όπως το ήθελε ο σκηνοθέτης ή ο καλλιτέχνης! Το Crystal Clear Sound αναπαράγει την πηγή του ήχου - είτε πρόκειται για ταινία δράσης είτε για μιούζικαλ είτε για ζωντανή μουσική εμφάνιση - πιστά, με ακρίβεια, χωρίς καμία αλλοίωση. Τα home cinema με Crystal Clear Sound της Philips κρατούν την επεξεργασία ήχου σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, διατηρώντας την ταυτότητα του αυθεντικού περιεχομένου ήχου. Το αποτέλεσμα; Μια εξαιρετική εμπειρία ήχου με υψηλότερη ηχητική ακρίβεια.

 • Ασύρματη μετάδοση μουσικής μέσω Bluetooth

  Ασύρματη μετάδοση μουσικής μέσω Bluetooth

  Το Bluetooth είναι μια τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας μικρής εμβέλειας, σταθερή και ενεργειακά αποδοτική. Η τεχνολογία επιτρέπει εύκολη ασύρματη σύνδεση με άλλες συσκευές Bluetooth, ώστε να μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική από οποιοδήποτε smartphone, tablet ή φορητό υπολογιστή, καθώς και από iPod ή iPhone, σε ηχείο με δυνατότητα Bluetooth.

 • Μαλακά θολοειδή τουίτερ, για καθαρό ήχο και φωνή

  Μαλακά θολοειδή τουίτερ, για καθαρό ήχο και φωνή

  Τα μαλακά θολοειδή τουίτερ αναπαράγουν καθαρές συχνότητες υψηλού και μεσαίου φάσματος που βελτιώνουν τη συνολική ευκρίνεια του ήχου που παράγεται από τα ηχεία.

 • Ενισχυτές Premium Class D για λεπτομερέστατη αναπαραγωγή ήχου

  Ενισχυτές Premium Class D για λεπτομερέστατη αναπαραγωγή ήχου

  Οι ενισχυτές Premium Class-D αποτελούν αποκλειστική τεχνολογία της Philips και έχουν σχεδιαστεί ώστε να διατηρούν την αρχική πηγή ήχου για μεγαλύτερη ακρίβεια του σήματος, επιτρέποντάς σας να ακούτε την παραμικρή λεπτομέρεια σε μουσική και ταινίες, όπως ακριβώς θα ήθελε ο καλλιτέχνης ή ο σκηνοθέτης.

 • Ήχος Virtual Surround για ρεαλιστική εμπειρία ήχου

  Ήχος Virtual Surround για ρεαλιστική εμπειρία ήχου

  Ο ήχος Virtual Surround της Philips παράγει πλούσιο και καθηλωτικό ήχο Surround από ένα σύστημα που αποτελείται από λιγότερα από πέντε ηχεία. Ιδιαίτερα εξελιγμένοι αλγόριθμοι χώρου δημιουργούν πιστά αντίγραφα των ηχητικών χαρακτηριστικών που ισχύουν σε ένα ιδανικό περιβάλλον 5.1 καναλιών. Μετατρέπει οποιαδήποτε στερεοφωνική πηγή υψηλής ποιότητας σε ρεαλιστικό, πολυκάναλο Surround ήχο. Δεν χρειάζεται να προμηθευτείτε επιπλέον ηχεία, καλώδια ή βάσεις ηχείων για να απολαύσετε ήχο που γεμίζει το δωμάτιο.

 • Full HD Blu-ray 3D για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ταινίας 3D

  Full HD Blu-ray 3D για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ταινίας 3D

  Αφήστε τις ταινίες 3D να σας συναρπάσουν στο καθιστικό σας με μια τηλεόραση Full HD 3D. Η τεχνολογία active 3D χρησιμοποιεί την τελευταία γενιά οθονών γρήγορης εναλλαγής, για βάθος και ρεαλισμό σε πλήρη ανάλυση 1080x1920 HD. Παρακολουθώντας αυτές τις εικόνες με τα ειδικά γυαλιά που έχουν ρυθμιστεί ώστε να ανοιγοκλείνουν το δεξιό και αριστερό φακό συγχρόνως με τις εναλλασσόμενες εικόνες, δημιουργείται η απόλυτη αίσθηση του Full HD 3D στο home cinema. Οι ταινίες που έχουν γυριστεί με τεχνολογία 3D σε Blu-ray προσφέρουν ευρεία ποικιλία περιεχομένων υψηλής ποιότητας. Επίσης, η τεχνολογία Blu-ray αποδίδει μη συμπιεσμένο ήχο Surround για ανεπανάληπτη εμπειρία ήχου.

 • Ενσωματωμένο Wi-Fi για να απολαμβάνετε ασύρματα τα συνδεδεμένα σας μέσα

  Ενσωματωμένο Wi-Fi για να απολαμβάνετε ασύρματα τα συνδεδεμένα σας μέσα

  Χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi και συνδέοντας απλώς το home cinema απευθείας στο οικιακό σας δίκτυο, μπορείτε να απολαύσετε μια πλούσια γκάμα δημοφιλών online υπηρεσιών. Απολαύστε μερικές από τις καλύτερες τοποθεσίες web που προσφέρουν φωτογραφίες, infotainment και άλλα online περιεχόμενα, ειδικά προσαρμοσμένα στην οθόνη της τηλεόρασής σας.

 • Αναπαραγωγή μουσικής και επαναφόρτιση iPod/iPhone

  Αναπαραγωγή μουσικής και επαναφόρτιση iPod/iPhone.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Οι ονομασίες DivX, DivX Certified και τα σχετιζόµενα µε αυτές λογότυπα αποτελούν εµπορικά σήµατα της DivXNetworks, Inc. και χρησιµοποιούνται κατόπιν αδείας.
 • Η ονομασία Dolby και το σύμβολο του διπλού D είναι σήματα κατατεθέντα της Dolby Laboratories Inc.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: