Ισιωτικό

  Επαγγελματικό ίσιωμα και λαμπερά αποτελέσματα

  Φορμάρετε τα μαλλιά σας με επαγγελματική θερμοκρασία 210 °C. Η υψηλή θερμοκρασία σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά απαλές, καμπύλες κεραμικές πλάκες Jade σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε ίσιο στυλ που διαρκεί ή μοντέρνες μύτες και μπούκλες. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Επαγγελματικό ίσιωμα και λαμπερά αποτελέσματα

ProCeramic Jade

 • Ψηφ. ρυθμ. θερμότητας που διασφαλίζουν λεία αποτελέσματα για κάθε τύπο μαλλιού

  Ψηφ. ρυθμ. θερμότητας που διασφαλίζουν λεία αποτελέσματα για κάθε τύπο μαλλιού

  Με τις ψηφιακές ρυθμίσεις θερμότητας μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιλέξετε τη λειτουργία που χρειάζεστε ή να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία φορμαρίσματος με την ψηφιακή οθόνη. Αυτό σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε την τέλεια θερμοκρασία για συγκεκριμένα μαλλιά και τις ανάγκες τους. Το αποτέλεσμα είναι τέλειο φορμάρισμα με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

 • Επαγγελματική υψηλή θερμότητα 210 °C για τέλεια, επαγγελματικά αποτελέσματα

  Επαγγελματική υψηλή θερμότητα 210 °C για τέλεια, επαγγελματικά αποτελέσματα

  Αυτή η υψηλή θερμότητα σάς επιτρέπει να αλλάξετε το σχήμα των μαλλιών σας και σας χαρίζει τέλειο στυλ σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο.

 • Τεχνολογία EHD+ για μεγαλύτερη προστασία και πιο λαμπερά αποτελέσματα

  Τεχνολογία EHD+ για μεγαλύτερη προστασία και πιο λαμπερά αποτελέσματα

  Προηγμένη τεχνολογία Philips EHD+ σημαίνει ότι το εξάρτημα φορμαρίσματος θα κατανέμει πάντα τη θερμότητα εξαιρετικά ομοιόμορφα, ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες, και θα εμποδίζει τα επιβλαβή θερμά σημεία. Αυτό παρέχει επιπλέον προστασία και, συνεπώς, σας βοηθά να διατηρείτε τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά.

 • Άγκιστρο για εύκολη και πρακτική αποθήκευση

  Άγκιστρο για εύκολη και πρακτική αποθήκευση

  Το ελαστικό άγκιστρο που βρίσκεται στη βάση της λαβής προσφέρει ακόμα μια επιλογή αποθήκευσης, ιδιαίτερα βολική για χρήση στο σπίτι ή κατά τη διαμονή σας σε ξενοδοχείο.

 • Εύκολο κλείδωμα για πρακτική αποθήκευση

  Εύκολο κλείδωμα για πρακτική αποθήκευση

  Η συσκευή ισιώματος διαθέτει έναν εύκολο μηχανισμό κλειδώματος. Το κλείδωμα τύπου flip βρίσκεται στη βάση της συσκευής ισιώματος και κάνει την αποθήκευση γρήγορη και εύκολη. Επίσης βοηθά στην προστασία της συσκευής ισιώματος από ακούσια ζημιά.

 • Ένδειξη ετοιμότητας χρήσης

  Ένδειξη ετοιμότητας χρήσης

  Εμφανίζεται όταν το εξάρτημα φορμαρίσματος έχει φτάσει στη σωστή θερμοκρασία, έτσι ώστε να μπορείτε αμέσως να δείτε πότε μπορείτε να ξεκινήσετε το φορμάρισμα.

 • Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 60 λεπτά

  Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 60 λεπτά

  Ορισμένες συσκευές ισιώματος μαλλιών και συσκευές για μπούκλες είναι εφοδιασμένες με σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης. Η δυνατότητα αυτή έχει σχεδιαστεί για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Αν παραμείνει ενεργοποιημένη, η συσκευή θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μετά από 60 λεπτά.

 • Δυνατότητα επιλογής βολτάζ για xρήση σε όλες τις χώρες

  Δυνατότητα επιλογής βολτάζ για xρήση σε όλες τις χώρες
 • Στρογγυλές άκρες για τέλειες μπούκλες και υπέροχους κυματισμούς

  Με τις κεραμικές πλάκες με στρογγυλές άκρες μπορείτε να δημιουργείτε μύτες και μπούκλες ευκολότερα από ποτέ. Τυλίξτε τα μαλλιά γύρω από τη στρογγυλή άκρη και απλά τραβήξτε προς τα κάτω τη συσκευή ισιώματος όπως κάνετε συνήθως.

 • Κεραμικές πλάκες Jade για εξαιρετική λάμψη και προστασία

  Οι εκπληκτικά λείες κεραμικές πλάκες Jade σε συνδυασμό με την επαγγελματική θερμοκρασία φορμαρίσματος κλείνουν τα λέπια των τριχών, εγκλωβίζοντας θρεπτικά συστατικά για μέγιστη λάμψη και προστασία.

 • Αντιθερμική θήκη

  Αυτή η αντιθερμική θήκη είναι τέλεια για φορμάρισμα εν κινήσει. Ξεχάστε την αναμονή μέχρι να κρυώσει το εξάρτημα φορμαρίσματός σας. Απλά αποθηκεύστε το με την συμπεριλαμβανόμενη αντιθερμική θήκη.

 • Επαγγελματικό καλώδιο 3 μ. για μέγιστη ευελιξία

  Το μεγαλύτερο μήκος έχει ως αποτέλεσμα βελτιωμένη ευελιξία και ευκολία χειρισμού, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όπου επιθυμείτε.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: