Θήκη σκληρού περιβλήματος

  Θήκη σκληρού περιβλήματος

  Εξαιρετικά λεπτή θήκη

  Αυτή η λεπτή θήκη με το σκληρό περίβλημα διαθέτει ελαφριά αλλά ισχυρή κατασκευή, για ανθεκτική προστασία του iPad και εύκολη φορητότητα. Το σκληρό πλαστικό προστατεύει την πίσω όψη και τις άκρες της συσκευής, προσφέροντας απόλυτη πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εξαιρετικά λεπτή θήκη

για ενισχυμένη προστασία

 • Πρόσβαση σε όλα τα πλήκτρα ελέγχου και την υποδοχή σύνδεσης βάσης

  Τα ανοίγματα στη θήκη επιτρέπουν εύκολη πρόσβαση σε όλα τα πλήκτρα ελέγχου και την υποδοχή σύνδεσης βάσης για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας ενώ παράλληλα την προστατεύετε στο εσωτερικό της θήκης.

 • Διαφανής πολυανθρακική θήκη

  Αυτή η θήκη σκληρού περιβλήματος έχει κατασκευαστεί από ανθεκτικό πολυάνθρακα για αξιόπιστη προστασία της συσκευής σας και ευκρινή προβολή.

 • Εύκολη και γρήγορη προστασία στη στιγμή

  Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ένα ανθεκτικό υλικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζει απόλυτα με τη συσκευή σας. Η θήκη τοποθετείται εύκολα και γρήγορα, και προσθέτει ένα στρώμα προστασίας στη συσκευή σας.

 • Χάρη στη λεπτή σχεδίαση χωράει εύκολα στην τσέπη σας

  Αυτή η θήκη έχει σχεδιαστεί για να παρέχει επιπλέον προστασία χωρίς όγκο. Επομένως, μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα τη συσκευή σας στην τσάντα ή το σακίδιό σας για προστασία εν κινήσει.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: