Προστατευτική θήκη

  Προστατευτική θήκη

  Κομψή προστασία και βολική προβολή

  Ταξιδέψτε με στιλ με μια θήκη από δερματίνη με αφρώδες επίθεμα και τρίποδο, η οποία διαθέτει κάλυμμα που μετατρέπεται εύκολα σε βάση για βολική προβολή hands free σε πολλαπλές γωνίες. Η λεπτή εσωτερική θήκη είναι αποσπώμενη, για απόλυτη προστασία κατά τις μετακινήσεις σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Κομψή προστασία και βολική προβολή

μετατρέπεται σε βάση δύο κατευθύνσεων

 • Εσωτερικό με μαλακή επένδυση από ύφασμα

  Το εσωτερικό αυτής της θήκης με μαλακή επένδυση από ύφασμα προστατεύει το φινίρισμα της συσκευής σας όσο αυτή βρίσκεται στο εσωτερικό της.

 • Εξωτερικό από δερματίνη για στυλ και αντοχή

  Αυτή η θήκη είναι κατασκευασμένη από καλαίσθητο και ανθεκτικό υλικό με υφή δέρματος και προστατεύει με στυλ τη συσκευή σας.

 • Αποσπώμενη εσωτερική θήκη που προσφέρει μια γρήγορη λύση ενώ είστε καθ' οδόν

  Επειδή συχνά το μόνο που χρειάζεστε είναι μια λεπτή θήκη, το αποσπώμενο εσωτερικό μέρος προσφέρει μια γρήγορη λύση για προστασία καθ' οδόν, που χωράει εύκολα στην τσάντα ή το σακίδιό σας.

 • Περιστρέψτε τη συσκευή από κάθετη σε οριζόντια θέση για ευέλικτη προβολή

  Η αποσπώμενη εσωτερική θήκη μπορεί να ρυθμιστεί σε οριζόντια ή κατακόρυφη λειτουργία προβολής, για πιο ευέλικτη hands-free προβολή.

 • Ελαστική ζώνη που κλείνει τη θήκη με ασφάλεια

  Η ενσωματωμένη ελαστική ζώνη κλείνει τη θήκη με ασφάλεια, εξασφαλίζοντας τη συνεχή προστασία της συσκευής σας καθ' οδόν.

 • Σχεδιασμένη για να επιτρέπει πολλές γωνίες θέασης

  Η εσωτερική επένδυση της θήκης διαθέτει λεπτές ραβδώσεις που προσφέρουν πολλές επιλογές για να βρείτε την ιδανική γωνία θέασης.

 • Κύριο σώμα με επίθεμα που προστατεύει το μπροστινό μέρος της οθόνης

  Αυτή η θήκη διαθέτει χνουδωτό, ενισχυμένο σώμα, ειδικά σχεδιασμένο για να προστατεύει το εύθραυστο μπροστινό μέρος της οθόνης της συσκευής σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: