1

σύστημα σύνδεσης για iPod/iPhone

  -{discount-percentage}%

  σύστημα σύνδεσης για iPod/iPhone

  Πύργος ήχου

  Απολαύστε περισσότερο και εντονότερο ήχο με τη σύνδεση συστήματος ψυχαγωγίας DCM580 της Philips. Ο σχεδιασμός πύργου υποστηρίζει συσκευές iPhone/iPod, CD και USB. Η τεχνολογία LivingSound διανέμει τον ήχο ομοιόμορφα στο δωμάτιο για βέλτιστη εμπειρία ακρόασης.

  Unfortunately this product is no longer available

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Πύργος ήχου

Απολαύστε περισσότερο και εντονότερο ήχο με τη σύνδεση συστήματος ψυχαγωγίας DCM580 της Philips. Ο σχεδιασμός πύργου υποστηρίζει συσκευές iPhone/iPod, CD και USB. Η τεχνολογία LivingSound διανέμει τον ήχο ομοιόμορφα στο δωμάτιο για βέλτιστη εμπειρία ακρόασης.

Unfortunately this product is no longer available

σύστημα σύνδεσης για iPod/iPhone

Register

Subscribe to our newsletter

Πύργος ήχου

με LivingSound για περισσότερο και εντονότερο στερεοφωνικό ήχο

 • Συνολική ισχύς εξόδου 140W RMS

  Συνολική ισχύς εξόδου 140W RMS

  H τιμή RMS αναφέρεται στη μέση τετραγωνική τιμή, η οποία αποτελεί τυπικό μέγεθος μέτρησης της ηχητικής ισχύος ή, ακόμα καλύτερα, της ηλεκτρικής ισχύος που μεταφέρεται από έναν ενισχυτή ήχου σε ένα ηχείο και μετριέται σε watt. Η ποσότητα ηλεκτρικής ισχύος που αποδίδεται στο ηχείο και η ευαισθησία αυτού καθορίζει την παραγόμενη ηχητική ισχύ. Ουσιαστικά, οι ενισχυτές περιορίζονται από την ηλεκτρική ενέργεια που μπορούν να πολλαπλασιάσουν και τα ηχεία από την ηλεκτρική ενέργεια που μπορούν να μετατρέψουν σε ηχητική ενέργεια, χωρίς να παραμορφώνεται το ηχητικό σήμα. Όσο περισσότερα τα watt, τόσο καλύτερη η ηχητική ισχύς που εκπέμπει το ηχείο.

 • Ψηφιακό ραδιόφωνο FM με προεπιλογές

  Ψηφιακό ραδιόφωνο FM με προεπιλογές

  Το ψηφιακό ραδιόφωνο FM σάς προσφέρει επιπλέον μουσικές επιλογές στη μουσική συλλογή σας στο ηχοσύστημα Philips. Απλά συντονιστείτε στο σταθμό που επιθυμείτε να ορίσετε ως προεπιλογή, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί προεπιλογής για να αποθηκεύσετε τη συχνότητα στη μνήμη. Με τη δυνατότητα αποθήκευσης προεπιλεγμένων ραδιοφωνικών σταθμών, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό χωρίς να χρειάζεται να συντονίζετε τις συχνότητες κάθε φορά.

 • LivingSound για περισσότερο και εντονότερο στερεοφωνικό ήχο

  LivingSound για περισσότερο και εντονότερο στερεοφωνικό ήχο

  Το LivingSound της Philips, το οποίο δεν έχει καταχωρηθεί ακόμη ως ευρεσιτεχνία, επεκτείνει σημαντικά το ηδυσημείο (την ιδανική θέση ακρόασης στο δωμάτιο) ώστε να απολαμβάνετε πραγματικά καθηλωτική μουσική σε ευρύτερη περιοχή. Συνδυάζοντας πολλές διαδικασίες ήχου, το LivingSound ανακτά τον πλούτο και τις χωρικές λεπτομέρειες του πεδίου ήχου που συχνά χάνονται με ένα συμπαγές ηχοσύστημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ευρύτερο ηδυσημείο και μεγαλύτερη και πιο ομοιόμορφη κατανομή του ήχου στο χώρο. Τώρα η μουσική σας απόλαυση δεν περιορίζεται πλέον σε μια μικρή περιοχή. Απολαύστε βέλτιστο στερεοφωνικό ήχο σε μεγαλύτερη εμβέλεια.

 • MP3 Link για αναπαραγωγή φορητής μουσικής

  MP3 Link για αναπαραγωγή φορητής μουσικής

  Η σύνδεση MP3 Link επιτρέπει αναπαραγωγή αρχείων MP3 απευθείας από φορητά media player. Εκτός από το γεγονός ότι απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική στην ανώτερη ποιότητα ήχου που προσφέρει το ηχοσύστημα, το MP3 link είναι επίσης εξαιρετικά εύχρηστο καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε το φορητό σας MP3 player στο ηχοσύστημα.

 • Παράλληλη αναπαραγωγή και φόρτιση του iPod/iPhone

  Παράλληλη αναπαραγωγή και φόρτιση του iPod/iPhone

  Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική MP3 ενώ φορτίζετε το iPhone/iPod! Η βάση σύνδεσης σάς επιτρέπει να συνδέετε τη φορητή συσκευή απευθείας στη σύνδεση συστήματος ψυχαγωγίας ώστε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική με εκπληκτικό ήχο. Επιπλέον, φορτίζει το iPod/iPhone κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής προκειμένου να απολαμβάνετε τη μουσική σας χωρίς να ανησυχείτε μήπως αδειάσει η μπαταρία της φορητής συσκευής σας. Η σύνδεση συστήματος ψυχαγωγίας φορτίζει αυτόματα τη φορητή συσκευή σας ενώ είναι συνδεδεμένη.

 • Αναπαραγωγή MP3/WMA-CD, CD και CD-RW

  Αναπαραγωγή MP3/WMA-CD, CD και CD-RW

  Με την τεχνολογία συμπίεσης ήχου, μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα, χωρίς σημαντική μείωση της ποιότητας του ήχου. Τα MP3 ή WMA είναι δύο από τα φορμά συμπίεσης που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε έναν κόσμο ψηφιακής μουσικής στη συσκευή αναπαραγωγής της Philips. Πραγματοποιήστε λήψη τραγουδιών MP3 ή WMA από εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες μουσικής στο Διαδίκτυο ή δημιουργήστε τα δικά σας μουσικά αρχεία MP3 ή WMA αντιγράφοντας τα CD ήχου σας και μεταφέροντάς τα στη συσκευή σας.

 • Τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας, για απόλυτα καθαρό ήχο

  Τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας, για απόλυτα καθαρό ήχο

  Η εξελιγμένη τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας ήχου προσφέρει απόδοση πολύ ανώτερη από τη συμβατική τεχνολογία αναλογικής επεξεργασίας που διαθέτουν οι συσκευές σύνδεσης, οι οποίες χρησιμοποιούν την αναλογική έξοδο ήχου ενός iPod ή ενός iPhone. Αξιοποιώντας την έξοδο ψηφιακού ήχου από iPod ή iPhone και εφαρμόζοντας ψηφιακή επεξεργασία σε κάθε στάδιο του κυκλώματος, παράγεται πολύ μεγαλύτερος λόγος σήματος προς θόρυβο. Το αποτέλεσμα είναι ασύγκριτα καθαρός ήχος με άψογη ισορροπία.

 • Απολαύστε μουσική MP3/WMA απευθείας από τις φορητές σας συσκευές USB

  Απολαύστε μουσική MP3/WMA απευθείας από τις φορητές σας συσκευές USB

  Συνδέστε τη συσκευή στη USB του ηχοσυστήματος Philips. Η ψηφιακή μουσική αναπαράγεται απευθείας από τη συσκευή. Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε αγαπημένες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας.

 • Σύστημα ηχείων 4.1 με ενσωματωμένο υπογούφερ

  Σύστημα ηχείων 4.1 με ενσωματωμένο υπογούφερ.

 • Πατενταρισμένη περιστρεφόμενη βάση για εύκολη πλοήγηση με album art

  Πατενταρισμένη περιστρεφόμενη βάση για εύκολη πλοήγηση με album art.

 • Μοναδικός σχεδιασμός πύργου που ταιριάζει στο lifestyle σας

  Μοναδικός σχεδιασμός πύργου που ταιριάζει στο lifestyle σας.

 • Ο οπίσθιος φωτισμός πίσω από το iPod/iPhone εμπλουτίζει την εμπειρία χρήστη

  Ο οπίσθιος φωτισμός πίσω από το iPod/iPhone εμπλουτίζει την εμπειρία χρήστη

See all Specifications

Recently viewed products

You might be interested in