Ασύρματο τηλέφωνο

  Ασύρματο τηλέφωνο

  Βελτιωμένη φωνή, καθαρό χρώμα

  Με καθαρή φωνή και φωτεινή, έγχρωμη οθόνη, η σειρά CD6 συνδυάζει βέλτιστη φωνή και εξαιρετικό χρώμα. Μια βελτιωμένη εμπειρία επικοινωνίας που θα ενθουσιάσει τους χρήστες.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βελτιωμένη φωνή, καθαρό χρώμα

 • Ευρετήριο 200 ονομάτων

  Ευρετήριο 200 ονομάτων
 • Έγχρωμο μενού με εικονίδια

  Όλες οι λειτουργίες είναι ομαδοποιημένες σε διάφορα στοιχεία μενού που συμβολίζονται με ένα έγχρωμο εικονίδιο. Αυτό διευκολύνει την πλοήγηση και τη χρήση του τηλεφώνου.

 • Ήχος υψηλής ευκρίνειας

  Απολαύστε συνομιλία υψηλής ποιότητας, με το καλύτερο επίπεδο ευκρίνειας που έχετε ακούσει ποτέ. Το υψηλής ποιότητας ηχείο και η μεγάλη ακουστική κοιλότητα διευρύνουν το ηχητικό φάσμα πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο τηλέφωνο.

 • Ανοιχτή συνομιλία - Μιλήστε handsfree

  Η λειτουργία Handsfree χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο μεγάφωνο που ενισχύει τη φωνή του καλούντα, επιτρέποντάς σας να μιλάτε και να ακούτε χωρίς να κρατάτε το ακουστικό. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν θέλετε να ακούν και άλλοι μια συνομιλία ή αν θέλετε να κρατάτε σημειώσεις.

 • Αναγνωρίστε τους φίλους σας από τον ήχο κλήσης

  Αναγνωρίστε ποιος σας καλεί από τον ήχο κλήσης! Τα εικονίδια και οι μελωδίες VIP δηλώνουν σε ποια ομάδα του ευρετηρίου ανήκει ο καλών. Οι καταχωρήσεις του ευρετηρίου μπορούν να διαιρεθούν σε διαφορετικές ομάδες VIP, στις οποίες μπορείτε να αντιστοιχίσετε συγκεκριμένη μελωδία.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: