Βιντεοκάμερα HD

  Βιντεοκάμερα HD

  Αποτυπώστε και μοιραστείτε εύκολα υπέροχες στιγμές

  Αποτυπώστε βίντεο και φωτογραφίες Full HD μέσα σε μια στιγμή, με τη βιντεοκάμερα CAM300 ESee. Η οθόνη αφής 3" σάς προσφέρει διαισθητικό έλεγχο, ενώ οι δυνατότητες άμεσης επεξεργασίας και ταχείας αποτύπωσης σας επιτρέπουν να μοιράζεστε αυτά που θέλετε αμέσως, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο Διαδίκτυο.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Αποτυπώστε και μοιραστείτε εύκολα υπέροχες στιγμές

Έλεγχος μέσω οθόνης αφής

 • Τραβήξτε πιο καθαρά και σταθερά βίντεο με το εξελιγμένο σύστημα κατά των κραδασμών

  Τραβήξτε πιο καθαρά και σταθερά βίντεο με το εξελιγμένο σύστημα κατά των κραδασμών

  Το εξελιγμένο σύστημα κατά των κραδασμών σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε εξαιρετική λήψη βίντεο που δεν πρόκειται να σταματήσετε να μοιράζεστε. Οι γυροσκοπικοί αισθητήρες με εξελιγμένους αλγορίθμους σάς εξασφαλίζουν σταθερά βίντεο χωρίς παραμορφώσεις. Οι αισθητήρες μετρούν την απόσταση ανάμεσα στο έδαφος και τους φακούς της κάμερας και πραγματοποιούν τις απαραίτητες διορθώσεις όποτε η βιντεοκάμερα ταλαντεύεται. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία σας προσφέρει κάθε φορά εικόνες χωρίς θαμπάδα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απαθανατίσετε τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας με υπέροχα βίντεο.

 • Εγγραφή διπλής μορφής για full HD και φορμά κατάλληλα για αποστολή μέσω email

  Εγγραφή διπλής μορφής για full HD και φορμά κατάλληλα για αποστολή μέσω email

  Τα βίντεο Full HD είναι ιδανικά για παρακολούθηση σε τηλεοράσεις HD. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλετε να στείλετε το βίντεο μέσω email ή να το μοιραστείτε διαδικτυακά, το μεγάλο σε μέγεθος αρχείο HD θα πρέπει να συμπιεστεί και να μετατραπεί σε μια μορφή κατάλληλη για αποστολή μέσω email. Η βιντεοκάμερα σάς απαλλάσσει από αυτή την ταλαιπωρία προσφέροντας εγγραφή διπλής μορφής. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία και τα βίντεό σας θα εγγράφονται ταυτόχρονα σε δύο μορφές: Full HD (1080p) και QWVGA (240p) για αποστολή μέσω email. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε στο έπακρο τα βίντεό σας σε μια τηλεόραση HD, αλλά και να τα μοιράζεστε άμεσα στο Διαδίκτυο.

 • Ζωντανέψτε τις αναμνήσεις σας με κάθε λεπτομέρεια με βίντεο full HD

  Ζωντανέψτε τις αναμνήσεις σας με κάθε λεπτομέρεια με βίντεο full HD

  Απαθανατίστε και απολαύστε βίντεο πλήρους υψηλής ευκρίνειας (Full HD 1080p). Το "1080" είναι η ανάλυση της οθόνης και αφορά τον αριθμό των οριζόντιων γραμμών πάνω σε αυτήν. Το "p" είναι η προοδευτική σάρωση ή διαδοχική εμφάνιση των γραμμών σε κάθε καρέ. Το 1080p προσφέρει ποιότητα βίντεο ανώτερη από τα τυπικά κινητά τηλέφωνα και τις ψηφιακές κάμερες. Επιπλέον, η βιντεοκάμερα χρησιμοποιεί την ίδια μορφή βίντεο με τις συσκευές αναπαραγωγής και τους δίσκους Blu-ray: H.264. Αυτή η προηγμένη μορφή προσφέρει εξαιρετική εικόνα υψηλής ανάλυσης, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε πεντακάθαρες αναμνήσεις μέσω βίντεο.

 • Γρήγορος διαμοιρασμός για αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δημοσίευση στο Facebook/YouTube

  Γρήγορος διαμοιρασμός για αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δημοσίευση στο Facebook/YouTube

  Με το ενσωματωμένο λογισμικό των Windows μπορείτε να δημοσιεύετε τα δικά σας βίντεο σε τοποθεσίες όπως το YouTube, το Facebook, το Twitter και το Vimeo, χωρίς προβλήματα. Αν είστε χρήστες Mac, μπορείτε εύκολα να οργανώσετε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας μέσω του iMovie από το iLife. Με προηγμένη τεχνική συμπίεσης, η μορφή βίντεο HD (H.264) που χρησιμοποιείται από τη βιντεοκάμερα Philips μπορεί να παραγάγει μικρότερα αρχεία σε σχέση με τις τυπικές βιντεοκάμερες, τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και τα κινητά τηλέφωνα, χωρίς απώλειες στην ποιότητα του βίντεο, ώστε να μπορείτε να τα μοιράζεστε πιο γρήγορα! Αυτά τα αρχεία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από άλλα προγράμματα, όπως το iPhoto και το Windows Movie Maker.

 • Ανάλυση έως και 12 megapixel, για υψηλής ποιότητας φωτογραφίες

  Ανάλυση έως και 12 megapixel, για υψηλής ποιότητας φωτογραφίες
 • Οθόνη αφής 3", για ομαλή και έξυπνη διαχείριση

  Οθόνη αφής 3", για ομαλή και έξυπνη διαχείριση
 • Φλας, αυτόματη εστίαση, εντοπισμός προσώπων και χαμόγελου

  Φλας, αυτόματη εστίαση, εντοπισμός προσώπων και χαμόγελου
 • Απευθείας σύνδεση TV μέσω HDMI για να βλέπετε τα βίντεό σας με HD

  Απευθείας σύνδεση TV μέσω HDMI για να βλέπετε τα βίντεό σας με HD
 • Ενσωματωμένο βύσμα USB για σύνδεση χωρίς προβλήματα σε PC/Mac

  Ενσωματωμένο βύσμα USB για σύνδεση χωρίς προβλήματα σε PC/Mac
Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: