Βιντεοκάμερα HD

  Βιντεοκάμερα HD

  Οι αγαπημένες σας στιγμές σε τηλεόραση και ιστό με μία κίνηση...

  Η Philips ESee CAM200 σάς δίνει τη δυνατότητα να τραβάτε βίντεο και φωτογραφίες με ευκολία, ενώ φέρνει το διαμοιρασμό σε ένα νέο επίπεδο απλότητας. Σύρετε τα αρχεία στην οθόνη αφής 3" και μοιραστείτε τις λήψεις σας στην τηλεόραση ή στο Διαδίκτυο - ασύρματα και στιγμιαία.

 • Οι αγαπημένες σας στιγμές σε τηλεόραση και ιστό με μία κίνηση...

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Οι αγαπημένες σας στιγμές σε τηλεόραση και ιστό με μία κίνηση...

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Οι αγαπημένες σας στιγμές σε τηλεόραση και ιστό με μία κίνηση...

με το ενσωματωμένο Wi-Fi

 • Ζωντανέψτε τις αναμνήσεις σας με κάθε λεπτομέρεια με βίντεο full HD

  Ζωντανέψτε τις αναμνήσεις σας με κάθε λεπτομέρεια με βίντεο full HD

  Απαθανατίστε και απολαύστε βίντεο πλήρους υψηλής ευκρίνειας (Full HD 1080p). Το "1080" είναι η ανάλυση της οθόνης και αφορά τον αριθμό των οριζόντιων γραμμών πάνω σε αυτήν. Το "p" είναι η προοδευτική σάρωση ή διαδοχική εμφάνιση των γραμμών σε κάθε καρέ. Το 1080p προσφέρει ποιότητα βίντεο ανώτερη από τα τυπικά κινητά τηλέφωνα και τις ψηφιακές κάμερες. Επιπλέον, η βιντεοκάμερα χρησιμοποιεί την ίδια μορφή βίντεο με τις συσκευές αναπαραγωγής και τους δίσκους Blu-ray: H.264. Αυτή η προηγμένη μορφή προσφέρει εξαιρετική εικόνα υψηλής ανάλυσης, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε πεντακάθαρες αναμνήσεις μέσω βίντεο.

 • Τραβήξτε πιο καθαρά και σταθερά βίντεο με το εξελιγμένο σύστημα κατά των κραδασμών

  Τραβήξτε πιο καθαρά και σταθερά βίντεο με το εξελιγμένο σύστημα κατά των κραδασμών

  Το εξελιγμένο σύστημα κατά των κραδασμών σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε εξαιρετική λήψη βίντεο που δεν πρόκειται να σταματήσετε να μοιράζεστε. Οι γυροσκοπικοί αισθητήρες με εξελιγμένους αλγορίθμους σάς εξασφαλίζουν σταθερά βίντεο χωρίς παραμορφώσεις. Οι αισθητήρες μετρούν την απόσταση ανάμεσα στο έδαφος και τους φακούς της κάμερας και πραγματοποιούν τις απαραίτητες διορθώσεις όποτε η βιντεοκάμερα ταλαντεύεται. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία σας προσφέρει κάθε φορά εικόνες χωρίς θαμπάδα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απαθανατίσετε τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας με υπέροχα βίντεο.

 • Σύρετε τα αρχεία και μοιραστείτε βίντεο ή φωτογραφίες στην τηλεόραση

  Σύρετε τα αρχεία και μοιραστείτε βίντεο ή φωτογραφίες στην τηλεόραση

  Σύρετε απλώς το δάχτυλό σας στην οθόνη αφής της βιντεοκάμερας ESee για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Καθώς περιηγείστε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που υπάρχουν στη βιντεοκάμερα, μπορείτε να αποφασίσετε τι θα μοιραστείτε σέρνοντας απλώς το δάχτυλό σας πάνω στο εκάστοτε πλάνο. Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας δημιουργίες απευθείας σε συσκευές Philips SimplyShare ή σε τηλεοράσεις με συμβατότητα DLNA, σε συσκευές Blu-ray, σε συσκευές πολυμέσων δικτύου και σε συστήματα home cinema. Μπορείτε ακόμα, σέρνοντας απλώς το δάχτυλο στην οθόνη, να μοιραστείτε τις λήψεις σας σε κορνίζες φωτογραφιών Philips και σε tablet.

 • Άμεση αποστολή μέσω Wi-Fi σε Facebook, YouTube και Twitter, χωρίς υπολογιστή

  Άμεση αποστολή μέσω Wi-Fi σε Facebook, YouTube και Twitter, χωρίς υπολογιστή

  Η αποστολή απευθείας από τη βιντεοκάμερα σε διαδικτυακές τοποθεσίες όπως το YouTube, το Facebook, το Tweeter και το Picassa γίνεται πανεύκολα – το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σύρετε το δάχτυλό σας στην οθόνη αφής της βιντεοκάμερας για να μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο στο επιλεγμένο κοινωνικό δίκτυο και η αποστολή τους θα γίνει ασύρματα.

 • Go Live, για ασύρματη μετάδοση βίντεο στο Διαδίκτυο μέσω UStream

  Go Live, για ασύρματη μετάδοση βίντεο στο Διαδίκτυο μέσω UStream

  Μεταδώστε ζωντανά τα γεγονότα με τη βιντεοκάμερα Esee και μοιραστείτε όλα όσα συμβαίνουν, τη στιγμή που συμβαίνουν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια σύνδεση Wi-Fi και να επιλέξετε το "Go Live". Αυτό που καταγράφετε στη βιντεοκάμερα θα αρχίσει στη συνέχεια να μεταδίδεται στη διαδικτυακή τοποθεσία UStream, απ' όπου θα μπορούν να το παρακολουθήσουν η οικογένεια και οι φίλοι σας, όπου κι αν βρίσκονται. Επιτρέψτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα να συμμετέχουν στις εμπειρίες σας και μοιραστείτε τις σημαντικότερες στιγμές τη στιγμή που συμβαίνουν.

 • Ανάλυση έως και 10 megapixel για υψηλής ποιότητας φωτογραφίες

  Ανάλυση έως και 10 megapixel για υψηλής ποιότητας φωτογραφίες
 • Οθόνη αφής 3", για ομαλή και έξυπνη διαχείριση

  Οθόνη αφής 3", για ομαλή και έξυπνη διαχείριση
 • Φλας, αυτόματη εστίαση, εντοπισμός προσώπων και χαμόγελου

  Φλας, αυτόματη εστίαση, εντοπισμός προσώπων και χαμόγελου
 • Ενσωματωμένο Wi-Fi, για διαμοιρασμό χωρίς καλώδια και Η/Υ

  Η βιντεοκάμερα διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi για να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο στη στιγμή, χωρίς υπολογιστή και καλώδια. Η βιντεοκάμερα συνδέεται ασύρματα στις συσκευές Philips SimplyShare και στις συσκευές με συμβατότητα DLNA –τηλεοράσεις, Blu-ray, συσκευές πολυμέσων δικτύου, συστήματα οικιακού κινηματογράφου και κορνίζες φωτογραφιών– για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας στιγμές σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τις δημιουργίες σας σε διαδικτυακές τοποθεσίες, με τις εύχρηστες ενσωματωμένες εφαρμογές για Facebook, Twitter, YouTube και Picassa. Με τη Philips ESee, ο διαμοιρασμός γίνεται πραγματικά εύκολος.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: