Βιντεοκάμερα HD

  Βιντεοκάμερα HD

  Αποτυπώστε και μοιραστείτε εύκολα υπέροχες στιγμές

  Η βιντεοκάμερα CAM102 ESee σας προσφέρει πεντακάθαρες αναμνήσεις, χάρη στην εγγραφή Full HD. Τραβήξτε βίντεο με το πάτημα ενός κουμπιού και μοιραστείτε τα αμέσως στην τηλεόραση και στο Διαδίκτυο. Χάρη στο ενσωματωμένο βύσμα USB, μπορείτε να τη συνδέετε εύκολα σε διάφορες συσκευές.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Αποτυπώστε και μοιραστείτε εύκολα υπέροχες στιγμές

Ζωντανέψτε τις αναμνήσεις σας σε HD

 • Λειτουργία με ένα πάτημα

  Λειτουργία με ένα πάτημα

  Μην χάσετε ακόμη μια μοναδική στιγμή. Με τη γρήγορη εκκίνηση της βιντεοκάμερας Philips, μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη αμέσως. Χάρη σε αρκετά προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως η γρήγορη ταχύτητα επεξεργαστή και η αποκλειστική επεξεργασία σήματος, η βιντεοκάμερα Philips χρειάζεται μόλις δύο δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει. Τα κουμπιά είναι σχεδιασμένα με απλότητα, έτσι ώστε με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού να ξεκινάτε την κινηματογράφηση με υψηλή ευκρίνεια. Με τη βιντεοκάμερα Philips, είστε πάντοτε προετοιμασμένοι να απαθανατίσετε εκπληκτικά γεγονότα, χωρίς να χάνετε τίποτα.

 • Γρήγορος διαμοιρασμός για αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δημοσίευση στο Facebook/YouTube

  Γρήγορος διαμοιρασμός για αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δημοσίευση στο Facebook/YouTube

  Με το ενσωματωμένο λογισμικό των Windows μπορείτε να δημοσιεύετε τα δικά σας βίντεο σε τοποθεσίες όπως το YouTube, το Facebook, το Twitter και το Vimeo, χωρίς προβλήματα. Αν είστε χρήστες Mac, μπορείτε εύκολα να οργανώσετε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας μέσω του iMovie από το iLife. Με προηγμένη τεχνική συμπίεσης, η μορφή βίντεο HD (H.264) που χρησιμοποιείται από τη βιντεοκάμερα Philips μπορεί να παραγάγει μικρότερα αρχεία σε σχέση με τις τυπικές βιντεοκάμερες, τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και τα κινητά τηλέφωνα, χωρίς απώλειες στην ποιότητα του βίντεο, ώστε να μπορείτε να τα μοιράζεστε πιο γρήγορα! Αυτά τα αρχεία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από άλλα προγράμματα, όπως το iPhoto και το Windows Movie Maker.

 • Ζωντανέψτε τις αναμνήσεις σας με κάθε λεπτομέρεια με βίντεο full HD

  Ζωντανέψτε τις αναμνήσεις σας με κάθε λεπτομέρεια με βίντεο full HD

  Απαθανατίστε και απολαύστε βίντεο πλήρους υψηλής ευκρίνειας (Full HD 1080p). Το "1080" είναι η ανάλυση της οθόνης και αφορά τον αριθμό των οριζόντιων γραμμών πάνω σε αυτήν. Το "p" είναι η προοδευτική σάρωση ή διαδοχική εμφάνιση των γραμμών σε κάθε καρέ. Το 1080p προσφέρει ποιότητα βίντεο ανώτερη από τα τυπικά κινητά τηλέφωνα και τις ψηφιακές κάμερες. Επιπλέον, η βιντεοκάμερα χρησιμοποιεί την ίδια μορφή βίντεο με τις συσκευές αναπαραγωγής και τους δίσκους Blu-ray: H.264. Αυτή η προηγμένη μορφή προσφέρει εξαιρετική εικόνα υψηλής ανάλυσης, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε πεντακάθαρες αναμνήσεις μέσω βίντεο.

 • Η προεγγραφή 3 δευτερολέπτων καταγράφει στιγμές που δεν περιμένετε

  Η προεγγραφή 3 δευτερολέπτων καταγράφει στιγμές που δεν περιμένετε

  Μερικές φορές, οι καλύτερες στιγμές της ζωής έρχονται όταν δεν τις περιμένετε. Τώρα με την προεγγραφή των 3 δευτερολέπτων, μπορείτε να απαθανατίσετε ακόμη περισσότερες στιγμές σε βίντεο, ακόμα κι αν πατήσετε το κουμπί λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Αν προεπιλέξετε την προεγγραφή 3 δευτερολέπτων, η βιντεοκάμερα θα ξεκινήσει αυτόματα την εγγραφή τρία δευτερόλεπτα πριν πατήσετε το κουμπί εγγραφής. Χάρη σε αυτήν τη λειτουργία συνεχούς προσωρινής μνήμης, δεν θα χάσετε ποτέ καμία λήψη.

 • Υποδοχή κάρτας microSD έως και 32 GB για βίντεο HD διάρκειας 16 ωρών

  Υποδοχή κάρτας microSD έως και 32 GB για βίντεο HD διάρκειας 16 ωρών

  Τώρα μπορείτε πλέον να τραβήξετε όσο βίντεο θέλετε με την υποδοχή κάρτας micro SD της βιντεοκάμερας Philips. Μικρές στο μέγεθος, αλλά με μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης, οι κάρτες micro SD αποθηκεύουν με ασφάλεια όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας. Το μικροσκοπικό της μέγεθος σημαίνει ότι μπορείτε να την πάρετε μαζί σας χωρίς πρόσθετο φορτίο. Η υποδοχή κάρτας στη βιντεοκάμερα υποστηρίζει πρακτικά όλες τις κάρτες micro SD, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε τη μνήμη έως και 32 GB, δηλαδή 16 ώρες βίντεο HD. Συνεχίστε μόνο με ένα κλικ.

 • Ανάλυση έως και 5 megapixel για υψηλής ποιότητας φωτογραφίες

  Ανάλυση έως και 5 megapixel για υψηλής ποιότητας φωτογραφίες
 • Απευθείας σύνδεση TV μέσω HDMI για να βλέπετε τα βίντεό σας με HD

  Απευθείας σύνδεση TV μέσω HDMI για να βλέπετε τα βίντεό σας με HD
 • Ενσωματωμένο βύσμα USB για σύνδεση χωρίς προβλήματα σε PC/Mac

  Ενσωματωμένο βύσμα USB για σύνδεση χωρίς προβλήματα σε PC/Mac
Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: