Σύστημα φορμαρίσματος για όγκο

  Σύστημα φορμαρίσματος για όγκο

  Αποκτήστε εύκολα λαμπερό στυλ και όγκο.

  Μεταμορφώστε το στυλ σας με το πρώτο μας σύστημα φορμαρίσματος με μοναδικό περιστρεφόμενο βραχίονα. Φορμάρετε εύκολα τα μαλλιά σας με διάφορους τρόπους: δώστε όγκο, ισιώστε τα, φτιάξτε μπούκλες και μύτες. Γυρίστε το μοναδικό περιστρεφόμενο βραχίονα του συστήματος φορμαρίσματος και δώστε στα μαλλιά σας το στυλ που θέλετε. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Σύστημα φορμαρίσματος για όγκο

Σύστημα φορμαρίσματος, Όλα σε ένα, Με μοναδικό περιστρεφόμενο βραχίονα BHH814/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Αποκτήστε εύκολα λαμπερό στυλ και όγκο.

Το πρώτο σύστημα φορμαρίσματος με μοναδικό περιστρεφόμενο βραχίονα

 • Δώστε όγκο, ισιώστε, κάντε μπούκλες και μύτες στρίβοντας απλώς τον καρπό σας.

  Δώστε όγκο, ισιώστε, κάντε μπούκλες και μύτες στρίβοντας απλώς τον καρπό σας.

  Το λαμπερό στυλ είναι πλέον πιο προσγειωμένο και ανεπιτήδευτο. Η άνεση και η ταχύτητα είναι το παν, ενώ το περίπλοκο στάιλινγκ ανήκει στο παρελθόν. Με το σύστημα φορμαρίσματος για όγκο της Philips μπορείτε να μεταμορφώσετε το στυλ σας εύκολα. Δώστε όγκο, ισιώστε, κάντε μπούκλες και μύτες στρίβοντας απλώς τον καρπό σας. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε εντυπωσιακό στυλ πιο εύκολα από ποτέ.

 • Πρωτοποριακό, ημικαμπυλωτό σχήμα με προστατευτικές προεξοχές

  Πρωτοποριακό, ημικαμπυλωτό σχήμα με προστατευτικές προεξοχές

  Το σύστημα φορμαρίσματος έχει πρωτοποριακό, ημικαμπυλωτό σχήμα με προστατευτικές προεξοχές, για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε με ασφάλεια κοντά στο κεφάλι και να δίνετε έντονο όγκο από τις ρίζες. Τοποθετήστε μια τούφα στην ημικαμπυλωτή επιφάνεια και κρατήστε για μερικά δευτερόλεπτα. Είτε θέλετε ίσιο λουκ είτε μπούκλες, τα μαλλιά σας θα έχουν ήδη όγκο από τις ρίζες.

 • Ιοντική περιποίηση και επίστρωση από τουρμαλίνη

  Ιοντική περιποίηση και επίστρωση από τουρμαλίνη

  Το σύστημα φορμαρίσματος για όγκο της Philips έχει επίστρωση από τουρμαλίνη, που μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό ώστε τα μαλλιά σας να γλιστρούν ομαλά κατά το φορμάρισμα. Το σύστημα ιοντικής περιποίησης περιορίζει ακόμα περισσότερο το φριζάρισμα και χαρίζει λάμψη για ένα όμορφο, λείο αποτέλεσμα.

 • Ψηφιακές ρυθμίσεις θερμοκρασίας ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών

  Ψηφιακές ρυθμίσεις θερμοκρασίας ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών

  Χάρη στη δυνατότητα ψηφιακής ρύθμισης της θερμότητας από 150 °C έως 200 °C, μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη θερμοκρασία για τον τύπο των μαλλιών σας. Η μέγιστη ρύθμιση θερμοκρασίας 200 °C εξασφαλίζει τέλειο αποτέλεσμα, ακόμα σε χοντρή τρίχα, με ελάχιστη φθορά.

 • Προστατευτικό κάλυμμα για εύκολη αποθήκευση

  Το αντιθερμικό προστατευτικό κάλυμμα τοποθετείται εύκολα στο σύστημα φορμαρίσματος για όγκο αμέσως μετά τη χρήση, για πρακτική αποθήκευση.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: