Fidelio

Philips Fidelio

Blu-ray Disc player

  Philips Fidelio

  Blu-ray Disc player

  Πραγματικά κινηματογραφική εικόνα και ήχος

  Απολαύστε αυθεντική και ολοκληρωμένη οπτικοακουστική ψυχαγωγία που συναγωνίζεται την πραγματικότητα, σε θεαματική τεχνολογία 3D. Δείτε ζωντανές και πεντακάθαρες εικόνες με λεπτομερή ήχο υψηλής ποιότητας από αυτήν την εντυπωσιακή συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray DVD BDP9700 της Philips. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Fidelio Blu-ray Disc player

Qdeo, Κλιμάκωση 4K Ultra HD, Ψ/Α μετατροπείς Burr-Brown της TI, Miracast™ BDP9700/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Πραγματικά κινηματογραφική εικόνα και ήχος

με επεξεργασία βίντεο Ultra HD Qdeo

 • Επεξεργασία εικόνας Qdeo™ για ταινίες στην καθαρότερη μορφή τους

  Επεξεργασία εικόνας Qdeo™ για ταινίες στην καθαρότερη μορφή τους

  Οι τεχνολογίες επεξεργασίας βίντεο Qdeo™ είναι μια σειρά τεχνολογιών επεξεργασίας εικόνας που παράγουν αθόρυβη και φυσική εικόνα. Οι περισσότεροι τύποι εικόνας περιλαμβάνουν θόρυβο και είδωλα ιδιαίτερα ενοχλητικά όταν προβάλλονται σε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας. Η επεξεργασία Qdeo™ παράγει μια εικόνα με μειωμένο θόρυβο, ενισχυμένο χρώμα, βελτιωμένη αντίθεση, ευκρινείς λεπτομέρειες και ενισχυμένη αίσθηση του βάθους, με αποτέλεσμα μια αθόρυβη, ευχάριστη και απολαυστική εμπειρία θέασης. Επιπλέον, η τεχνολογία Qdeo™ λειτουργεί με όλα τα είδη πηγών βίντεο, στα οποία περιλαμβάνονται το Blu-ray, το DVD και ακόμα και χαμηλής ποιότητας διαδικτυακή εικόνα.

 • Ψ/Α μετατροπείς Burr-Brown της TI για λεπτομερέστατη αναπαραγωγή ήχου

  Ψ/Α μετατροπείς Burr-Brown της TI για λεπτομερέστατη αναπαραγωγή ήχου

  H TI Burr-Brown είναι μια πασίγνωστη εταιρεία της οποίας το όνομα έχει συνδεθεί με την υψηλή απόδοση και ποιότητα συσκευών ποιότητας audiophile, όπως οι μετατροπείς ψηφιακών σημάτων σε αναλογικά (Ψ/Α). Η Philips εμπιστεύεται την ποιότητα των Ψ/Α μετατροπέων Burr-Brown της TI για τη μετατροπή των ψηφιακών σημάτων ήχου σε αναλογικά. Χάρη στο ρυθμό δειγματοληψίας 192KHz και στην ανάλυση των 24 bit, επιτυγχάνεται αποτύπωση περισσότερων πληροφοριών από τη μορφή του αναλογικού κύματος ήχου, γεγονός που προσφέρει πολύ υψηλότερη απόδοση ήχου.

 • Ξεχωριστή τροφοδοσία ρεύματος σπειροειδούς μετασχηματιστή για καθαρό ήχο χωρίς θόρυβο

  Ξεχωριστή τροφοδοσία ρεύματος σπειροειδούς μετασχηματιστή για καθαρό ήχο χωρίς θόρυβο

  Η τροφοδοσία ρεύματος σπειροειδούς μετασχηματιστή είναι ένας μετασχηματιστής δακτυλιοειδούς πυρήνα. Χρησιμοποιώντας έναν ξεχωριστό τοροειδή μετασχηματιστή και γραμμική τροφοδοσία ρεύματος για να εξασφαλίσετε ότι υπάρχει σταθερή και απρόσκοπτη πηγή ενέργειας αφιερωμένη σε αναλογικά σήματα ήχου. Με αυτήν τη σχεδίαση αποτρέπεται η διασταύρωση ψηφιακών θορύβων της συνήθους σχεδίασης, όπου τόσο το ψηφιακό σήμα βίντεο όσο και το αναλογικό σήμα ήχου μοιράζονται την ίδια τροφοδοσία ρεύματος. Το αποτέλεσμα είναι καθαρός ήχος με ελάχιστο θόρυβο.

 • Πολυκαναλικό SACD για απόλυτη μουσική απόλαυση

  Πολυκαναλικό SACD για απόλυτη μουσική απόλαυση

  Έτοιμο για πολυκαναλικό SACD. Αυτό το φορμά νέας γενιάς παρέχει εξαιρετικά υψηλή ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής, πολυκαναλικό surround ήχο 5.1 και πλήρη συμβατότητα με προηγούμενες και επόμενες εκδόσεις CD.

 • DivX Plus HD Certified για αναπαραγωγή DivX υψηλής ευκρίνειας

  DivX Plus HD Certified για αναπαραγωγή DivX υψηλής ευκρίνειας

  Το DivX Plus HD στη συσκευή Blu-ray ή/και στη συσκευή DVD προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας DivX, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε βίντεο και ταινίες HD από το Internet απευθείας στην τηλεόραση HD της Philips ή στον υπολογιστή σας. Το DivX Plus HD υποστηρίζει την αναπαραγωγή περιεχομένου DivX Plus (βίντεο H.264 HD με ήχο AAC υψηλής ποιότητας σε ένα κοντέινερ αρχείων MKV), ενώ υποστηρίζει επίσης προηγούμενες εκδόσεις DivX έως και 1080p. DivX Plus HD: για πραγματικά ψηφιακό βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

 • EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  Το EasyLink σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλές συσκευές, όπως συσκευές DVD, συσκευές Blu-ray, ηχεία soundbar, home cinema, τηλεοράσεις κ.λπ., με ένα χειριστήριο. Μέσω του διαδεδομένου πρωτοκόλλου HDMI CEC, οι λειτουργίες μοιράζονται μεταξύ συσκευών με ένα καλώδιο HDMI. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να χειρίζεστε ταυτόχρονα όλο το συνδεδεμένο σας εξοπλισμό με δυνατότητα HDMI CEC. Λειτουργίες όπως η αναμονή και η αναπαραγωγή επιλέγονται πλέον με απόλυτη άνεση!

 • Ενσωματωμένο WiFi-n για ταχύτερη, ευρύτερη ασύρματη απόδοση

  Ενσωματωμένο WiFi-n για ταχύτερη, ευρύτερη ασύρματη απόδοση

  Το WiFi-n, επίσης γνωστό ως IEEE 802.11n, είναι το νέο πρότυπο ασύρματου δικτύου. Περιλαμβάνει πολλές νέες επιλογές για τη βελτίωση της ποιότητας της ασύρματης σύνδεσης, προσφέροντας μεγαλύτερες ταχύτητες και μεγαλύτερο εύρος, σε σχέση με τα προηγούμενα πρότυπα WiFi. Το WiFi-n διαθέτει επίσης αναδρομική συμβατότητα, που καθιστά δυνατή τη μετάδοση και λήψη σήματος από δρομολογητές που λειτουργούν με παλαιότερα πρότυπα WiFi.

 • Dolby TrueHD και DTS-HD MA για surround ήχο HD 7,1

  Dolby TrueHD και DTS-HD MA για surround ήχο HD 7,1

  Το DTS-HD Master Audio και το Dolby TrueHD παράγουν εκπληκτικό ήχο 7,1 καναλιών από δίσκους Blu-ray. Ο ήχος που αναπαράγεται είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον ήχο του κύριου αντιγράφου του στούντιο για να μπορείτε να ακούτε την ποιότητα που προοριζόταν αρχικά. Το DTS-HD Master Audio και το Dolby TrueHD ολοκληρώνουν την εμπειρία ψυχαγωγίας υψηλής ευκρίνειας.

 • Απελευθερώστε το περιεχόμενο της πιστοποιημένης συσκευής Miracast™ στην τηλεόρασή σας

  Απελευθερώστε το περιεχόμενο της πιστοποιημένης συσκευής Miracast™ στην τηλεόρασή σας

  Το MiracastTM είναι ένα πρότυπο ασύρματης δημιουργίας ψηφιακών στιγμιότυπων ομότιμης σύνδεσης που σχηματίζεται μέσω συνδέσεων Wi-Fi Direct. Το απλοποιημένο περιβάλλον εργασίας χρήστη διευκολύνει τον κατοπτρισμό οθόνης, προβάλλοντας την οθόνη της φορητής συσκευής σε μεγαλύτερη οθόνη μέσω μιας πιστοποιημένης συσκευής Miracast™, χωρίς τους περιορισμούς των προ-εγκατεστημένων codec για την αποκωδικοποίηση.

 • Αναβαθμίστε την ανάλυση του περιεχομένου σας από Full HD σε 4K Ultra HD

  Αναβαθμίστε την ανάλυση του περιεχομένου σας από Full HD σε 4K Ultra HD

  Δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και φωτογραφίες όπως ποτέ ξανά. Δώστε σε συνηθισμένες ταινίες και φωτογραφίες HD την απίστευτη ευκρίνεια και καθαρότητα του 4K x 2K για τέσσερις φορές περισσότερη λεπτομέρεια και αφήστε την τηλεόραση 4K να λάμψει με την άμεση κλιμάκωση στο BDP7750.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: