Blu-ray Disc player

  Κινηματογραφική εμπειρία, κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου

  Απολαύστε αυθεντική και ολοκληρωμένη οπτικοακουστική ψυχαγωγία που συναγωνίζεται την πραγματικότητα, σε θεαματική προβολή 3D. Δείτε ζωντανές και κρυστάλλινες εικόνες με λεπτομερή ήχο υψηλής ποιότητας, από αυτήν την κομψή και εντυπωσιακή συσκευή Blu-ray της Philips. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

 • Κινηματογραφική εμπειρία, κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

9000 series Blu-ray Disc player

Qdeo, Ψ/Α μετατροπείς Burr-Brown της TI, Αναπαραγωγή 3D BDP9600/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Κινηματογραφική εμπειρία, κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου

 • Επεξεργασία εικόνας Qdeo™ για ταινίες στην καθαρότερη μορφή τους

  Επεξεργασία εικόνας Qdeo™ για ταινίες στην καθαρότερη μορφή τους

  Οι τεχνολογίες επεξεργασίας βίντεο Qdeo™ είναι μια σειρά τεχνολογιών επεξεργασίας εικόνας που παράγουν αθόρυβη και φυσική εικόνα. Οι περισσότεροι τύποι εικόνας περιλαμβάνουν θόρυβο και είδωλα ιδιαίτερα ενοχλητικά όταν προβάλλονται σε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας. Η επεξεργασία Qdeo™ παράγει μια εικόνα με μειωμένο θόρυβο, ενισχυμένο χρώμα, βελτιωμένη αντίθεση, ευκρινείς λεπτομέρειες και ενισχυμένη αίσθηση του βάθους, με αποτέλεσμα μια αθόρυβη, ευχάριστη και απολαυστική εμπειρία θέασης. Επιπλέον, η τεχνολογία Qdeo™ λειτουργεί με όλα τα είδη πηγών βίντεο, στα οποία περιλαμβάνονται το Blu-ray, το DVD και ακόμα και χαμηλής ποιότητας διαδικτυακή εικόνα.

 • Αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray 3D για εμπειρία Full HD 3D στο σπίτι

  Αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray 3D για εμπειρία Full HD 3D στο σπίτι

  Το Full HD 3D προσφέρει την ψευδαίσθηση του βάθους για ενισχυμένη, ρεαλιστική κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι. Οι ξεχωριστές εικόνες για το αριστερό και το δεξί μάτι εγγράφονται σε ποιότητα Full HD 1920 x 1080 και αναπαράγονται εναλλάξ στην οθόνη με υψηλή ταχύτητα. Παρακολουθώντας αυτές τις εικόνες με τα ειδικά γυαλιά που έχουν ρυθμιστεί ώστε να ανοιγοκλείνουν τον αριστερό και το δεξιό φακό σε συγχρονισμό με τις εναλλασσόμενες εικόνες, δημιουργείται η απόλυτη αίσθηση του Full HD 3D.

 • Net TV για δημοφιλείς ηλεκτρονικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των βιντεοκλάμπ*

  Net TV για δημοφιλείς ηλεκτρονικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των βιντεοκλάμπ*

  Απολαύστε πολλές ηλεκτρονικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας video-on-demand. Απολαύστε ταινίες, φωτογραφίες, ηλεκτρονική ψυχαγωγία και άλλα ηλεκτρονικά περιεχόμενα απευθείας στην τηλεόρασή σας όποτε θέλετε μέσω του Philips Blu-ray Disc player ή του Home Cinema. Τώρα, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε επιλεγμένα ηλεκτρονικά βιντεοκλάμπ* απευθείας στην τηλεόρασή σας. Απλώς επιλέξτε ένα βίντεο που είναι προς ενοικίαση και απολαύστε το. Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη μια κινηματογραφική βραδιά στο σπίτι. *Η διαθεσιμότητα διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.philips.com/blu-ray.

 • Ενσωματωμένο WiFi-n για ταχύτερη, ευρύτερη ασύρματη απόδοση

  Ενσωματωμένο WiFi-n για ταχύτερη, ευρύτερη ασύρματη απόδοση

  Το WiFi-n, επίσης γνωστό ως IEEE 802.11n, είναι το νέο πρότυπο ασύρματου δικτύου. Περιλαμβάνει πολλές νέες επιλογές για τη βελτίωση της ποιότητας της ασύρματης σύνδεσης, προσφέροντας μεγαλύτερες ταχύτητες και μεγαλύτερο εύρος, σε σχέση με τα προηγούμενα πρότυπα WiFi. Το WiFi-n διαθέτει επίσης αναδρομική συμβατότητα, που καθιστά δυνατή τη μετάδοση και λήψη σήματος από δρομολογητές που λειτουργούν με παλαιότερα πρότυπα WiFi.

 • Σύνδεση σε δίκτυο DLNA για να απολαμβάνετε φωτογραφίες και βίντεο από τον υπολογιστή σας

  Σύνδεση σε δίκτυο DLNA για να απολαμβάνετε φωτογραφίες και βίντεο από τον υπολογιστή σας

  Η σύνδεση σε δίκτυο DLNA προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε προσωπικές φωτογραφίες, μουσική, βίντεο ή ταινίες στον υπολογιστή ή το οικιακό σας δίκτυο. Χρησιμοποιεί τη σύνδεση Ethernet (LAN) με ένα πρωτόκολλο DLNA που εξασφαλίζει ότι πιστοποιημένα προϊόντα βάσει DLNA συνεργάζονται απρόσκοπτα μεταξύ τους. Συνδέοντας το Blu-ray Disc player στο οικιακό σας δίκτυο, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες από όλες τις πιστοποιημένες βάσει DLNA συσκευές σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον κόσμο της διασκέδασης με το πάτημα ενός κουμπιού, χάρη στο διαισθητικό περιβάλλον χρήστη, που έχει σχεδιαστεί για εύκολη περιήγηση.

 • DivX Plus HD Certified για αναπαραγωγή DivX υψηλής ευκρίνειας

  DivX Plus HD Certified για αναπαραγωγή DivX υψηλής ευκρίνειας

  Το DivX Plus HD στη συσκευή Blu-ray ή/και στη συσκευή DVD προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας DivX, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε βίντεο και ταινίες HD από το Internet απευθείας στην τηλεόραση HD της Philips ή στον υπολογιστή σας. Το DivX Plus HD υποστηρίζει την αναπαραγωγή περιεχομένου DivX Plus (βίντεο H.264 HD με ήχο AAC υψηλής ποιότητας σε ένα κοντέινερ αρχείων MKV), ενώ υποστηρίζει επίσης προηγούμενες εκδόσεις DivX έως και 1080p. DivX Plus HD: για πραγματικά ψηφιακό βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

 • Ψ/Α μετατροπείς Burr-Brown της TI για λεπτομερέστατη αναπαραγωγή ήχου

  Ψ/Α μετατροπείς Burr-Brown της TI για λεπτομερέστατη αναπαραγωγή ήχου

  H TI Burr-Brown είναι μια πασίγνωστη εταιρεία της οποίας το όνομα έχει συνδεθεί με την υψηλή απόδοση και ποιότητα συσκευών ποιότητας audiophile, όπως οι μετατροπείς ψηφιακών σημάτων σε αναλογικά (Ψ/Α). Η Philips εμπιστεύεται την ποιότητα των Ψ/Α μετατροπέων Burr-Brown της TI για τη μετατροπή των ψηφιακών σημάτων ήχου σε αναλογικά. Χάρη στο ρυθμό δειγματοληψίας 192KHz και στην ανάλυση των 24 bit, επιτυγχάνεται αποτύπωση περισσότερων πληροφοριών από τη μορφή του αναλογικού κύματος ήχου, γεγονός που προσφέρει πολύ υψηλότερη απόδοση ήχου.

 • Ξεχωριστή τροφοδοσία ρεύματος σπειροειδούς μετασχηματιστή για καθαρό ήχο χωρίς θόρυβο

  Ξεχωριστή τροφοδοσία ρεύματος σπειροειδούς μετασχηματιστή για καθαρό ήχο χωρίς θόρυβο

  Η τροφοδοσία ρεύματος σπειροειδούς μετασχηματιστή είναι ένας μετασχηματιστής δακτυλιοειδούς πυρήνα. Χρησιμοποιώντας έναν ξεχωριστό τοροειδή μετασχηματιστή και γραμμική τροφοδοσία ρεύματος για να εξασφαλίσετε ότι υπάρχει σταθερή και απρόσκοπτη πηγή ενέργειας αφιερωμένη σε αναλογικά σήματα ήχου. Με αυτήν τη σχεδίαση αποτρέπεται η διασταύρωση ψηφιακών θορύβων της συνήθους σχεδίασης, όπου τόσο το ψηφιακό σήμα βίντεο όσο και το αναλογικό σήμα ήχου μοιράζονται την ίδια τροφοδοσία ρεύματος. Το αποτέλεσμα είναι καθαρός ήχος με ελάχιστο θόρυβο.

 • Dolby TrueHD και DTS-HD MA για surround ήχο HD 7,1

  Dolby TrueHD και DTS-HD MA για surround ήχο HD 7,1

  Το DTS-HD Master Audio και το Dolby TrueHD παράγουν εκπληκτικό ήχο 7,1 καναλιών από δίσκους Blu-ray. Ο ήχος που αναπαράγεται είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον ήχο του κύριου αντιγράφου του στούντιο για να μπορείτε να ακούτε την ποιότητα που προοριζόταν αρχικά. Το DTS-HD Master Audio και το Dolby TrueHD ολοκληρώνουν την εμπειρία ψυχαγωγίας υψηλής ευκρίνειας.

 • Συμπαγές περίβλημα αλουμινίου 3 χιλ. που εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση

  Συμπαγές περίβλημα αλουμινίου 3 χιλ. που εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση

  Το συμπαγές αλουμινένιο περίβλημα 3 χιλιοστών σας εξασφαλίζει άριστη απόδοση. Επειδή είναι πιο παχύ από τα συνηθισμένα, το περίβλημα είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να αποτρέπει τις δονήσεις ή τις παρεμβολές από άλλο ηλεκτρικό εξοπλισμό, προσφέροντας παράλληλα στο Blu-ray player σας μια κομψή εμφάνιση και αίσθηση.

 • EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  To EasyLink σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές συσκευές, όπως συσκευές DVD, συσκευές Blu-ray, τηλεοράσεις κ.λπ., με ένα χειριστήριο. Μέσω του βιομηχανικού πρωτοκόλλου HDMI CEC, οι λειτουργίες μοιράζονται μεταξύ συσκευών με ένα καλώδιο HDMI. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να χειρίζεστε ταυτόχρονα όλο το συνδεδεμένο σας εξοπλισμό με δυνατότητα HDMI CEC. Λειτουργίες όπως η αναμονή και η αναπαραγωγή επιλέγονται πλέον με απόλυτη άνεση!

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: