Blu-ray Disc player

  Αυστηρά καθορισμένος σχεδιασμός και απόδοση

  Αφεθείτε στις αισθήσεις σας σε κάθε επίπεδο με το BDP7500, το οποίο είναι κατασκευασμένο από πραγματικό αλουμίνιο και εξασφαλίζει βέλτιστη εμπειρία ήχου/εικόνας δίνοντας νέα αίσθηση στις ταινίες και τη μουσική σας. Θαυμάστε τα εκλεπτυσμένα πλήκτρα ελέγχου για απρόσκοπτη διασκέδαση.

 • Αυστηρά καθορισμένος σχεδιασμός και απόδοση

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Αυστηρά καθορισμένος σχεδιασμός και απόδοση

 • Μετατόπιση υπότιτλων για ευρεία οθόνη χωρίς κομμένους υπότιτλους

  Μετατόπιση υπότιτλων για ευρεία οθόνη χωρίς κομμένους υπότιτλους

  Η μετατόπιση υπότιτλων είναι μια λειτουργία βελτίωσης που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν μη αυτόματα τη θέση των υπότιτλων μιας ταινίας στην τηλεόραση ή την οθόνη του υπολογιστή. Με τη χρήση του τηλεχειριστηρίου, οι χρήστες μπορούν να μετατοπίσουν τους υπότιτλους προς τα επάνω και προς τα κάτω στην οθόνη. Σε ευρείες οθόνες όπως στην Cinema 21:9 ή σε βιντεοπροβολείς, οι υπότιτλοι ορισμένες φορές κόβονται. Για τη σωστή προβολή τους, ο χρήστης πρέπει να αλλάξει το λόγο διαστάσεων της οθόνης, το οποίο ακυρώνει το σκοπό της ευρείας οθόνης. Με τη λειτουργία μετατόπισης υπότιτλων, ο χρήστης μπορεί να διατηρήσει το σωστό λόγο διαστάσεων της οθόνης και να τοποθετήσει τους υπότιτλους σε ιδανική θέση στην οθόνη.

 • Αναπαραγωγή δίσκου Blu-ray για ευκρινείς εικόνες σε Full HD 1080p

  Αναπαραγωγή δίσκου Blu-ray για ευκρινείς εικόνες σε Full HD 1080p

  Οι δίσκοι Blu-ray μπορούν να μεταφέρουν δεδομένα υψηλής ευκρίνειας, καθώς και φωτογραφίες σε ανάλυση 1920 x 1080, δηλαδή εικόνες Full HD. Καθώς οι λεπτομέρειες γίνονται άμεσα αντιληπτές, οι κινήσεις ομαλότερες και οι εικόνες πιο διαυγείς, οι σκηνές ζωντανεύουν. Το blu-ray αποδίδει επίσης surround ήχο χωρίς συμπίεση και σας προσφέρει εκπληκτικά ζωντανή εμπειρία ήχου. Οι δίσκοι Blu-ray υψηλής χωρητικότητας προσφέρουν δυνατότητα ενσωμάτωσης πλήθους διαδραστικών δυνατοτήτων. Η εύκολη πλοήγηση κατά την αναπαραγωγή και άλλες συναρπαστικές λειτουργίες, όπως τα αναπτυσσόμενα μενού, προσδίδουν μια εντελώς νέα διάσταση στην οικιακή ψυχαγωγία.

 • Dolby TrueHD και DTS-HD MA για surround ήχο HD 7,1

  Dolby TrueHD και DTS-HD MA για surround ήχο HD 7,1

  Το DTS-HD Master Audio και το Dolby TrueHD παράγουν εκπληκτικό ήχο 7,1 καναλιών από δίσκους Blu-ray. Ο ήχος που αναπαράγεται είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον ήχο του κύριου αντιγράφου του στούντιο για να μπορείτε να ακούτε την ποιότητα που προοριζόταν αρχικά. Το DTS-HD Master Audio και το Dolby TrueHD ολοκληρώνουν την εμπειρία ψυχαγωγίας υψηλής ευκρίνειας.

 • BD-Live (Προφίλ 2.0) για να απολαμβάνετε έξτρα περιεχόμενο Blu-ray στο διαδίκτυο

  BD-Live (Προφίλ 2.0) για να απολαμβάνετε έξτρα περιεχόμενο Blu-ray στο διαδίκτυο

  Το BD-Live επεκτείνει τον κόσμο της υψηλής ευκρίνειας ακόμα περισσότερο. Πραγματοποιήστε λήψη ενημερωμένου περιεχομένου συνδέοντας απλά το Blu-ray Disc player στο διαδίκτυο. Σας περιμένουν συναρπαστικά νέα πράγματα όπως αποκλειστικό περιεχόμενο για λήψη, ζωντανά γεγονότα, ζωντανές συνομιλίες, παιχνίδια και αγορές στο διαδίκτυο. Γνωρίστε τον κόσμο της υψηλής ευκρίνειας με αναπαραγωγή Blu-ray Disc και BD-Live

 • 1080p στα 24 fps για κινηματογραφικές εικόνες

  1080p στα 24 fps για κινηματογραφικές εικόνες

  Φέρτε την πραγματική κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι σας με εικόνα στα 24 καρέ το δευτερόλεπτο. Τα γνήσια αντίτυπα ταινιών εγγράφονται πάντα σε αυτό το ρυθμό καρέ και προσφέρουν μοναδική ατμόσφαιρα και ποιότητα εικόνας. Τα Blu-ray Disc player έχουν εξοπλιστεί για να σας προσφέρουν 24fps απευθείας από τους δίσκους Blu-ray, προσφέροντάς σας συναρπαστικές κινηματογραφικές εικόνες υψηλής ευκρίνειας που θα σας εκπλήξουν.

 • Κλιμάκωση εικόνας DVD έως 1080p μέσω HDMI για εικόνες που πλησιάζουν την ποιότητα HD

  Κλιμάκωση εικόνας DVD έως 1080p μέσω HDMI για εικόνες που πλησιάζουν την ποιότητα HD

  Η κλιμάκωση HDMI 1080p παρέχει πεντακάθαρες εικόνες. Τώρα, μπορείτε να απολαμβάνετε ταινίες τυπικής ανάλυσης σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας με περισσότερες λεπτομέρειες και πιο ρεαλιστικές εικόνες. Η προοδευτική σάρωση (εκφράζεται με "p" στην τιμή "1080p') εξαλείφει τη γραμμική δομή που κυριαρχεί στις οθόνες των τηλεοράσεων, εξασφαλίζοντας και με αυτόν τον τρόπο ευκρίνεια στις εικόνες. Επιπλέον, το HDMI δημιουργεί άμεση ψηφιακή σύνδεση που μπορεί να μεταφέρει μη συμπιεσμένη ψηφιακή εικόνα HD και ψηφιακό πολυκαναλικό ήχο, χωρίς μετατροπή σε αναλογικό, με αποτέλεσμα να παρέχει τέλεια ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς καθόλου θόρυβο.

 • DivX Ultra για βελτιωμένη αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων DivX

  DivX Ultra για βελτιωμένη αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων DivX

  Η μονάδα DivX Ultra συνδυάζει την αναπαραγωγή DivX με εκπληκτικές λειτουργίες, όπως ενσωματωμένους υπότιτλους, ήχο σε πολλές γλώσσες, πολλά κομμάτια και μενού, σε μία μόνο βολική μορφή αρχείου.

 • USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  Το Universal Serial Bus (ενιαίος σειριακός δίαυλος) ή USB είναι ένα τυπικό πρωτόκολλο για εύκολη σύνδεση υπολογιστών, περιφερειακών και καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών. Οι συσκευές USB υψηλής ταχύτητας διαθέτουν ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως 480 Mbps - από 12 Mbps στα αρχικά USB. Με USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε τη συσκευή USB, να επιλέξετε ταινία, μουσική ή φωτογραφία και να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή.

 • EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  To EasyLink σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές συσκευές, όπως συσκευές DVD, συσκευές Blu-ray, τηλεοράσεις κ.λπ., με ένα χειριστήριο. Μέσω του βιομηχανικού πρωτοκόλλου HDMI CEC, οι λειτουργίες μοιράζονται μεταξύ συσκευών με ένα καλώδιο HDMI. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να χειρίζεστε ταυτόχρονα όλο το συνδεδεμένο σας εξοπλισμό με δυνατότητα HDMI CEC. Λειτουργίες όπως η αναμονή και η αναπαραγωγή επιλέγονται πλέον με απόλυτη άνεση!

 • Το AVCHD σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε βίντεο HD από βιντεοκάμερα στην τηλεόρασή σας

  Το AVCHD σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε βίντεο HD από βιντεοκάμερα στην τηλεόρασή σας

  Η προβολή των δικών σας βίντεο σε υψηλή ευκρίνεια είναι τώρα εύκολη. Απλά τοποθετήστε το δίσκο AVCHD απευθείας από τη βιντεοκάμερα, χαλαρώστε και απολαύστε τα βίντεο στη flat TV σας. Η ασυναγώνιστη ευκολία ωστόσο δεν συνεπάγεται συμβιβασμούς στην ποιότητα. Χάρη στην αναπαραγωγή υψηλής ευκρίνειας ό,τι προβάλλετε είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει. Είναι απλό - τραβάτε και προβάλετε σε υψηλή ευκρίνεια.

 • Απολαύστε όλες τις ταινίες και τη μουσική από CD και DVD

  Απολαύστε όλες τις ταινίες και τη μουσική από CD και DVD
 • Πλήκτρα ελέγχου αφής για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση

  Βιώστε ομαλή πλοήγηση και εύκολη πρόσβαση στις εφαρμογές του κινητού τηλεφώνου σας με τα πλήκτρα ελέγχου αφής. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απαλό άγγιγμα ή ένα ελαφρύ χτύπημα πάνω στα φωτιζόμενα πλήκτρα, για γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές του τηλεφώνου.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: