Blu-ray Disc/ DVD player

  Blu-ray Disc/ DVD player

  Blu-ray 3D και τα καλύτερα από το Internet στην τηλεόρασή σας

  Αφήστε να σας μαγέψει η συσκευή 3D Blu-ray DVD BDP5200 της Philips και ανακαλύψτε μια νέα τρισδιάστατη κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι σας. Απολαύστε τα καλύτερα από το Διαδίκτυο στην τηλεόρασή σας με τη λειτουργία Net TV, εύκολα, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi. Επίσης, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις εκπληκτικές δυνατότητες αναπαραγωγής του DivX Plus HD. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

5000 series Blu-ray Disc/ DVD player

Αναπαραγωγή 3D, DivX Plus HD, Net TV BDP5200/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Blu-ray 3D και τα καλύτερα από το Internet στην τηλεόρασή σας

 • Αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray 3D για εμπειρία Full HD 3D στο σπίτι

  Αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray 3D για εμπειρία Full HD 3D στο σπίτι

  Το Full HD 3D προσφέρει την ψευδαίσθηση του βάθους για ενισχυμένη, ρεαλιστική κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι. Οι ξεχωριστές εικόνες για το αριστερό και το δεξί μάτι εγγράφονται σε ποιότητα Full HD 1920 x 1080 και αναπαράγονται εναλλάξ στην οθόνη με υψηλή ταχύτητα. Παρακολουθώντας αυτές τις εικόνες με τα ειδικά γυαλιά που έχουν ρυθμιστεί ώστε να ανοιγοκλείνουν τον αριστερό και το δεξιό φακό σε συγχρονισμό με τις εναλλασσόμενες εικόνες, δημιουργείται η απόλυτη αίσθηση του Full HD 3D.

 • Dolby TrueHD και DTS-HD MA για surround ήχο HD 7,1

  Dolby TrueHD και DTS-HD MA για surround ήχο HD 7,1

  Το DTS-HD Master Audio και το Dolby TrueHD παράγουν εκπληκτικό ήχο 7,1 καναλιών από δίσκους Blu-ray. Ο ήχος που αναπαράγεται είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον ήχο του κύριου αντιγράφου του στούντιο για να μπορείτε να ακούτε την ποιότητα που προοριζόταν αρχικά. Το DTS-HD Master Audio και το Dolby TrueHD ολοκληρώνουν την εμπειρία ψυχαγωγίας υψηλής ευκρίνειας.

 • DivX Plus HD Certified για αναπαραγωγή DivX υψηλής ευκρίνειας

  DivX Plus HD Certified για αναπαραγωγή DivX υψηλής ευκρίνειας

  Το DivX Plus HD στη συσκευή Blu-ray ή/και στη συσκευή DVD προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας DivX, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε βίντεο και ταινίες HD από το Internet απευθείας στην τηλεόραση HD της Philips ή στον υπολογιστή σας. Το DivX Plus HD υποστηρίζει την αναπαραγωγή περιεχομένου DivX Plus (βίντεο H.264 HD με ήχο AAC υψηλής ποιότητας σε ένα κοντέινερ αρχείων MKV), ενώ υποστηρίζει επίσης προηγούμενες εκδόσεις DivX έως και 1080p. DivX Plus HD: για πραγματικά ψηφιακό βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

 • Ενσωματωμένο WiFi-n για ταχύτερη, ευρύτερη ασύρματη απόδοση

  Ενσωματωμένο WiFi-n για ταχύτερη, ευρύτερη ασύρματη απόδοση

  Το WiFi-n, επίσης γνωστό ως IEEE 802.11n, είναι το νέο πρότυπο ασύρματου δικτύου. Περιλαμβάνει πολλές νέες επιλογές για τη βελτίωση της ποιότητας της ασύρματης σύνδεσης, προσφέροντας μεγαλύτερες ταχύτητες και μεγαλύτερο εύρος, σε σχέση με τα προηγούμενα πρότυπα WiFi. Το WiFi-n διαθέτει επίσης αναδρομική συμβατότητα, που καθιστά δυνατή τη μετάδοση και λήψη σήματος από δρομολογητές που λειτουργούν με παλαιότερα πρότυπα WiFi.

 • Μετατρέψτε το Smartphone σας σε τηλεχειριστήριο για τα προϊόντα AV της Philips

  Μετατρέψτε το Smartphone σας σε τηλεχειριστήριο για τα προϊόντα AV της Philips

  Η εφαρμογή τηλεχειριστηρίου MyRemote της Philips σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone, το iPod Touch ή το Android smartphone ως τηλεχειριστήριο για τα προϊόντα AV της Philips που είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο. Η εφαρμογή αναγνωρίζει αυτόματα τη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray*, το σύστημα οικιακού κινηματογράφου ή το ηχοσύστημα Streamium της Philips που είναι συνδεδεμένα στο οικιακό σας δίκτυο Wi-Fi και σας παρέχει στιγμιαίο έλεγχο σε όλες τις συσκευές, από κάθε σημείο του σπιτιού. Επιπλέον, αν έχετε περισσότερα από ένα προϊόντα AV της Philips συνδεδεμένα στο δίκτυο, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να μεταβαίνετε από το ένα στο άλλο και να ελέγχετε το καθένα ξεχωριστά. Η δωρεάν αυτή εφαρμογή αποτελεί αποκλειστική δημιουργία της Philips.

 • Σύνδεση σε δίκτυο DLNA για να απολαμβάνετε φωτογραφίες και βίντεο από τον υπολογιστή σας

  Σύνδεση σε δίκτυο DLNA για να απολαμβάνετε φωτογραφίες και βίντεο από τον υπολογιστή σας

  Η σύνδεση σε δίκτυο DLNA προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε προσωπικές φωτογραφίες, μουσική, βίντεο ή ταινίες στον υπολογιστή ή το οικιακό σας δίκτυο. Χρησιμοποιεί τη σύνδεση Ethernet (LAN) με ένα πρωτόκολλο DLNA που εξασφαλίζει ότι πιστοποιημένα προϊόντα βάσει DLNA συνεργάζονται απρόσκοπτα μεταξύ τους. Συνδέοντας το Blu-ray Disc player στο οικιακό σας δίκτυο, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες από όλες τις πιστοποιημένες βάσει DLNA συσκευές σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον κόσμο της διασκέδασης με το πάτημα ενός κουμπιού, χάρη στο διαισθητικό περιβάλλον χρήστη, που έχει σχεδιαστεί για εύκολη περιήγηση.

 • EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  Το EasyLink σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλές συσκευές, όπως συσκευές DVD, συσκευές Blu-ray, ηχεία soundbar, home cinema, τηλεοράσεις κ.λπ., με ένα χειριστήριο. Μέσω του διαδεδομένου πρωτοκόλλου HDMI CEC, οι λειτουργίες μοιράζονται μεταξύ συσκευών με ένα καλώδιο HDMI. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να χειρίζεστε ταυτόχρονα όλο το συνδεδεμένο σας εξοπλισμό με δυνατότητα HDMI CEC. Λειτουργίες όπως η αναμονή και η αναπαραγωγή επιλέγονται πλέον με απόλυτη άνεση!

 • Μετατόπιση υπότιτλων για ευρεία οθόνη χωρίς κομμένους υπότιτλους

  Μετατόπιση υπότιτλων για ευρεία οθόνη χωρίς κομμένους υπότιτλους

  Η μετατόπιση υπότιτλων είναι μια λειτουργία βελτίωσης που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν μη αυτόματα τη θέση των υπότιτλων μιας ταινίας στην τηλεόραση ή την οθόνη του υπολογιστή. Με τη χρήση του τηλεχειριστηρίου, οι χρήστες μπορούν να μετατοπίσουν τους υπότιτλους προς τα επάνω και προς τα κάτω στην οθόνη. Σε ευρείες οθόνες όπως στην Cinema 21:9 ή σε βιντεοπροβολείς, οι υπότιτλοι ορισμένες φορές κόβονται. Για τη σωστή προβολή τους, ο χρήστης πρέπει να αλλάξει το λόγο διαστάσεων της οθόνης, το οποίο ακυρώνει το σκοπό της ευρείας οθόνης. Με τη λειτουργία μετατόπισης υπότιτλων, ο χρήστης μπορεί να διατηρήσει το σωστό λόγο διαστάσεων της οθόνης και να τοποθετήσει τους υπότιτλους σε ιδανική θέση στην οθόνη.

 • Smart TV, για να απολαμβάνετε διαδικτυακές υπηρεσίες και να διαχειρίζεστε πολυμέσα στην τηλεόραση

  Smart TV, για να απολαμβάνετε διαδικτυακές υπηρεσίες και να διαχειρίζεστε πολυμέσα στην τηλεόραση

  Το home cinema και η συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray της Philips με δυνατότητα Smart TV σάς προσφέρουν μια σειρά από ενισχυμένα χαρακτηριστικά, όπως τα Net TV, SimplyShare και MyRemote. Το Net TV φέρνει μια ευρεία γκάμα πληροφοριών και ψυχαγωγίας από το Διαδίκτυο στην τηλεόρασή σας, για υπηρεσίες όπως το video-on-demand. Με το SimplyShare μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες, τη μουσική και τις ταινίες που έχετε αποθηκευμένες στον υπολογιστή, από την άνεση του καναπέ σας. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone/tablet σας για να ελέγχετε όλο το σύστημα μέσω της εφαρμογής Philips MyRemote.

 • Συνδεσιμότητα πληκτρολογίου USB για εύκολη περιήγηση στο Net TV και το internet

  Συνδεσιμότητα πληκτρολογίου USB για εύκολη περιήγηση στο Net TV και το internet
 • USB 2.0 για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash/σκληρού δίσκου

  Το Universal Serial Bus (Ενιαίος σειριακός δίαυλος) ή USB είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο που καθιστά δυνατή την υψηλής ταχύτητας, εύκολη σύνδεση των περιφερειακών συσκευών σε υπολογιστές, καταναλωτικές ηλεκτρικές συσκευές και φορητά προϊόντα. Το USB 2.0 παρέχει καλύτερη και ταχύτερη απόδοση - έως και 40 φορές υψηλότερη ταχύτητα από το USB 1.0 και με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 480 Mbps σε σχέση με τα αρχικά 12 Mbps. Όταν συνδέεται, τα πάντα ρυθμίζονται αυτόματα. Με το USB 2.0, απλώς συνδέστε τις φορητές συσκευές USB ή τις μονάδες σκληρών δίσκων, επιλέξτε την ταινία, τη μουσική ή τη φωτογραφία και ξεκινήστε την αναπαραγωγή.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: