Φορητό ραδιόφωνο

  Φορητό ραδιόφωνο

  Αγαπημένες μελωδίες με κλασσικό σχεδιασμό

  Αναλογικό φορητό ραδιόφωνο που λειτουργεί με ρεύμα και μπαταρίες. Τα πρακτικά κουμπιά ελέγχου σάς επιτρέπουν να συντονίζεστε εύκολα στους αγαπημένους σας σταθμούς. Ο σχεδιασμός ξύλινου περιβλήματος αποδίδει κλασσική εμφάνιση και βελτιώνει την ποιότητα του ήχου. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Αγαπημένες μελωδίες με κλασσικό σχεδιασμό

 • Δέκτης FM για να απολαμβάνετε ραδιόφωνο

  Δέκτης FM για να απολαμβάνετε ραδιόφωνο

  Στερεοφωνικός δέκτης FM/MW (AM)

 • Σύστημα ηχείων με ανάκλαση μπάσων για πανίσχυρο, βαθύτερο ήχο

  Σύστημα ηχείων με ανάκλαση μπάσων για πανίσχυρο, βαθύτερο ήχο

  Το Σύστημα ηχείων με ανάκλαση μπάσων παράγει πλούσια εμπειρία μπάσων από ένα σύστημα ηχείων μικρού μεγέθους. Διαφέρει από τα συμβατικά συστήματα ηχείων καθώς διαθέτει πρόσθετο αγωγό μπάσων, ακουστικά στοιχισμένο με το γούφερ, για βελτίωση της απόσβεσης των χαμηλών συχνοτήτων του συστήματος. Το αποτέλεσμα είναι πιο πλούσια μπάσα και λιγότερη παραμόρφωση. Το σύστημα λειτουργεί συντονίζοντας τη μάζα αέρα στον αγωγό μπάσων, ώστε να πάλλεται όπως ένα συμβατικό γούφερ. Σε συνδυασμό με την απόκριση του γούφερ, το σύστημα παρατείνει το σύνολο των ήχων χαμηλής συχνότητας για τη δημιουργία μιας νέας διάστασης πλούσιων μπάσων.

 • Δυναμική ενίσχυση μπάσων για βαθύ και πλούσιο ήχο

  Δυναμική ενίσχυση μπάσων για βαθύ και πλούσιο ήχο

  Η Δυναμική ενίσχυση μπάσων μεγιστοποιεί την μουσική απόλαυση, δίνοντας έμφαση στα μπάσα της μουσικής σε οποιοδήποτε επίπεδο έντασης - χαμηλό ή υψηλό – με το πάτημα ενός κουμπιού! Οι τελικές συχνότητες μπάσων συνήθως χάνονται όταν η ένταση είναι σε χαμηλό επίπεδο. Για να μη συμβαίνει αυτό, η Δυναμική ενίσχυση μπάσων μπορεί να εναλλαχθεί για ενίσχυση του επιπέδου των μπάσων, ώστε να απολαμβάνετε σταθερό ήχο ακόμα και όταν χαμηλώνετε την ένταση.

 • Συνολική ισχύς εξόδου 2W RMS

  Συνολική ισχύς εξόδου 2W RMS

  Το σύστημα αυτό έχει συνολική ισχύ εξόδου 2W RMS. H τιμή RMS αναφέρεται στη μέση τετραγωνική τιμή, η οποία αποτελεί τυπικό μέγεθος μέτρησης της ηχητικής ισχύος ή, ακόμα καλύτερα, της ηλεκτρικής ισχύος που μεταφέρεται από έναν ενισχυτή ήχου σε ένα ηχείο και μετριέται σε watt. Η ποσότητα ηλεκτρικής ισχύος που αποδίδεται στο ηχείο και η ευαισθησία αυτού καθορίζει την παραγόμενη ηχητική ισχύ. Όσο περισσότερα τα watt, τόσο καλύτερη η ηχητική ισχύς που εκπέμπει το ηχείο.

 • Σύνδεση line-in για φορητή αναπαραγωγή μουσικής

  Η συνδεσιμότητα line-in MP3 επιτρέπει την άμεση αναπαραγωγή του περιεχομένου MP3 μέσω του ηχοσυστήματος που διαθέτετε. Συνδέοντας απλά το φορητό MP3 Player στο ηχοσύστημα μέσω της ενσωματωμένης υποδοχής line-in, μπορείτε να απολαμβάνετε εξαιρετική ποιότητα ήχου κατά την αναπαραγωγή της αγαπημένης σας μουσικής από το φορητό MP3 Player.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: