Ραδιόφωνο μπάνιου

  Ραδιόφωνο μπάνιου

  Διασκεδάστε στο μπάνιο σας!

  Απολαύστε μουσική στο ντους σας με το ραδιόφωνο μπάνιου AE2330/00 της Philips. Ανθεκτικό στο νερό, επιτρέπει κάθε χρήση στο μπάνιο. Με τον αποσπώμενο ιμάντα μπορείτε να το κρεμάτε στο ντους γρήγορα και εύκολα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ραδιόφωνο μπάνιου

Ψηφιακός συντονισμός FM/MW, Προστασία από πιτσιλιές, Ρολόι, Λειτουργεί με μπαταρίες AE2330/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Διασκεδάστε στο μπάνιο σας!

με αυτό το ραδιόφωνο μπάνιου

 • Η ένδειξη χαμηλής μπαταρίας σάς ενημερώνει για το επίπεδο ισχύος της μπαταρίας

  Η ένδειξη χαμηλής μπαταρίας σάς ενημερώνει για το επίπεδο ισχύος της μπαταρίας

  Η ένδειξη χαμηλής μπαταρίας ανάβει όταν το επίπεδο ισχύος της μπαταρίας είναι χαμηλό.

 • Ο ρυθμιζόμενος χρονοδιακόπτης απενεργοποιεί το ραδιόφωνο μια προκαθορισμένη ώρα

  Ο χρόνος αναπαραγωγής του ραδιοφώνου μπορεί εύκολα να ελεγχθεί ρυθμίζοντας τον προτιμώμενο αριθμό λεπτών στον ψηφιακό χρονοδιακόπτη. Πραγματοποιεί αυτόματα αντίστροφη μέτρηση και απενεργοποιεί το ραδιόφωνο στο τέλος του χρόνου.

 • Αντιολισθητική σχεδίαση με εύκολη λαβή

  Η ειδική σχεδίαση του ραδιοφώνου εφαρμόζει στη φυσική καμπύλη των ανθρώπινων χεριών και χάρη στη ματ υφή του και στις δύο πλευρές μπορείτε να το πιάνετε με βρεγμένα χέρια. Το κάτω μέρος του ραδιοφώνου είναι ελαστικό έτσι ώστε να μπορείτε να πατάτε τα κουμπιά με ευκολία χωρίς να ανησυχείτε ότι θα γλιστρήσει.

 • Λειτουργία με μπαταρία για φορητή χρήση

  Το ραδιορολόι Philips λειτουργεί με δύο μπαταρίες AA για βέλτιστη φορητότητα και τοποθέτηση.

 • Ενσωματωμένη λειτουργία ρολογιού

  Ένα ενσωματωμένο ρολόι μετρά το χρόνο με ακρίβεια. Όταν το ραδιόφωνο είναι ανενεργό, ενεργοποιείται η ένδειξη του ρολογιού για επιπλέον άνεση.

 • Αποσπώμενος ιμάντας για εύκολο κρέμασμα

  Ο αποσπώμενος ιμάντας παρέχεται για να μπορείτε να κρεμάτε το ραδιόφωνο μπάνιου Philips όπου εσείς θέλετε. Αφαιρέστε τον ιμάντα, εάν σκοπεύετε να το τοποθετήσετε σε επίπεδη επιφάνεια ή τυλίξτε τον γύρω από το τηλέφωνο του ντους, τη βρύση ή την κρεμάστρα για να το χρησιμοποιήσετε στο μπάνιο.

 • Η ανθεκτική στο νερό σχεδίαση επιτρέπει τη χρήση του ραδιοφώνου στο ντους ή στη μπανιέρα

  Η ποιότητα του ήχου του αδιάβροχου ηχείου του ραδιοφώνου δεν υποβαθμίζεται με την πάροδο του χρόνου. Χάρη στο αδιάβροχο υλικό και τη συμπαγή μηχανική σχεδίαση μπορείτε να τοποθετείτε το ραδιόφωνο ακόμη και στο πιο υγρό σημείο του μπάνιου σας, όπως το νιπτήρα ή την μπανιέρα. Μπορείτε ακόμη και να το κρεμάτε πάνω από το τηλέφωνο του ντους. Το ραδιόφωνο μπορεί να αντέξει ακόμα και έναν σύντομο πίδακα νερού στην επιφάνειά του.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: