Φορητό ραδιόφωνο

  Φορητό ραδιόφωνο

  Ο ιδανικός σύντροφος για τις εξωτερικές δραστηριότητες

  Το φορητό ραδιόφωνο AE1125/12 της Philips είναι φτιαγμένο ειδικά για εξωτερικούς χώρους. Τροφοδοτείται από τις κινήσεις σας, περιορίζοντας την ανάγκη για μπαταρίες, ενώ διαθέτει ηχητικά σήματα για να τραβάει την προσοχή σας και φορτιστή USB για να συνδέετε και να φορτίζετε συσκευές. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Φορητό ραδιόφωνο

Αναλογικός συντονισμός FM/MW/LW, Θύρα micro USB για φόρτιση, Φακός, Αυτοτροφοδοτούμενο/με μπαταρίες AE1125/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Ο ιδανικός σύντροφος για τις εξωτερικές δραστηριότητες

με αυτό το φορητό ραδιόφωνο

 • Παραγωγή ρεύματος με την κίνηση, για φόρτιση χωρίς κόπο

  Παραγωγή ρεύματος με την κίνηση, για φόρτιση χωρίς κόπο

  Τιθασεύστε τη δική σας δύναμη με την πρωτοποριακή πηγή ρεύματος της συσκευής, η οποία ενεργοποιείται με την κίνηση - μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική πρόταση έναντι των συσκευών που τροφοδοτούνται με μπαταρία. Παρέχει ηλεκτρική ισχύ για την λειτουργία του ραδιοφώνου, του φακού ή για τη φόρτιση ενός τηλεφώνου ή μιας άλλης συσκευής με εύχρηστο τρόπο.

 • Ενσωματωμένος φακός, για φωτισμό στις νυχτερινές σας εξορμήσεις

  Ενσωματωμένος φακός, για φωτισμό στις νυχτερινές σας εξορμήσεις

  Μην παραμένετε στο σκοτάδι. Με αυτόν τον ενσωματωμένο φακό, η συσκευή σάς επιτρέπει να συνεχίζετε τις δραστηριότητές σας για πολλή ώρα μετά τη δύση του ήλιου. Η συσκευή κάνει λιγότερο επικίνδυνες τις νυχτερινές δραστηριότητες με ελλιπή φωτισμό και θα σας λύσει τα χέρια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Χάρη στην παραγωγή ρεύματος με την κίνηση, τα πάντα παραμένουν αυτόματα φορτισμένα και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως αδειάσουν οι μπαταρίες.

 • Ενσωματωμένη σειρήνα, για να παραμένετε ασφαλείς

  Ενσωματωμένη σειρήνα, για να παραμένετε ασφαλείς

  Συχνά, το να είναι κάποιος ασφαλής σημαίνει να είναι και εύκολο να εντοπιστεί. Η ενσωματωμένη σειρήνα της συσκευής τραβά την προσοχή, πράγμα που σημαίνει ότι, αν χρειαστείτε βοήθεια, θα μπορέσει κάποιος που βρίσκεται κοντά να σας εντοπίσει και να σας την προσφέρει. Η σειρήνα τροφοδοτείται με ρεύμα που παράγεται με την κίνηση, προλαμβάνοντας έτσι τυχόν απρόοπτα προβλήματα με την μπαταρία, κι έχει προστεθεί στη συσκευή για σας χαρίζει σιγουριά και να δίνει προτεραιότητα στην ασφάλειά σας.

 • Ενσωματωμένο ηχείο για να απολαμβάνετε ραδιόφωνο δυνατά με καλή ποιότητα ήχου

  Ενσωματωμένο ηχείο για να απολαμβάνετε ραδιόφωνο δυνατά με καλή ποιότητα ήχου

  Ένα ηχείο προσφέρει καλή ποιότητά ήχου για περισσότερη απόλαυση.

 • Ενσωματωμένο καλώδιο micro USB, για επαναφόρτιση συσκευών USB

  Είναι δύσκολο να κουβαλάς τους φορτιστές παντού μαζί σου - και τώρα πια δεν χρειάζεται να το κάνετε! Πολλές φορές δυσκολευόμαστε να βρούμε φορτιστή για κινητό τηλέφωνο ή για τις άλλες συσκευές όταν είμαστε εκτός σπιτιού, γι' αυτό και η συσκευή διαθέτει ένα ενσωματωμένο, εύχρηστο micro USB. Έτσι θα έχετε πάντα αρκετό ρεύμα για τη μουσική και τις ταινίες σας ή απλώς για να κοιμάστε ήσυχοι. Επίσης, χρησιμεύει ως εφεδρικό φως στις διακοπές ρεύματος. Και για να μην ανησυχείτε ποτέ, η συσκευή φορτίζει και από τις κινήσεις σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: