Σύστημα καθαρισμού αέρα

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Φρέσκος αέρας στο σπίτι - Πάντα

με σύστημα Καθαρισμού Αέρα 6 σταδίων

 • Σύστημα καθαρισμού αέρα σταδίων για καθαρό και φρέσκο αέρα

  Σύστημα καθαρισμού αέρα σταδίων για καθαρό και φρέσκο αέρα

  Το εξελιγμένο και πρωτοποριακό σύστημα καθαρισμού αέρα 6 σταδίων αφαιρεί και αποστειρώνει ακόμα και τα πιο μικρά σωματίδια και ένα ευρύ φάσμα αερίων και οσμών. *Το σύστημα φιλτραρίσματος Electro-clean 3 σταδίων αφαιρεί εύκολα τα σωματίδια *Το σύστημα φιλτραρίσματος FreshAir 2 σταδίων απορροφά αποτελεσματικά αέρια και οσμές. *Τέλος, το ενεργό οξυγόνο αποστειρώνει τα παγιδευμένα σωματίδια και αναζωογονεί

 • Το Electro-clean 3 σταδίων φορτίζει και παγιδεύει σωματίδια

  Το Electro-clean 3 σταδίων φορτίζει και παγιδεύει σωματίδια

  Το σύστημα φιλτραρίσματος Electro-clean 3 σταδίων λειτουργεί με τρεις τρόπους. * Πρώτον, το προφίλτρο μπλοκάρει τα μεγαλύτερα σωματίδια, όπως τρίχες, τρίχωμα ζώων και αλλεργιογόνα οικιακής σκόνης. * Δεύτερον, τα πιο μικρά σωματίδια που έχουν περάσει από το προφίλτρο, όπως μικρόβια και ιοί, φορτίζονται από το φορτιστή Corona Field. * Τρίτον, το Ηλεκτροστατικό φίλτρο (ESP) έλκει αυτά τα φορτισμένα σωματίδια στην επιφάνειά του και τα παγιδεύει με ασφάλεια.

 • Ενεργό οξυγόνο για αποστείρωση ρύπων και ανανέωση φίλτρου

  Ενεργό οξυγόνο για αποστείρωση ρύπων και ανανέωση φίλτρου

  Το ενεργό οξυγόνο, το οποίο παράγεται από το φορτιστή Corona Field, αποστειρώνει βλαβερά μικρόβια όπως βακτήρια και ιούς που παγιδεύονται στο φίλτρο ηλεκτροστατικής επιτάχυνσης (ESP). Στη συνέχεια, διαπερνάει το φίλτρο ζεόλιθου όπου οξειδώνει τα παγιδευμένα αέρια, καθιστώντας τα αβλαβή. Χάρη σε αυτή τη διαδικασία, το φίλτρο ζεόλιθου ανανεώνεται συνεχώς και η διάρκεια ζωής του μπορεί να επεκταθεί σε πολλά έτη.

 • Το Fresh air 2 σταδίων απορροφά αέρια, οσμές

  Το Fresh air 2 σταδίων απορροφά αέρια, οσμές

  Το σύστημα φιλτραρίσματος Fresh air 2 σταδίων χρησιμοποιεί την εξελιγμένη τεχνολογία νανο-περιορισμένης οξειδωτικής κατάλυσης (NCCO). Αρχικά, το φίλτρο ζεόλιθου υψηλής ποιότητας παγιδεύει ένα ευρύ φάσμα αερίων και οσμών και μετά χρησιμοποιεί το ενεργό οξυγόνο, το οποίο τα διαπερνάει για να τα εξουδετερώσει, ανανεώνοντας συνεχώς το φίλτρο. Σε σύγκριση με το παραδοσιακό φίλτρο ενεργού άνθρακα, αυτό το φίλτρο ζεόλιθου υψηλής ποιότητας λειτουργεί με μεγαλύτερη σταθερότητα σε διαφορετικές συνθήκες υγρασίας και, καθώς ανανεώνεται από το ενεργό οξυγόνο, έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής που μπορεί να φτάσει έως 5 έτη.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: