Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση Smart LED

  Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση Smart LED

  Βραβευμένη απόδοση

  Γνωρίστε την απόλυτη απόδοση και την ευκρίνεια εικόνας, με την τηλεόραση Ultra HD της σειράς Philips 9000. Το σύστημα Ultra HD Pixel χρησιμοποιεί εξαπύρηνη επεξεργασία για να αποδώσει πεντακάθαρες εικόνες, τόσο σε εγγενές Ultra HD όσο και σε Full HD περιεχόμενο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

9000 series Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση Smart LED

165 εκ (65"), Easy 3D, DVB-T/T2/C/S/S2 65PFL9708S/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Βραβευμένη απόδοση

Τηλεόραση Ultra HD LED με Ambilight

 • Τεχνολογία Perfect Motion Rate Ultra 900 Hz, για κίνηση με την καθαρότητα της ποιότητας Ultra HD

  Τεχνολογία Perfect Motion Rate Ultra 900 Hz, για κίνηση με την καθαρότητα της ποιότητας Ultra HD

  Για κίνηση που φαίνεται ακριβής, ομαλή και φυσική, η Philips έχει δημιουργήσει το PMR - ένα πρότυπο για τη μέτρηση της ευκρίνειας των κινούμενων εικόνων. Η τεχνολογία Perfect Motion Rate συνδυάζει τη μοναδική τεχνολογία επεξεργασίας βίντεο της Philips, τον αριθμό των καρέ ανά δευτερόλεπτο και το ρυθμό ανανέωσης κάθε καρέ, την τελειότητα στις δυνατότητες μείωσης έντασης του φωτός και την τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός PMR, τόσο υψηλότερη είναι η αντίθεση και τόσο καλύτερη η καθαρότητα της κίνησης, γεγονός που εγγυάται ανώτερη ποιότητα εικόνας για εσάς.

 • Το Ambilight 3 πλευρών XL εντείνει την εμπειρία θέασης

  Το Ambilight 3 πλευρών XL εντείνει την εμπειρία θέασης

  Αυτή η κατοχυρωμένη τεχνολογία της Philips μεγεθύνει ακόμη περισσότερο την οθόνη -και εντείνει την εμπειρία προβολής- προβάλλοντας μια επιπλέον πλατιά λάμψη φωτός από τις τρεις πλευρές της οθόνης της τηλεόρασης στον τοίχο. Το χρώμα προσαρμόζεται αυτόματα, έτσι ώστε να ταιριάζει με την εικόνα της τηλεόρασης. Χάρη στη λειτουργία προσαρμογής, η απόχρωση του φωτισμού εναρμονίζεται τέλεια με την εικόνα της τηλεόρασης, ανεξάρτητα από το χρώμα του τοίχου. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία σας με διάφορες ρυθμίσεις ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις προβολής.

 • Ενσωματωμένο Wi-Fi για εύκολη σύνδεση με τον διαδικτυακό κόσμο

  Ενσωματωμένο Wi-Fi για εύκολη σύνδεση με τον διαδικτυακό κόσμο

  Με το ενσωματωμένο Wi-Fi στη Philips Smart TV, μπορείτε να συνδέεστε εύκολα και γρήγορα στο οικιακό σας δίκτυο και να ανοίγετε ή να μοιράζεστε ασύρματα έναν κόσμο περιεχομένου στο σπίτι σας.

 • Smart TV: ένας κόσμος online ψυχαγωγίας

  Smart TV: ένας κόσμος online ψυχαγωγίας

  Ανακαλύψτε τι υπάρχει πέρα από την παραδοσιακή τηλεόραση. Νοικιάστε και μεταδώστε ταινίες, βίντεο, παιχνίδια και πολλά άλλα απευθείας στην τηλεόρασή σας από ηλεκτρονικά βιντεοκλάμπ. Παρακολουθήστε catch-up TV από τα αγαπημένα σας κανάλια και απολαύστε μια πληθώρα διαδικτυακών εφαρμογών με το Smart TV. Επικοινωνήστε με τους φίλους και την οικογένειά σας μέσω Skype™ ή κοινωνικών δικτύων. Ή... απλώς περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο!

 • Τηλεχειριστήριο με πληκτρολόγιο μαζί με δείκτη, για να έχετε περισσότερο έλεγχο από ποτέ

  Τηλεχειριστήριο με πληκτρολόγιο μαζί με δείκτη, για να έχετε περισσότερο έλεγχο από ποτέ

  Το πανέξυπνό μας τηλεχειριστήριο διαθέτει όλα τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά, όπως πλήκτρα δρομέα, κουμπιά ελέγχου έντασης του ήχου και κουμπιά συντομεύσεων. Για κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο OK και η πλοήγηση γίνεται παιχνιδάκι. Ο δείκτης λειτουργεί ως ποντίκι και σας επιτρέπει να δείχνετε, να κάνετε κλικ και να περιηγείστε εύκολα στην οθόνη. Αναποδογυρίστε το τηλεχειριστήριο και στην άλλη πλευρά του θα βρείτε ένα πλήρες πληκτρολόγιο για εύκολη εισαγωγή κειμένου! Και το καλύτερο από όλα; Το τηλεχειριστήριο διαθέτει γυροσκοπικούς αισθητήρες ώστε να ξεχωρίζει το πάνω από το κάτω - αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πληκτρολογείτε χωρίς να ανησυχείτε μήπως αλλάξετε κατά λάθος κανάλι.

 • Wi-Fi Miracast™: αντανάκλαση του περιεχομένου των συσκευών σας στην τηλεόραση

  Wi-Fi Miracast™: αντανάκλαση του περιεχομένου των συσκευών σας στην τηλεόραση

  Παρακολουθήστε ό, τι θέλετε, όπου και όποτε θέλετε. Δείτε το περιεχόμενο των συσκευών σας σε αντανάκλαση από τη μεγάλη οθόνη. Μοιραστείτε φωτογραφίες από το smartphone, την οθόνη του φορητού σας υπολογιστή και άλλες συσκευές. Η σύνδεση γίνεται πανεύκολα, ενώ η τεχνολογία είναι συμβατή με πολλές συσκευές.

 • Η ανάλυση Ultra HD προσφέρει εικόνες με εξαιρετικά υψηλή ευκρίνεια

  Παρακολουθήστε τηλεόραση όπως ποτέ άλλοτε, με ανάλυση τέσσερις φορές υψηλότερη από αυτήν μιας συμβατικής τηλεόρασης Full HD. Τα 3840 x 2160 pixel προσφέρουν τέλειες, ρεαλιστικές εικόνες και κάνουν την τηλεόρασή σας να μοιάζει με παράθυρο σε έναν καινούριο κόσμο.

 • Ultra Pixel HD: το βραβευμένο μας σύστημα ποιότητας εικόνας

  Χρησιμοποιώντας ως βάση την πολυβραβευμένη κληρονομιά μας, έχουμε ανυψώσει την ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας σε εντελώς νέο επίπεδο. Οι αλγόριθμοι επεξεργασίας PQ του συστήματος Ultra Pixel HD μετατρέπουν όλες τις εικόνες εισόδου στην καλύτερη δυνατή ανάλυση Ultra HD στην οθόνη σας. Το αποτέλεσμα; Είτε παρακολουθείτε online βίντεο είτε περιεχόμενο σε εγγενή ανάλυση Ultra HD, απολαμβάνετε την εμπειρία της κορυφαίας ευκρίνειας Ultra HD από τη Philips.

 • Skype™ για εύκολες κλήσεις ήχου και βιντεοκλήσεις στην τηλεόρασή σας

  Δώστε μια νέα διάσταση στις κλήσεις σας και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, όπου κι αν βρίσκονται. Πραγματοποιήστε κλήσεις ήχου και βιντεοκλήσεις στην τηλεόρασή σας με το Skype™. Απλώς συνδέστε την κάμερα Philips (που συμπεριλαμβάνεται στην αγορά) στην τηλεόραση και απολαύστε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου, από την άνεση του καναπέ σας.

 • Εφαρμογή MyRemote: ελέγξτε την τηλεόρασή σας με το τηλέφωνο ή το tablet

  Ελέγξτε την τηλεόρασή σας και εγγράψτε εν κινήσει τα προγράμματα που επιθυμείτε χωρίς τηλεχειριστήριο, με μια εύκολη εφαρμογή. Μετατρέψτε το tablet ή το smartphone σε τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης με όλες τις επιλογές του αρχικού σας τηλεχειριστηρίου και ακόμη περισσότερες, όπως την εισαγωγή κειμένου. Η λειτουργία SimplyShare μεταδίδει περιεχόμενο στην τηλεόρασή σας. Προωθήστε ψηφιακές τηλεοπτικές εκπομπές στις συσκευές σας με τη λειτουργία Wi-Fi Smart Screen. Παραμείνετε ενημερωμένοι, εγγράφοντας τα αγαπημένα σας προγράμματα εν κινήσει με την εφαρμογή MyRemote - περιηγηθείτε στο περιεχόμενο του οδηγού για να επιλέξετε τις εκπομπές που θα εγγράψετε και δείτε τις αργότερα. Σε μια έξυπνη τηλεόραση όπως η Smart TV, αξίζει μια πραγματικά έξυπνη εφαρμογή.

 • Κομψότητα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια - τηλεοράσεις που συνδυάζουν κορυφαία απόδοση και εμφάνιση

  Το σπίτι σας αντιπροσωπεύει το στιλ σας. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, επιλέξαμε διακριτικά, εκλεπτυσμένα χρώματα και φινιρίσματα στα σχέδιά μας, καθώς και αυθεντικά υλικά υψηλής ποιότητας, όπως αλουμίνιο και ατσάλι, ώστε οι τηλεοράσεις μας να ταιριάζουν άψογα στη διακόσμησή σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Eco Passport - μια επισκόπηση των περιβαλλοντικών προδιαγραφών των προϊόντων μας

Η Philips νοιάζεται για το περιβάλλον και την κοινωνία, και υποστηρίζει ενεργά την οικολογική σχεδίαση των προϊόντων.

 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ βλέπουν τηλεόραση σε λειτουργία 3D και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς το οπτικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Απαιτείται για αναβάθμιση λογισμικού για την HbbTV, τον πελάτη και διακομιστή MultiRoom, το Netflix και την εφαρμογή MyRemote.
 • Η εφαρμογή MyRemote και οι σχετικές λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης και χώρα, καθώς επίσης και ανά μοντέλο έξυπνης συσκευής και λειτουργικό σύστημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.philips.com/TV.
 • Για την εφαρμογή smart TV, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/TV για να ανακαλύψετε τις υπηρεσίες που παρέχονται στη χώρα σας.
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια. Η δυνατότητα εγγραφής ενδέχεται να περιορίζεται από προστασία κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα και το κανάλι.
 • Η συμβατότητα εξαρτάται από την πιστοποίηση Wi-Fi Miracast των συσκευών με Android 4.2 ή μεταγενέστερη έκδοση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της συσκευής σας.
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: