1
Τηλεόραση

Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση Smart 4K Ultra HD LED

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/50puk6809_12/50puk6809_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση Smart 4K Ultra HD LED

  Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση 4K Ultra HD LED

  Γνωρίστε την επανάσταση του Ultra HD με την τηλεόραση 4K Ultra HD της σειράς Philips 6800. Δείτε εκατοντάδες premium διεθνή κανάλια μέσω του Cloud TV και βυθιστείτε στο 3D - τα πάντα σε ανάλυση 4K Ultra HD. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Δυστυχώς αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

6800 series Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση Smart 4K Ultra HD LED

127 εκ. (50"), Τηλεόραση 4K Ultra HD LED, Διπύρηνος επεξεργαστής, DVB-T/C/S/S2 50PUK6809/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση 4K Ultra HD LED

Με Smart TV

 • Άψογο προφίλ χάρη στις γραμμές Ultra Slim

  Άψογο προφίλ χάρη στις γραμμές Ultra Slim

  Κομψή, πρωτοποριακή, εκλεπτυσμένη, ακριβής: αυτή είναι η λεπτή σχεδίαση που χαρακτηρίζει Philips. Μην σας εκπλήσσει που είναι τόσο λεπτή, αλλά ταυτόχρονα τόσο εντυπωσιακή. Δείτε απλά πόση κομψότητα μπορεί να προσδώσει στο χώρο σας!

 • Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο απολαμβάνετε μεγαλύτερη εικόνα

  Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο απολαμβάνετε μεγαλύτερη εικόνα

  Στις κλασικές τηλεοράσεις το πλαίσιο περιβάλλει την οθόνη σαν κορνίζα. Αντιθέτως, οι δικές μας τηλεοράσεις έχουν ένα μοντέρνο και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, για να μπορείτε να απολαμβάνετε μεγαλύτερη εικόνα.

 • Τεχνολογία Digital Natural Motion για φυσικές κινούμενες εικόνες

  Τεχνολογία Digital Natural Motion για φυσικές κινούμενες εικόνες

  Σας αρέσουν οι ταινίες δράσης, οι αγώνες και τα παιχνίδια, αλλά θέλετε να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Το Digital Natural Motion είναι μια βραβευμένη τεχνολογία της Philips που βελτιώνει την κίνηση και μειώνει το τρεμόπαιγμα, προσφέροντάς σας εξαιρετική ευκρίνεια και την πιο ομαλή εικόνα που μπορείτε να φανταστείτε.

 • 400Hz PMR Ultra HD, για φυσικές κινούμενες εικόνες

  400Hz PMR Ultra HD, για φυσικές κινούμενες εικόνες

  Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την αδρεναλίνη των παιχνιδιών, των γρήγορων αγώνων και των ταινιών δράσης σε μια τηλεόραση Ultra HD. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή η τηλεόραση Philips διαθέτει Perfect Motion Rate Ultra στα 400Hz: για να απολαμβάνετε εικόνες με ομαλή κίνηση σε ανάλυση Ultra HD. Γιατί εσείς μπορείτε να κουνιέστε νευρικά στο κάθισμά σας, αλλά οι εικόνες πρέπει να μένουν στη θέση τους.

 • Το 3D σας μεταφέρει με απόλυτο ρεαλισμό σε μέρη που δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ

  Το 3D σας μεταφέρει με απόλυτο ρεαλισμό σε μέρη που δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ

  Η τεχνολογία ενεργού 3D και οι οθόνες υψηλής ταχύτητας σας προσφέρουν απίστευτο βάθος, αντίθεση και ρεαλισμό για μια ασυναγώνιστη οπτική εμπειρία 3D. Μετατρέπει το περιεχόμενο 2D σε 3D με απίστευτη ζωντάνια και άψογη ποιότητα. Ζήστε την απόλυτη εμπειρία 3D!

 • Smart TV: ένας ολόκληρος κόσμος σας περιμένει να τον εξερευνήσετε

  Smart TV: ένας ολόκληρος κόσμος σας περιμένει να τον εξερευνήσετε

  Ανακαλύψτε την "έξυπνη" εμπειρία της Smart TV, που ξεπερνά τα όρια της κλασικής τηλεόρασης. Νοικιάστε και δείτε ταινίες, βίντεο και παιχνίδια από ηλεκτρονικά βιντεοκλάμπ. Παρακολουθήστε catch-up TV από τα αγαπημένα σας κανάλια και απολαύστε μια πλούσια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών όπως το YouTube.

 • Εφαρμογή MyRemote: ο έξυπνος τρόπος να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας

  Εφαρμογή MyRemote: ο έξυπνος τρόπος να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας

  Τώρα έχετε τη δυνατότητα να χειρίζεστε την τηλεόραση Philips από την έξυπνη συσκευή σας. Με την εφαρμογή MyRemote, μπορείτε πανεύκολα να μοιράζεστε περιεχόμενο από μια έξυπνη συσκευή στην τηλεόρασή σας (SimplyShare), να παρακολουθείτε ψηφιακές τηλεοπτικές μεταδόσεις στο tablet (Wi-Fi smart screen) και να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα χάρη στον Οδηγό τηλεοπτικών προγραμμάτων, που σας επιτρέπει να επιλέγετε τις εκπομπές που θέλετε να παρακολουθήσετε.

 • Wi-Fi Miracast™ για κατοπτρισμό του smartphone στην τηλεόραση

  Wi-Fi Miracast™ για κατοπτρισμό του smartphone στην τηλεόραση

  Προβάλετε οποιοδήποτε περιεχόμενο από την έξυπνη συσκευή σας στην τηλεόραση και μοιραστείτε το με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με μια απλή εντολή μπορείτε να προβάλετε φωτογραφίες, βίντεο παιχνίδια και πολλά άλλα από το smartphone ή το tablet στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης.

 • MultiRoom TV για κοινή χρήση ζωντανού τηλεοπτικού και εγγεγραμμένου περιεχομένου μεταξύ τηλεοράσεων

  MultiRoom TV για κοινή χρήση ζωντανού τηλεοπτικού και εγγεγραμμένου περιεχομένου μεταξύ τηλεοράσεων

  Ξεφύγετε από τους κλασικούς τρόπους μετάδοσης. Λειτουργώντας ως διακομιστής, η Smart TV της Philips μπορεί να συνδεθεί με άλλες τηλεοράσεις μέσω δικτύου Wi-Fi. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση ψηφιακών τηλεοπτικών μεταδόσεων και εγγεγραμμένου περιεχομένου από αυτή την τηλεόραση σε μια τηλεόραση-πελάτη και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε νέα καλώδια ή να ξοδέψετε χρήματα σε συνδρομές.

 • Pixel Plus Ultra HD: ανακαλύψτε την ποιότητα εικόνας Ultra HD

  Απολαύστε ευκρίνεια Ultra HD από τη Philips. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες και τα αθλητικά γεγονότα σε εντυπωσιακή ανάλυση 4K Ultra HD. Κι αν θέλετε να δείτε κάτι από το Διαδίκτυο ή από DVD, το σύστημα Pixel Plus Ultra HD της Philips προσφέρει πιο καθαρές εικόνες, με φωτεινότερα λευκά και σκουρότερα μαύρα.

 • Τα Cloud TV και Cloud Explorer γεφυρώνουν κόσμους

  "Επειδή όλοι οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί, πιστεύουμε ότι ο καθένας πρέπει να βλέπει την τηλεόραση που θέλει. Με ολοένα και πιο πλούσια γκάμα, η Cloud TV της Philips σας προσφέρει εκατοντάδες κανάλια από ολόκληρο τον κόσμο για να διαλέξετε. Με το Cloud Explorer μπορείτε να μοιράζεστε εύκολα περιεχόμενο με τους φίλους σας όπου και αν βρίσκονται, καθώς σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας στο Dropbox™ μέσω της τηλεόρασής σας και να προβάλετε το περιεχόμενό σας στην οθόνη.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η εφαρμογή MyRemote και οι σχετικές λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης και χώρα, καθώς επίσης και ανά μοντέλο έξυπνης συσκευής και λειτουργικό σύστημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.philips.com/TV.
 • Για την εφαρμογή smart TV, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/TV για να ανακαλύψετε τις υπηρεσίες που παρέχονται στη χώρα σας.
 • Οι παροχές της Cloud TV εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και τους κανονισμούς της εκάστοτε χώρας.
 • Η συμβατότητα εξαρτάται από την πιστοποίηση Wi-Fi Miracast και προϋποθέτει Android 4.2 ή νεότερη έκδοση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της συσκευής σας.
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια. Η δυνατότητα εγγραφής ενδέχεται να περιορίζεται από προστασία κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα και το κανάλι.
 • Η κάμερα για τηλεοράσεις Philips (PTA317) πωλείται ξεχωριστά.
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ βλέπουν τηλεόραση σε λειτουργία 3D και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς το οπτικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • (Philips) συμβατό μόνο με συγκεκριμένη συσκευή αναπαραγωγής Philips.
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: