Smart LED TV

  Σχεδιασμένη για να ταιριάζει με τους εσωτερικούς σας χώρους

  Λειτουργώντας σαν μέρος της επίπλωσης, η Philips DesignLine Edge διαθέτει υπέροχο σχεδιασμό που ταιριάζει στο σαλόνι σας. Το Pixel Precise HD συναντά την τηλεόραση LED, και μαζί με το Ambilight φέρνουν μια καθηλωτική εμπειρία προβολής στο χώρο σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

 • Σχεδιασμένη για να ταιριάζει με τους εσωτερικούς σας χώρους

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Σχεδιασμένη για να ταιριάζει με τους εσωτερικούς σας χώρους

Κομψή τηλεόραση Smart και... τέλος στην ακαταστασία!

 • Το Ambilight Spectra 2 στις δύο πλευρές της τηλεόρασης εντείνει την εμπειρία

  Προσθέστε μια νέα διάσταση στην εμπειρία θέασης με το Ambilight Spectra 2. Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία της Philips μεγαλώνει την οθόνη προβάλλοντας ένα φως, στις 2 πλευρές της τηλεόρασης, από το πίσω μέρος της οθόνης στον περιβάλλοντα τοίχο. Το Ambilight προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα και την ένταση του φωτισμού για να ταιριάζει με την εικόνα, δημιουργώντας μια καθηλωτική εμπειρία προβολής. Η λειτουργία προσαρμογής στον τοίχο εξασφαλίζει ότι το χρώμα του φωτισμού ταιριάζει πάντοτε με την εικόνα, ανεξάρτητα από το χρώμα του τοίχου. Με το Ambilight απολαμβάνετε εντυπωσιακή εικόνα σε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

 • Easy 3D για μια πραγματικά καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία 3D

  Easy 3D για μια πραγματικά καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία 3D

  Με το Easy 3D μπορείτε να απολαμβάνετε άνετα πολύωρη παρακολούθηση τηλεόρασης 3D χάρη σε μια απόδοση απαλλαγμένη από το τρεμόπαιγμα και το φαινόμενο της "εικόνας διπλού ειδώλου". Τα συμβατά γυαλιά 3D είναι ελαφριά και δεν χρειάζονται μπαταρίες. Μην περιμένετε άλλο για να απολαύσετε ατελείωτες ώρες τηλεόρασης 3D στο σπίτι σας!

 • Εκπληκτικές εικόνες LED με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

  Εκπληκτικές εικόνες LED με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

  Η τεχνολογία φωτισμού LED είναι η πιο προηγμένη που διατίθεται. Στην τηλεόραση LED Full HD, συνδυάζεται η μινιμαλιστική σχεδίαση που τραβά τα βλέμματα και η εκπληκτική ποιότητα εικόνας με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στην κατηγορία της. Ακόμη ένα περιβαλλοντικό όφελος είναι ότι η τεχνολογία φωτισμού LED δεν περιέχει επικίνδυνα υλικά. Με τον οπίσθιο φωτισμό LED μπορείτε να απολαμβάνετε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση και ευκρίνεια, καθώς και ζωντανά χρώματα.

 • Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Η τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz δημιουργεί ολοζώντανες κινούμενες εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας, ακόμα και σε ταινίες με καταιγιστική δράση. Το νέο πρότυπο PMR της Philips παράγει οπτικό αποτέλεσμα που συνδυάζει τον ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης οθόνης, την τεχνολογία Natural Motion HD και μια μοναδική φόρμουλα επεξεργασίας, για κινούμενες εικόνες πρωτόγνωρης ευκρίνειας.

 • Τεράστια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών, βίντεο προς ενοικίαση και λειτουργία catch-up TV

  Τεράστια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών, βίντεο προς ενοικίαση και λειτουργία catch-up TV

  Νοικιάστε ταινίες απευθείας στην τηλεόρασή σας από ηλεκτρονικά βιντεοκλάμπ, παρακολουθήστε catch-up TV από τα αγαπημένα σας κανάλια και απολαύστε μια πλούσια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών με το Net TV. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο.

 • Απολαύστε φωτογραφίες, μουσική και ταινίες από κάθε συσκευή στην τηλεόρασή σας

  Απολαύστε φωτογραφίες, μουσική και ταινίες από κάθε συσκευή στην τηλεόρασή σας

  Μοιραστείτε φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο από το τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας και απολαύστε τις στη μεγάλη οθόνη.

 • Ελέγξτε την τηλεόραση με το smartphone, το tablet ή το πληκτρολόγιό σας

  Ελέγξτε την τηλεόραση με το smartphone, το tablet ή το πληκτρολόγιό σας

  Ελέγξτε την τηλεόρασή σας με τον πιο εύκολο και βολικό τρόπο. Απλώς συνδέστε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο ή χρησιμοποιήστε το smartphone ή το tablet σας για τον έλεγχο της Smart TV.

 • Εγγράψτε ή διακόψτε εύκολα το πρόγραμμά σας

  Εγγράψτε ή διακόψτε εύκολα το πρόγραμμά σας

  Προσαρμόστε τον τρόπο που παρακολουθείτε τηλεόραση στην καθημερινότητά σας! Ξεκινήστε την τηλεοπτική σας βραδιά με τον πανέξυπνο Ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων. Προγραμματίστε εγγραφές ή πραγματοποιήστε άμεση εγγραφή με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε, ακόμη, να κάνετε ένα διάλειμμα όποτε θέλετε με τη λειτουργία Pause TV.

 • Γυαλί και χαλάρωση για το σαλόνι σας

  Η σειρά τηλεοράσεων Infinity από τη Philips είναι υπέροχα σχεδιασμένη, με φινίρισμα υψηλής ποιότητας και ενσωματωμένο πλαίσιο. Το γυάλινο τζάμι που καλύπτει την οθόνη χαρίζει εκθαμβωτική εμφάνιση, είτε η τηλεόραση είναι αναμμένη, είτε σβηστή. Η εξελιγμένη τεχνολογία LED και η γωνία ανάκλισης 6 μοιρών συναντούν το Ambilight και σας χαρίζουν μια απόλυτη εμπειρία διασκέδασης. Infinity: σχεδιασμένη για να αναδεικνύει το χώρο σας.

 • Τηλεόραση Full HD με Pixel Precise HD για λεπτομέρειες στη δράση

  Το Pixel Precise HD έχει βασιστεί στη βραβευμένη τεχνολογία Pixel Plus. Μεταφέρει την ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας στο επόμενο επίπεδο, με 4 τρισεκατομμύρια χρώματα. Με την τεχνολογία Super Resolution, το Pixel Precise HD σάς παρέχει τώρα την καλύτερη ποιότητα εικόνας HD, είτε παρακολουθείτε βίντεο από το Διαδίκτυο, είτε ταινίες Blu-ray καλής ποιότητας.

 • Ενσωματωμένο Wi-Fi, για ασύρματη χρήση εφαρμογών Net TV και SimplyShare

  Απολαύστε ταινίες, φωτογραφίες, ηλεκτρονική ψυχαγωγία και άλλο διαδικτυακό περιεχόμενο απευθείας στην τηλεόρασή σας ασύρματα. Απλώς συνδέστε απευθείας την τηλεόραση στο ασύρματο οικιακό δίκτυο με τον εύκολο οδηγό. Πλοηγηθείτε στις εφαρμογές μέσω του τηλεχειριστηρίου και επιλέξτε από την πληθώρα των διαθέσιμων εφαρμογών.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Net TV: Επισκεφθείτε το www.philips.com/tv για να ανακαλύψετε τις υπηρεσίες που παρέχονται στη χώρα σας.
 • Wi-Fi Media connect: Η αναπαραγωγή βίντεο μπορεί να επηρεαστεί από την ταχύτητα του υπολογιστή σας και το εύρος ζώνης του Wi-Fi. Για τις ελάχιστες και συνιστώμενες απαιτήσεις συστήματος, ανατρέξτε στο www.philips.com/wifimediaconnect. Εμφανίζει περιεχόμενα με καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων. Ενδέχεται να σημειωθούν μικρές διαφορές στην εικόνα και τον ήχο.
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ βλέπουν τηλεόραση σε λειτουργία 3D, και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς το οπτικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων (EPG) 8 ημερών, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια τα οποία καλύπτονται από τον βασισμένο στο IPTV Ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων (ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί για κάθε χώρα και κανάλι). Ενδέχεται να έχετε περιορισμένο δικαίωμα εγγραφής λόγω προστασίας κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 • Η ετήσια κατανάλωση ρεύματος υπολογίζεται με την τυπική κατανάλωση ρεύματος 4 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.
 • Αυτή η τηλεόραση περιέχει μόλυβδο μόνο σε ορισμένα μέρη ή εξαρτήματα, όπου δεν υπάρχουν άλλες τεχνολογικές εναλλακτικές, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ρήτρες εξαίρεσης στο πλαίσιο της Οδηγίες RoHS.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: