Επαγγελματική Flat TV

  Επαγγελματική Flat TV

  Πλήρως προετοιμασμένη Flat TV

  Αυτή η πλήρως προετοιμασμένη τηλεόραση Plasma προσφέρει εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες με ζωντανά χρώματα και μεγάλη οπτική γωνία. Σε συνδυασμό με την προαιρετική μονάδα SmartCard XPress είναι πλήρως προετοιμασμένη για αμφίδρομες υπηρεσίες και ψυχαγωγία εσωτερικού χώρου. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πλήρως προετοιμασμένη Flat TV

με PixelPlus

 • Wireless SmartLoader για fast cloning

  Σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράφετε εύκολα και ασύρματα όλες τις ρυθμίσεις προγραμμάτων από μία τηλεόραση σε άλλες τηλεοράσεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία διασφαλίζει την ομοιογένεια μεταξύ των τηλεοράσεων και μειώνει αισθητά το χρόνο και το κόστος εγκατάστασης.

 • Μήνυμα υποδοχής στην οθόνη

  Εμφανίζεται χαιρετισμός υποδοχής κάθε φορά που ενεργοποιείτε την τηλεόραση

 • Περιορισμός έντασης ήχου

  Η λειτουργία αυτή προκαθορίζει το εύρος της έντασης ήχου που θα έχει η τηλεόραση, αποτρέποντας την υπερβολική αύξηση του ήχου ώστε να μην ενοχλείτε τους γείτονες.

 • Κλείδωμα μπροστινών πλήκτρων ελέγχου

  Αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις λειτουργίες της τηλεόρασης

 • Προγραμματισμός Switch On Channel

  Ενδείκνυται για διαφήμιση ή για ενημερωτικά κανάλια επιτρέποντας την εμφάνιση ενός προκαθορισμένου καναλιού όταν η τηλεόραση είναι ενεργοποιημένη.

 • Πρόσβαση σε μενού ασφαλείας

  Προσφέρει πρόσβαση υπό όρους στις ρυθμίσεις εγκατάστασης και διαμόρφωσης μέσω ενός ειδικού κωδικού ή του βασικού τηλεχειριστηρίου

 • Ανίχνευση χαμηλής μπαταρίας για το τηλεχειριστήριο

  Αυτή η λειτουργία σάς ενημερώνει για την ανάγκη αντικατάστασης των μπαταριών του τηλεχειριστηρίου αποτρέποντας τις ενοχλητικές καταστάσεις και την άσκοπη αντικατάσταση των μπαταριών.

 • Συμβατή με SmartCard Xpress Box για αμφίδρομα συστήματα

  Το προαιρετικό SmartCard Xpress Box μπορεί να αναρτηθεί στην πίσω πλευρά της τηλεόρασης για να επιτρέπει σε άλλους αποκωδικοποιητές και κάρτες εφαρμογών να συνδεθούν με την τηλεόραση επεκτείνοντας τη λειτουργικότητά της. Η τηλεόραση μπορεί επίσης να συνδεθεί με εξωτερικούς αποκωδικοποιητές και set-top box όλων των κύριων παρόχων διαδραστικών συστημάτων, μέσω της διασύνδεσης ελέγχου SerialXpress (που υποστηρίζει πρωτόκολλα UART και RS232) και της διασύνδεσης ελέγχου SmartPlug.

 • Προαιρετική πρόσθετη τροφοδοσία ρεύματος (12V)

  Η (προαιρετική) πρόσθετη τροφοδοσία ρεύματος εξασφαλίζει τη λειτουργία της υποδοχής επέκτασης, της οθόνης ρολογιού και της αφύπνισης όταν η τηλεόραση είναι απενεργοποιημένη.

 • Διαχρονική χάρη στη δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού

  Ο σχεδιασμός του λογισμικού με δυνατότητα αναβάθμισης διασφαλίζει τη διαχρονικότητα της τηλεόρασης και τη συμβατότητά της με νέες τεχνολογίες και εξελίξεις, ασφαλίζοντας την επένδυσή σας.

 • Pixel Plus για λεπτομέρεια, βάθος και ευκρίνεια

  Το Pixel Plus είναι μια τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας εικόνων που αυξάνει τον αριθμό των γραμμών και των pixel, με αποτέλεσμα ευκρινείς εικόνες με απίστευτη λεπτομέρεια και βάθος, κάθε φορά από οποιαδήποτε πηγή.

 • Το Active Control βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας όποια κι αν είναι η πηγή

  Το Active Control διασφαλίζει συνεχή βελτίωση θορύβου και ευκρίνειας σε συχνότητα 60 φορές το δευτερόλεπτο. Προσαρμόζοντας συνεχώς τη ρύθμιση εικόνας πάνω από 3.000 φορές το λεπτό, διασφαλίζει βελτιωμένη οπτική εμπειρία.

 • Κομψός σχεδιασμός που χωρά σε κάθε δωμάτιο

  Χάρη σε αυτόν το σχεδιασμό, εξοικονομείται χώρος, η συσκευή δείχνει ακόμα πιο λεπτή και κομψή και μπορεί να χωρέσει παντού.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: