Λεπτή τηλεόραση LED

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24phk5619_12/24phk5619_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Λεπτή τηλεόραση LED

  Λεπτή τηλεόραση LED

  Μείνετε συνδεδεμένοι με όλη την οικογένεια, με την τηλεόραση Smart LED της σειράς Philips 5610 με ενσωματωμένο Wi-Fi. Μικρή όσο και το αγαπημένο σας tablet (και εξίσου διασκεδαστική), προβάλλει καθαρές και ζωντανές εικόνες από κάθε πηγή χάρη στο Pixel Plus HD. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

5000 series Λεπτή τηλεόραση LED

61 εκ. (24"), Τηλεόραση LED, Διπύρηνος επεξεργαστής, DVB-T/C/S/S2 24PHK5619/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Λεπτή τηλεόραση LED

Με Smart TV

 • Τηλεόραση LED για εικόνες με απίστευτη αντίθεση

  Τηλεόραση LED για εικόνες με απίστευτη αντίθεση

  Ο οπίσθιος φωτισμός LED προσφέρει χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, πανέμορφη εμφάνιση, αλλά και υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση και ολοζώντανα χρώματα.

 • 200Hz PMR για ομαλές κινούμενες εικόνες

  200Hz PMR για ομαλές κινούμενες εικόνες

  Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αδρεναλίνη που ανεβαίνει στα ύψη, όταν παρακολουθείτε παιχνίδια, αθλητικούς αγώνες με γρήγορο ρυθμό και ταινίες δράσης. Αυτή η τηλεόραση της Philips διαθέτει τεχνολογία Perfect Motion Rate 200Hz γι' αυτόν ακριβώς το λόγο: για να μπορείτε να απολαμβάνετε εικόνα με απόλυτα φυσική κίνηση. Γιατί ακόμα και όταν η καρδιά σας σταματά, η εικόνα που βλέπετε πρέπει να συνεχίζει να ρέει ομαλά.

 • Smart TV: ένας ολόκληρος κόσμος σας περιμένει να τον εξερευνήσετε

  Smart TV: ένας ολόκληρος κόσμος σας περιμένει να τον εξερευνήσετε

  Ανακαλύψτε την "έξυπνη" εμπειρία της Smart TV, που ξεπερνά τα όρια της κλασικής τηλεόρασης. Νοικιάστε και δείτε ταινίες, βίντεο και παιχνίδια από ηλεκτρονικά βιντεοκλάμπ. Παρακολουθήστε catch-up TV από τα αγαπημένα σας κανάλια και απολαύστε μια πλούσια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών όπως το YouTube.

 • Εφαρμογή MyRemote: ο έξυπνος τρόπος να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας

  Εφαρμογή MyRemote: ο έξυπνος τρόπος να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας

  Μπορείτε να ελέγξετε την τηλεόραση Philips απευθείας από μια έξυπνη συσκευή. Με την εφαρμογή MyRemote είναι πανεύκολο να μένετε ενημερωμένοι, χάρη στον Οδηγό τηλεοπτικών προγραμμάτων.

 • Το Skype™ φέρνει τους ανθρώπους κοντά (κάμερα προαιρετική)

  Το Skype™ φέρνει τους ανθρώπους κοντά (κάμερα προαιρετική)

  Δώστε άλλη διάσταση στην επικοινωνία σας και μοιραστείτε εμπειρίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπου κι αν βρίσκονται. Πραγματοποιήστε κλήσεις ήχου και βιντεοκλήσεις στην τηλεόρασή σας με το Skype™. Συνδέστε απλώς την προαιρετική κάμερα Philips (PTA317) στην τηλεόραση και απολαύστε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου, από την άνεση του καναπέ σας.

 • Ενσωματωμένο Wi-Fi για εύκολη σύνδεση με τον διαδικτυακό κόσμο

  Ενσωματωμένο Wi-Fi για εύκολη σύνδεση με τον διαδικτυακό κόσμο

  Με το ενσωματωμένο Wi-Fi στη Philips Smart TV, μπορείτε να συνδέεστε εύκολα και γρήγορα στο οικιακό σας δίκτυο και να ανοίγετε ή να μοιράζεστε ασύρματα έναν κόσμο περιεχομένου στο σπίτι σας.

 • Λεπτές διαστάσεις που αναδεικνύουν το χώρο σας

  Λεπτές διαστάσεις που αναδεικνύουν το χώρο σας

  Αυτή η λεπτή τηλεόραση της Philips ξεχωρίζει με τις κομψές και εκλεπτυσμένες γραμμές της. Ποιος είπε ότι μια λειτουργική τηλεόραση δεν μπορεί να είναι και όμορφη;

 • Το κομψό λευκό χρώμα προσδίδει μια ανανεωμένη, μοντέρνα εμφάνιση σε κάθε χώρο

  Επειδή γνωρίζουμε ότι θέλετε μια μικρή τηλεόραση με εμφάνιση εξίσου υπέροχη με την απόδοσή της, η ομάδα σχεδίασης έχει συνδυάσει ένα κομψό πλαίσιο με λευκό χρώμα και μεταλλικό φινίρισμα για να δημιουργήσει μια ανανεωμένη, μοντέρνα σχεδίαση που ταιριάζει σε κάθε χώρο.

 • Η βάση αλουμινίου με δυνατότητα κλίσης προσθέτει στυλ και φορητότητα στην τηλεόρασή σας

  Το πλεονέκτημα μιας τηλεόρασης με μικρή οθόνη είναι η φορητότητα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται πλέον να θυσιάσετε το στυλ για τη λειτουργικότητα. Η κομψή βάση είναι σχεδιασμένη σαν κορνίζα και μπορεί είτε να επεκταθεί για τοποθέτηση σε κάποια επιφάνεια είτε να αναδιπλωθεί στο πίσω μέρος για ανάρτηση σε τοίχο.

 • Pixel Plus HD για πανέμορφες εικόνες που θα λατρέψετε

  Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να χαλαρώνετε και να βλέπετε την αγαπημένη σας ταινία ή ντοκιμαντέρ. Είτε πρόκειται για ροή περιεχομένου από το Διαδίκτυο είτε για DVD, με πιο φωτεινά λευκά και πιο έντονα μαύρα, το σύστημα Philips Pixel Plus HD σας προσφέρει πιο ρεαλιστική εικόνα.

 • Τα Cloud TV και Cloud Explorer γεφυρώνουν κόσμους

  "Επειδή όλοι οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί, πιστεύουμε ότι ο καθένας πρέπει να βλέπει την τηλεόραση που θέλει. Με ολοένα και πιο πλούσια γκάμα, η Cloud TV της Philips σας προσφέρει εκατοντάδες κανάλια από ολόκληρο τον κόσμο για να διαλέξετε. Με το Cloud Explorer μπορείτε να μοιράζεστε εύκολα περιεχόμενο με τους φίλους σας όπου και αν βρίσκονται, καθώς σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας στο Dropbox™ μέσω της τηλεόρασής σας και να προβάλετε το περιεχόμενό σας στην οθόνη.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η εφαρμογή MyRemote και οι σχετικές λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης και χώρα, καθώς επίσης και ανά μοντέλο έξυπνης συσκευής και λειτουργικό σύστημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.philips.com/TV.
 • Για την εφαρμογή smart TV, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/TV για να ανακαλύψετε τις υπηρεσίες που παρέχονται στη χώρα σας.
 • Οι παροχές της Cloud TV εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και τους κανονισμούς της εκάστοτε χώρας.
 • Η συμβατότητα εξαρτάται από την πιστοποίηση Wi-Fi Miracast και προϋποθέτει Android 4.2 ή νεότερη έκδοση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της συσκευής σας.
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια. Η δυνατότητα εγγραφής ενδέχεται να περιορίζεται από προστασία κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα και το κανάλι.
 • Η κάμερα για τηλεοράσεις Philips (PTA317) πωλείται ξεχωριστά.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • (Philips) συμβατό μόνο με συγκεκριμένη συσκευή αναπαραγωγής Philips.
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: