Οθόνη 3D LCD, με οπίσθιο φωτισμό LED

  Οθόνη 3D LCD, με οπίσθιο φωτισμό LED

  Ζήστε την εμπειρία των παιχνιδιών 3D στη μεγάλη σας οθόνη

  Τα παιχνίδια 3D στη LED Philips 236G θα σας καθηλώσουν. Με τη μεγάλη οθόνη, τα γυαλιά 3D χωρίς τρεμόπαιγμα και τις πολλές εισόδους HDMI, το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Οθόνη 3D LCD, με οπίσθιο φωτισμό LED

G Line, 23" (58, 4 cm), Γυαλιά 3D με τεχνολογία FPR 236G3DHSB/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Ζήστε την εμπειρία των παιχνιδιών 3D στη μεγάλη σας οθόνη

 • SmartImage: Βελτιωμένη οθόνη φιλική προς το χρήστη

  SmartImage: Βελτιωμένη οθόνη φιλική προς το χρήστη

  Το SmartImage είναι μια αποκλειστική τεχνολογία αιχμής της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που εμφανίζονται στην οθόνη σας και σας προσφέρει βελτιωμένη απόδοση προβολής. Το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον σας επιτρέπει να επιλέγετε διάφορους τρόπους λειτουργίας, όπως Office, Image, Entertainment, Economy κ.λπ., ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείται. Βάσει της επιλογής, το SmartImage βελτιώνει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια εικόνων και βίντεο για κορυφαία απόδοση προβολής. Η επιλογή της λειτουργίας Economy σας προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Όλα σε πραγματικό χρόνο, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού!

 • SmartContrast 20000000:1 για απίστευτα πλούσια απόδοση μαύρου

  SmartContrast 20000000:1 για απίστευτα πλούσια απόδοση μαύρου

  Θέλετε την επίπεδη οθόνη LCD με την υψηλότερη αντίθεση και τις πιο ζωηρές εικόνες. Η εξελιγμένη επεξεργασία βίντεο της Philips σε συνδυασμό με τη μοναδική τεχνολογία αχνού φωτισμού και ενίσχυσης του οπισθοφωτισμού έχουν ως αποτέλεσμα ζωηρές εικόνες. Το SmartContrast αυξάνει την αντίθεση αποδίδοντας εξαιρετικό επίπεδο μαύρου και ακριβή απόδοση των σκιών και των χρωμάτων. Παρέχει φωτεινές ζωντανές εικόνες με υψηλή αντίθεση και έντονα χρώματα.

 • SmartResponse 2ms για γρήγορο παιχνίδι 2D

  SmartResponse 2ms για γρήγορο παιχνίδι 2D

  Η SmartResponse είναι μια αποκλειστική τεχνολογία της Philips που προσαρμόζει αυτόματα τους χρόνους απόκρισης στις απαιτήσεις της εφαρμογής που χρησιμοποιείτε εκείνη τη στιγμή. Για παράδειγμα, τα παιχνίδια και οι ταινίες απαιτούν πιο γρήγορους χρόνους απόκρισης, προκειμένου να απολαμβάνετε εικόνες χωρίς παραμόρφωση, καθυστερήσεις και διπλά είδωλα.

 • Easy 3D για εμπειρία παιχνιδιού χωρίς τρεμόπαιγμα

  Με το Easy 3D μπορείτε να απολαμβάνετε άνετα πολύωρη παρακολούθηση τηλεόρασης 3D χάρη σε μια απόδοση απαλλαγμένη από το τρεμόπαιγμα και το φαινόμενο της "εικόνας διπλού ειδώλου". Τα συμβατά γυαλιά 3D είναι ελαφριά και δεν χρειάζονται μπαταρίες. Μην περιμένετε άλλο για να απολαύσετε ατελείωτες ώρες τηλεόρασης 3D στο σπίτι σας!

 • Γυαλιά 3D χωρίς τρεμόπαιγμα για άνετη θέαση

  Ψυχαγωγηθείτε με τα ελαφριά, πρακτικά γυαλιά 3D με πόλωση. Τα γυαλιά 3D χωρίς τρεμόπαιγμα δεν είναι απλώς εύκολα στην αντικατάσταση και τη συντήρηση, αλλά διατίθενται και σε προσιτή τιμή, ώστε να μπορεί πλέον κάθε μέλος της οικογένειας να έχει το δικό του ζευγάρι. Επειδή δεν χρειάζονται μπαταρίες ή καλώδια, μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε για όση ώρα θέλετε.

 • Μετατροπή 2D σε 3D με πλήκτρο άμεσης πρόσβασης

  Μετατρέψτε τη συλλογή σας 2D σε 3D με το πάτημα ενός κουμπιού! Δείτε με άλλο μάτι την αγαπημένη σας συλλογή από παιχνίδια, ταινίες και βίντεο 2D, χάρη σε αυτή τη λειτουργία που ελέγχεται εύκολα μέσω ενός πλήκτρου συντόμευσης στο πλαίσιο.

 • Αυτόματη προβολή 3D, με τις πιο πρόσφατες παιχνιδοκονσόλες και συσκευές Blu-ray με HDMI

  Με παιχνίδια και ταινίες Blu-ray στη συμβατή σύνδεση HDMI 1.4a, η οθόνη 3D της Philips μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία προβολής 3D και σας προσφέρει αμέσως εκπληκτικές εικόνες. Δεν χρειάζεται πλέον να σπαταλάτε χρόνο για τις διάφορες ρυθμίσεις!

 • SmartControl: Για εύκολο συντονισμό προβολής

  Λογισμικό υπολογιστή για λεπτομερή προσαρμογή της απόδοσης και των ρυθμίσεων προβολής. Η Philips προσφέρει στους χρήστες δύο επιλογές για την προσαρμογή των ρυθμίσεων προβολής: είτε μέσω πλοήγησης στο πολυεπίπεδο μενού προβολής στην οθόνη (OSD) με τη βοήθεια κουμπιών στην ίδια την οθόνη, είτε μέσω χρήσης του λογισμικού Philips SmartControl για εύκολη προσαρμογή των διάφορων ρυθμίσεων προβολής με έναν οικείο προς το χρήστη τρόπο

 • Οικολογική οθόνη χωρίς υδράργυρο

  Οι οθόνες Philips με οπίσθιο φωτισμό LED δεν περιέχουν υδράργυρο, ο οποίος συγκαταλέγεται στις πιο τοξικές φυσικές ουσίες και είναι βλαβερός τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα. Έτσι έχουν μειωμένο περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθόλη τη διάρκεια της ζωής τους, από την κατασκευή μέχρι την απόρριψη.

 • Energy Star για ενεργειακή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

  Το Energy Star είναι ένα πρόγραμμα αποδοτικής κατανάλωσης ενέργειας που χρηματοδοτείται από την Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ και έχει υιοθετηθεί από πολλές άλλες χώρες. Η πιστοποίηση Energy Star σάς πιστοποιεί ότι το προϊόν που αγοράζετε πληροί τα πιο πρόσφατα πρότυπα εξοικονόμησης ενέργειας και λειτουργεί με τη μέγιστη δυνατή ενεργειακή απόδοση σε κάθε επίπεδο. Οι νέες οθόνες της Philips έχουν πιστοποιηθεί κατά τις προδιαγραφές του Energy Star 5.0 και πληρούν ή υπερπληρούν το πρότυπο. Για παράδειγμα, το Energy Star 5.0 σε λειτουργία αδράνειας προϋποθέτει κατανάλωση ενέργειας μικρότερης από 1 watt, ενώ οι οθόνες της Philips καταναλώνουν λιγότερό από 0,5 watt. Περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχουν στη διεύθυνση www.energystar.gov

 • Τεχνολογία Full HD LED για εξαιρετικές εικόνες 2D

  Οι λευκές LED είναι συσκευές στερεάς κατάστασης που ανάβουν ταχύτερα με πλήρη, σταθερή φωτεινότητα, εξοικονομώντας χρόνο εκκίνησης. Οι οθόνες LED δεν περιέχουν υδράργυρο, γεγονός που επιτρέπει την οικολογική τους ανακύκλωση και απόρριψη. Επιπλέον επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο της ρύθμισης έντασης του οπίσθιου φωτισμού LCD, με αποτέλεσμα εκπληκτικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Επιπλέον προσφέρουν αναπαραγωγή χρωμάτων αξεπέραστης ποιότητας, χάρη στη σταθερή φωτεινότητα ολόκληρης της οθόνης.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Για να αποφύγετε οποιαδήποτε ενόχληση, όπως ζαλάδα, πονοκέφαλο ή απώλεια προσανατολισμού, συνιστούμε να μην παρακολουθείτε 3D για πολλή ώρα.
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους κατά την προβολή 3D και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών.
 • Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο με τις οδηγίες χρήσης για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία 3D και την υγεία σας.
 • Για λεπτομέρειες σχετικά με την κάρτα VGA και τις υπόλοιπες απαιτήσεις της λειτουργίας 3D, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.philips.com/support.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: