1
Τηλεοράσεις

Philips Smart TV

Περισσότερα προϊόντα που θα αγαπήσετε

Η αγαπημένη μας Smart TV

Τηλεόραση Android 7304 4K LED

Περιεχόμενο κατ' απαίτηση  


• Google Play Store και Συλλογή εφαρμογών της Philips. Περισσότερα προϊόντα που θα αγαπήσετε

• Έξυπνος φωνητικός έλεγχος. Ενσωματωμένος Βοηθός Google. Με συμβατότητα Alexa

Βρείτε. Παρακολουθήστε.
Παίξτε.


Βρείτε εύκολα το περιεχόμενο που θέλετε.

 

Η Smart TV της Philips προσφέρει το περιεχόμενο που θέλετε, όταν το θέλετε. Χάρη στα σαφή και καλά οργανωμένα μενού μπορείτε να βρείτε εύκολα τις αγαπημένες σας εφαρμογές και να μεταδώσετε σε ροή ταινίες, εκπομπές, παιχνίδια και μουσική που αγαπάτε. Από τις πιο πρόσφατες αυθεντικές σειρές του Netflix μέχρι τις λίστες αναπαραγωγής σας στο Spotify.

Τηλεχειριστήριο τηλεόρασης με φωνητική ενεργοποίηση | Τηλεχειριστήριο Smart TV

Ενσωματωμένος Βοηθός Google*


Ελέγξτε την Philips Android TV™ με τη φωνή σας

 

Θέλετε να παρακολουθήσετε το Netflix ή να δείτε την πρόγνωση του καιρού; Απλώς πείτε το στην τηλεόρασή σας. Θα έχετε στη διάθεσή σας το δελτίο καιρού χωρίς να διακόψετε αυτό που παρακολουθείτε. Μπορείτε ακόμη να ελέγξετε όλες τις έξυπνες οικιακές συσκευές που είναι συμβατές με τον Βοηθό Google ή να χαμηλώσετε τα φώτα χωρίς να σηκωθείτε από τον καναπέ.

Τηλεόραση Philips με Google Cast | Τηλεόραση με Google Chromecast built-in

Chromecast built-in™


Από την έξυπνη συσκευή σας στη Smart TV

 

Μεταδώστε ασύρματα ταινίες, μουσική και άλλο περιεχόμενο από τον φορητό υπολογιστή ή μια έξυπνη συσκευή στην Android TV της Philips. Απλώς πατήστε το εικονίδιο Chromecast στην έξυπνη συσκευή για να ξεκινήσετε τη ροή περιεχομένου από εκατοντάδες εφαρμογές με δυνατότητα μετάδοσης, όπως το Netflix και το YouTube.

Philips TV Alexa

Συμβατότητα με Amazon Alexa*


Η φωνή σας είναι το τηλεχειριστήριό σας

 

Οι μέρες που αναζητούσατε το τηλεχειριστήριο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον μπορείτε με τη φωνή σας για να ελέγχετε την Philips Android TV μέσω συσκευών που υποστηρίζουν το Alexa, όπως το Amazon Echo. Ενεργοποιήστε την τηλεόραση, αλλάξτε κανάλι, μεταβείτε στην κονσόλα παιχνιδιού ή απολαύστε άλλες δυνατότητες με το Alexa.

Philips Android TV - Λειτουργία παιχνιδιού

Παίξτε σε μια μεγαλύτερη διάσταση


Βυθιστείτε στο παιχνίδι

 

Αν κατεβάζετε ή μεταδίδετε περιεχόμενο σε ροή, η Smart TV της Philips θα σας καθηλώσει στο σύμπαν των παιχνιδιών. Χάρη στα έξυπνα μενού, μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τους τίτλους που αγαπάτε και να ανακαλύπτετε νέα κλασικά παιχνίδια. Η λειτουργία παιχνιδιού Ambilight προσφέρει ακόμα πιο συναρπαστική δράση.  

* Ο Βοηθός Google διατίθεται στις τηλεοράσεις Android της Philips που χρησιμοποιούν Android O (8) ή μεταγενέστερη έκδοση λειτουργικού συστήματος. Ο Βοηθός Google διατίθεται σε επιλεγμένες γλώσσες και χώρες, ενώ τα αγγλικά Ηνωμένου Βασιλείου, τα γερμανικά Γερμανίας και τα γαλλικά Γαλλίας υποστηρίζονται εξ αρχής. Η λίστα υποστηριζόμενων γλωσσών/χωρών θα επεκταθεί στο μέλλον. Για την πιο πρόσφατη λίστα των υποστηριζόμενων γλωσσών και χωρών, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας.
* Οι ονομασίες Amazon, Alexa, καθώς και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της.

Οι καλύτερες Android TV της Philips

Οι καλύτερες Smart TV της Philips

Περισσότερα για τον ήχο και τις τηλεοράσεις Philips    

Ambilight
Βυθίστε στο αγαπημένο σας περιεχόμενο

Τηλεόραση OLED
Ολοζώντανη εικόνα

Soundbar
Για κάθε συναρπαστική στιγμή