Φορητό ηχείο MP3

  Φορητό ηχείο MP3

  Στερεοφωνικός ήχος καθ' οδόν

  Ακούστε τη μουσική σας παντού! Απολαύστε στερεοφωνικό ήχο όπου κι αν πάτε, με το ηχείο ταξιδίου που διαθέτει εκπληκτική διάρκεια ζωής μπαταρίας. Στερεώστε το καλώδιο εισόδου ώστε να το χρησιμοποιείτε ως lanyard για εύκολη φορητότητα. Στο εσωτερικό του ηχείου, ένας ψηφιακός ενισχυτής εξουδετερώνει τις παρεμβολές των κινητών τηλεφώνων. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Φορητό ηχείο MP3

Γενικής χρήσης, 3, 5 χιλ., Μαύρο και κόκκινο TCP320/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Στερεοφωνικός ήχος καθ' οδόν

από ένα χαριτωμένο ηχείο τσέπης

 • Ελαφρύς, φορητός σχεδιασμός για μουσική απόλαυση οποιαδήποτε στιγμή

  Ελαφρύς, φορητός σχεδιασμός για μουσική απόλαυση οποιαδήποτε στιγμή

  Το ανθεκτικό, ελαφρύ υλικό και ο σχεδιασμός σας δίνουν τη δυνατότητα να μεταφέρετε τα ηχεία όπου και αν πάτε.

 • 40 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής για άνετη απόλαυση

  Χάρη στην τροφοδοσία από μπαταρίες, αυτό το ηχείο παρέχει έως και 40 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής για άνετη απόλαυση όταν ακούτε τη μουσική σας εν κινήσει.

 • Φορητότητα χάρη στις μπαταρίες

  Χάρη στην τροφοδοσία από μπαταρίες, μπορείτε εύκολα να το πάρετε μαζί σας για απόλαυση εν κινήσει - οπουδήποτε και παντού.

 • Ψηφιακός ενισχυτής Class D για ποιοτική απόδοση ήχου

  Ο Ψηφιακός ενισχυτής Class ‘D’ λαμβάνει το αναλογικό σήμα, το μετατρέπει σε ψηφιακό και το ενισχύει ψηφιακά. Έπειτα το σήμα περνά μέσα από ένα φίλτρο αποδιαμόρφωσης και παράγει τον τελικό ήχο. Η ενισχυμένη ψηφιακή έξοδος διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα του ψηφιακού ήχου, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης ποιότητας ήχου. Επιπλέον, ο Ψηφιακός ενισχυτής Class ‘D’ διαθέτει περισσότερο από 90% αποδοτικότητα συγκριτικά με τους παραδοσιακούς ενισχυτές AB. Αυτή η υψηλή αποδοτικότητα ερμηνεύεται σε έναν ισχυρό ενισχυτή, ο οποίος καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.

 • Η είσοδος χρησιμοποιείται ως lanyard για εύκολη φορητότητα

  Αυτά τα ηχεία πηγαίνουν παντού! Όταν θέλετε να πάρετε μαζί σας τη μουσική σας, επανασυνδέστε το καλώδιο εισόδου και στερεώστε το στη θέση του για να το χρησιμοποιήσετε ως πρακτικό lanyard.

 • Τεχνολογία θωράκισης κινητού τηλεφώνου, για ήχο χωρίς παράσιτα

  Η τεχνολογία θωράκισης κινητού τηλεφώνου είναι ένα κύκλωμα προηγμένου σχεδιασμού που εμποδίζει τις παρεμβολές των κινητών τηλεφώνων και εξασφαλίζει ήχο χωρίς παράσιτα

 • Γενικής χρήσης: Λειτουργεί μέσω της υποδοχής ακουστικών 3,5 χιλ. της συσκευής σας

  Διασύνδεση plug and play με οποιαδήποτε φορητή συσκευή που διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλ. – iPod, iPhone, GoGear, MP3 player, φορητούς υπολογιστές, netbook, μουσικά τηλέφωνα και ακόμη περισσότερα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: