Styleshaver

  Εκφράστε το στιλ σας

  Δημιουργήστε το στυλ που θέλετε με το Styleshaver. Με μία κίνηση του καρπού σας, αυτή η συσκευή δύο κεφαλών για το τριμάρισμα και την περιποίηση των γενιών διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε οποιοδήποτε στυλ, από τέλειο μούσι, μέχρι άψογα γένια 3 ημερών ή καθαρό ξύρισμα, ακόμα και σε σκληρά γένια Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εκφράστε το στιλ σας

Τριμάρισμα, περιποίηση και ξύρισμα - με ένα μόνο τρίμερ

 • Τρίμερ για γένια με 12 ρυθμίσεις μήκους από 0,5 έως 10 χιλ.

  Τρίμερ για γένια με 12 ρυθμίσεις μήκους από 0,5 έως 10 χιλ.

  Το τρίμερ για γένια και μούσι πλήρους μεγέθους (32 χιλ.) της Philips με 12 προσαρμοζόμενες ρυθμίσεις μήκους 0,5-10 χιλ. σάς διευκολύνει να επιτύχετε με ευκολία το μήκος που επιθυμείτε. Απλά στρέψτε τον τροχό για να κλειδώσετε τη συσκευή στην τέλεια ρύθμιση μήκους. Το ανθεκτικό μεταλλικό τρίμερ με τις φιλικές προς το δέρμα στρογγυλεμένες γωνίες εγγυάται ομοιόμορφο τριμάρισμα ακριβείας.

 • Τρίμερ δύο όψεων, 32 χιλ. και 15 χιλ., για τέλειες λεπτομέρειες

  Τρίμερ δύο όψεων, 32 χιλ. και 15 χιλ., για τέλειες λεπτομέρειες

  Αν αφαιρέσετε τη ρυθμιζόμενη χτένα, θα δείτε ότι από κάτω υπάρχει ένα τρίμερ ακριβείας δύο όψεων. Στη μία όψη υπάρχει ένα τρίμερ υψηλών επιδόσεων 32 χιλ., ενώ στην άλλη όψη υπάρχει ένα πλατύ τρίμερ ακριβείας 15 χιλ., το οποίο είναι ιδανικό για τις μικρές περιοχές κάτω από τη μύτη ή γύρω από το στόμα σας. Είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει βαθύ ξύρισμα και, ταυτόχρονα, να προστατεύει την επιδερμίδα. Χάρη στο μικρό μέγεθος και την κλίση που διαθέτει, έχετε πλήρη ορατότητα των κινήσεών σας όταν ασχολείστε με λεπτές γραμμές και μικρές περιοχές.

 • Ξυριστική μηχανή δύο πλεγμάτων με τρίμερ που ξυρίζει ακόμα και τα πιο σκληρά γένια

  Ξυριστική μηχανή δύο πλεγμάτων με τρίμερ που ξυρίζει ακόμα και τα πιο σκληρά γένια

  Η ξυριστική μηχανή δύο πλεγμάτων διευκολύνει το καθάρισμα των κοντών τριχών γύρω από το μούσι σας, ακόμη και στο λαιμό. Το μεσαίο τρίμερ πιάνει τις μακρύτερες, πιο σκληρές τρίχες και τα 2 κινούμενα πλέγματα ξυρίζουν τέλεια όλα τα υπόλοιπα σημεία.

 • Χτένα ακριβείας για λεπτομέρειες και χτένα για γένια για καλύτερο έλεγχο

  Χτένα ακριβείας για λεπτομέρειες και χτένα για γένια για καλύτερο έλεγχο

  Η χτένα ακριβείας παρέχει μεγαλύτερη ακρίβεια στο τριμάρισμα. Χρησιμοποιήστε την αντί της χτένας για γένια στα δύσκολα σημεία ή για να στρογγυλέψετε το μούσι σας στο τελείωμά του. Η χτένα για γένια σα\ς προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο για ομοιόμορφο τριμάρισμα.

 • 50 λεπτά ασύρματης χρήσης μετά από γρήγορη φόρτιση 1 ώρας.

  50 λεπτά ασύρματης χρήσης μετά από γρήγορη φόρτιση 1 ώρας.

  Η ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου διαρκεί 50 λεπτά μετά από φόρτιση 1 ώρας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή οποιαδήποτε στιγμή, καθώς διαθέτει και την επιλογή γρήγορης φόρτισης 10 λεπτών που σας προσφέρει 10 λεπτά περιποίησης.

 • 100% αδιάβροχο, για εύκολο καθαρισμό

  100% αδιάβροχο, για εύκολο καθαρισμό

  Ξυρίστε ή τριμάρετε το μούσι σας στα σημεία που θέλετε, είτε σε βρεγμένη είτε σε στεγνή επιδερμίδα. Όταν τελειώσετε, ξεπλύνετε απλώς το προϊόν κάτω από τη βρύση.

 • Το κλείδωμα ταξιδίου αποτρέπει την κατά λάθος ενεργοποίηση της συσκευής

  Το κλείδωμα ταξιδίου αποτρέπει την κατά λάθος ενεργοποίηση της συσκευής

  Πατήστε οποιοδήποτε κουμπί επί 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε το κλείδωμα ταξιδιού, ώστε να μην ενεργοποιηθεί η συσκευή κατά λάθος. Ένα κόκκινο σύμβολο κλειδώματος ανάμεσα στα κουμπιά υποδεικνύει πότε είναι ενεργοποιημένο το κλείδωμα ταξιδιού.

 • Η λυχνία λειτουργίας υποδεικνύει με σαφήνεια ποιο άκρο λειτουργεί

  Η λυχνία λειτουργίας υποδεικνύει με σαφήνεια ποιο άκρο λειτουργεί

  Το κουμπί του τρίμερ φωτίζεται όταν είναι ενεργοποιημένο το τρίμερ και το κουμπί ξυρίσματος φωτίζεται όταν είναι ενεργοποιημένος ο μηχανισμός ξυρίσματος. Έτσι, γνωρίζετε πάντοτε ποιο άκρο λειτουργεί.

 • Βάση φόρτισης και θήκη: εύκολη φόρτιση και μεταφορά

  Βάση φόρτισης και θήκη: εύκολη φόρτιση και μεταφορά

  Η πτυσσόμενη βάση φόρτισης χωρά ακόμα και στους πιο περιορισμένους χώρους, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε τη συσκευή παντού ή να τη μεταφέρετε μαζί σας όταν ταξιδεύετε. Η θήκη προστατεύει την ξυριστική μηχανή κατά τη μεταφορά και αποτελεί μια πρακτική λύση αποθήκευσης όταν δεν χρησιμοποιείτε τη συσκευή.

 • Λυχνία μπαταρίας που δείχνει τη στάθμη της μπαταρίας

  Λυχνία μπαταρίας που δείχνει τη στάθμη της μπαταρίας

  Η λυχνία της μπαταρίας ανάβει με μπλε χρώμα όταν η συσκευή είναι πλήρως φορτισμένη, ενώ αναβοσβήνει με πορτοκαλί όταν απομένουν 10 λεπτά λειτουργίας.

 • 2 χρόνια εγγύηση, παγκόσμια χρήση με οποιαδήποτε τάση, δεν απαιτείται λίπανση

  2 χρόνια εγγύηση, παγκόσμια χρήση με οποιαδήποτε τάση, δεν απαιτείται λίπανση

  Όλα τα προϊόντα περιποίησης της εταιρείας μας είναι κατασκευασμένα για να διαρκούν. Συνοδεύονται από διεθνή εγγύηση 2 ετών, είναι συμβατά με τις τάσεις δικτύου όλων των χωρών και δεν χρειάζονται ποτέ λίπανση.

 • Κοπτικές λεπίδες υψηλών επιδόσεων, φιλικές προς το δέρμα

  Κοπτικές λεπίδες υψηλών επιδόσεων, φιλικές προς το δέρμα

  Οι ατσάλινες λεπίδες της ηλεκτρικής ξυριστικής μηχανής τρίβονται ελαφρά η μία πάνω στην άλλη κι έτσι ακονίζονται καθώς εσείς τριμάρετε! Οι λεπίδες παραμένουν εξαιρετικά κοφτερές ώστε να κόβουν τις τρίχες σωστά και αποτελεσματικά, αλλά έχουν στρογγυλεμένα άκρα και χτένες ώστε να μην ερεθίζουν το δέρμα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: