Ηλεκτρικό σκουπάκι χειρός

  Ηλεκτρικό σκουπάκι χειρός

  Υψηλή ισχύς, εξαιρετικά αποτελέσματα

  Το νέο Philips FC6092 (12 V) για εύκολο καθαρισμό του αυτοκινήτου σάς απελευθερώνει, δίνοντας σας τη δυνατότητα να καθαρίζετε χωρίς καλώδια, ενώ διαθέτει και ειδικό κιτ καθαρισμού αυτοκινήτου με βύσμα για απεριόριστο χρόνο λειτουργίας ώστε να καθαρίζετε άψογα το αυτοκίνητο σας με μία κίνηση! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Υψηλή ισχύς, εξαιρετικά αποτελέσματα

Με κιτ καθαρισμού αυτοκινήτου

 • Επαναφορτιζόμενη συσκευή 12,0 V με κυκλωνική ροή αέρα

  Επαναφορτιζόμενη συσκευή 12,0 V με κυκλωνική ροή αέρα

  Η κυκλωνική ροή αέρα της συσκευής Philips Mini Vac κρατά σε διαρκή περιστροφή τις ακαθαρσίες που βρίσκονται στο εσωτερικό για να έχετε τη βέλτιστη απορροφητική ισχύ και αποτελέσματα που διαρκούν.

 • Εξαιρετικά αθόρυβο μοτέρ

  Εξαιρετικά αθόρυβο μοτέρ

  Η συσκευή Philips Mini Vac, με το ισχυρό μοτέρ που διαθέτει, είναι ιδιαίτερα αθόρυβη χάρη στην ειδική της σχεδίαση. Το χαμηλό επίπεδο θορύβου σας δίνει τη δυνατότητα να συγυρίζετε το σπίτι σας όποτε θέλετε.

 • Αποσπώμενο πέλμα που πλένεται ακίνδυνα στο πλυντήριο πιάτων

  Αποσπώμενο πέλμα που πλένεται ακίνδυνα στο πλυντήριο πιάτων

  Η συσκευή Philips Mini Vac είναι εύκολη στη συντήρηση. Εάν το στόμιο χρειάζεται καθάρισμα, απλά βάλτε το στο πλυντήριο πιάτων. Έτσι, θα είναι πάντα απόλυτα καθαρό.

 • Βούρτσα, εύκαμπτο εξάρτημα για κοιλότητες και βύσμα αυτοκινήτου

  Βούρτσα, εύκαμπτο εξάρτημα για κοιλότητες και βύσμα αυτοκινήτου

  Το ηλεκτρικό σκουπάκι Philips με επαναφορτιζόμενη μπαταρία (12 V) περιλαμβάνει ένα ειδικό κιτ καθαρισμού αυτοκινήτου με βύσμα αυτοκινήτου για απεριόριστο χρόνο χρήσης, το οποίο σημαίνει πως οι καταναλωτές θα μπορούν να καθαρίσουν άψογα τα αυτοκίνητά τους με τη μία. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει επίσης ένα μεγάλου μήκους, εύκαμπτο εξάρτημα για κοιλότητες, για εύκολο καθάρισμα στην περιοχή γύρω από τα καθίσματα του αυτοκινήτου και άλλες περιοχές όπου η πρόσβαση είναι δύσκολη.

 • Επίτοιχη ή επιτραπέζια βάση φόρτισης κομψής σχεδίασης

  Επίτοιχη ή επιτραπέζια βάση φόρτισης κομψής σχεδίασης

  Μπορείτε να αποθηκεύσετε τη συσκευή Philips Mini Vac σε μια βολική βάση φόρτισης, τοποθετημένη σε τοίχο ή σε τραπέζι. Αυτό σημαίνει πως η συσκευή Philips Mini Vac, με την πανίσχυρη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία, είναι πάντα σε ετοιμότητα.

 • Κυκλωνική ροή αέρα και σύστημα φιλτραρίσματος 2 σταδίων

  Κυκλωνική ροή αέρα και σύστημα φιλτραρίσματος 2 σταδίων

  Η κυκλωνική ροή αέρα της συσκευής Philips Mini Vac κρατά σε διαρκή περιστροφή τις ακαθαρσίες που βρίσκονται στο εσωτερικό για να έχετε τη βέλτιστη απορροφητική ισχύ και αποτελέσματα που διαρκούν. Το σύστημα φιλτραρίσματος 2 σταδίων διασφαλίζει πως, αν περάσουν στο εσωτερικό της συσκευής, οι ακαθαρσίες δε θα μπορούν να δραπετεύσουν. Το πρώτο φίλτρο μπλοκάρει τις περισσότερες ακαθαρσίες, ενώ το δεύτερο φίλτρο αιχμαλωτίζει τα μικρότερα σωματίδια σκόνης.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: