Unmapped

Οθόνη LCD

  Οθόνη δημόσιας προβολής για εφαρμογές εσωτερικού χώρου

  Περιορίστε τις δαπάνες σας με αυτή την οθόνη LCD 32" με δυνατότητα δικτυακού ελέγχου. Είτε χρησιμοποιείται σε δίκτυο είτε μεμονωμένα για δημόσια προβολή, αυτό το μοντέλο προσφέρει μια πληθώρα χαρακτηριστικών για να ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές δημόσιες και εταιρικές εφαρμογές προβολής. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Οθόνη δημόσιας προβολής για εφαρμογές εσωτερικού χώρου

με υποδοχή SmartCard

 • Ανάλυση WXGA 1366 x 768 ευρείας μορφής για ευκρινέστερη προβολή

  Η ευρεία μορφή της οθόνης LCD ανάλυσης XGA έχει δυνατότητα ανάλυσης 1366 x 768 pixel. Το WXGA προσφέρει στις οθόνες τη δυνατότητα μη πεπλεγμένης σάρωσης για να διασφαλίσει καλύτερη απόδοση οθόνης και ακρίβεια στα εφέ απεικόνισης των χρωμάτων.

 • Είσοδος HDMI για πλήρη ψηφιακή σύνδεση HD σε ένα καλώδιο

  ο HDMI συνδέει πηγή με οθόνη καθιστώντας δυνατή τη μεταφορά ψηφιακών ασυμπίεστων σημάτων RGB. Ελαχιστοποιώντας τη μετατροπή σε αναλογικά σήματα παρέχει άψογη εικόνα. Επειδή το σήμα δεν μειώνεται η εικόνα είναι πιο καθαρή. Το HDMI είναι πλήρως συμβατό με προηγούμενες εκδόσεις πηγών DVI ωστόσο περιλαμβάνει και ψηφιακό ήχο. Το HDMI χρησιμοποιεί προστασία από αντιγραφή HDCP.

 • Καθορισμός διαφορετικών ρυθμίσεων εκκίνησης με το SmartControl

  Σε μια δικτυακή σύνδεση, επιθυμείτε τη δυνατότητα ελέγχου των συνθηκών εκκίνησης όλων των οθόνων όταν επανασυνδεθεί ή αποκατασταθεί η παροχή μετά από μια διακοπή ρεύματος. Το Smart Control, μέσω εντολών RS232, επιτρέπει την ευελιξία σε τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις εκκίνησης: κατάσταση ισχύος, πηγή εισόδου, επίπεδο έντασης και φορμά εικόνας. Μπορείτε να ρυθμίσετε την οθόνη να θυμάται την τελευταία κατάσταση και των τεσσάρων ρυθμίσεων ή να ορίσετε μια σταθερή ρύθμιση όταν επανασυνδεθεί το ρεύμα.

 • Κρυφά πλήκτρα ελέγχου με δυνατότητα κλειδώματος

  Τα τοπικά πλήκτρα ελέγχου της οθόνης είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο που είναι λιγότερο ορατά για άμεση πρόσβαση. Επιπλέον, ο αισθητήρας του τηλεχειριστηρίου καθώς και τα τοπικά πλήκτρα ελέγχου μπορούν να απενεργοποιηθούν μέσω του RS232 για αποφυγή μη εξουσιοδοτημένου χειρισμού της συσκευής όταν τοποθετείται σε δημόσιο χώρο.

 • Ενσωματωμένη υποδοχή SmartCard Xpress για επέκταση

  Η SmartCard Xpress είναι μια υποδοχή επέκτασης η οποία προσδίδει επιπλέον λειτουργικότητα στην οθόνη. Οι κάρτες που κατασκευάζονται από τη Philips και/ή τρίτους έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν δυνατότητα σύνδεσης με την οθόνη μέσω της υποδοχής καταργώντας την ανάγκη εξωτερικών συσκευών.

 • Η οθόνη έχει δυνατότητα δικτυακού ελέγχου για απομακρυσμένη διαχείριση

  Η δυνατότητα δικτυακού ελέγχου επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει και να προσαρμόζει οθόνες από μακριά μέσω του πρωτοκόλλου RS232.

 • SmartPower για εξοικονόμηση ενέργειας

  Το σύστημα μπορεί να ελέγξει και να προρυθμίσει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού ώστε να μειώσει την κατανάλωση ρεύματος έως και 50%, εξοικονομώντας σημαντικά στην κατανάλωση ενέργειας.

 • Wireless SmartLoader για fast cloning

  Σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράψετε όλες τις ρυθμίσεις μενού από μια οθόνη σε άλλες οθόνες. Το χαρακτηριστικό αυτό διασφαλίζει την ομοιομορφία μεταξύ των τηλεοράσεων και μειώνει σημαντικά το χρόνο εγκατάστασης. Λειτουργεί πλήρως ασύρματα.

 • Συμβατότητα με τα πρότυπα RoHS για τη φροντίδα του περιβάλλοντος

  Η Philips κατασκευάζει προϊόντα απεικόνισης σε συμμόρφωση με τα αυστηρά πρότυπα για τον περιορισμό επικίνδυνων ουσιών όπως ο μόλυβδος και άλλες τοξικές ουσίες σε είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (RoHS).

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: