Οθόνες


Στον κόσμο των επιχειρήσεων, η πρόοδος είναι γρηγορότερη από ποτέ και για να παραμένετε στην κορυφή πρέπει να διαθέτετε τον καλύτερο εξοπλισμό. Οι επαγγελματικές οθόνες Philips συνδυάζουν την κορυφαία τεχνολογία στον κλάδο με καινοτομίες εστιασμένες στις επιχειρήσεις. Με μια ιστορία πλούσια σε καινοτομίες, η Philips κατέχει διεθνώς ηγετική θέση στα προϊόντα υψηλής ποιότητας, στις εύχρηστες σχεδιάσεις και στα πρακτικά χαρακτηριστικά. Η Philips παρουσίασε στον κόσμο το videowall το 1984 και έπειτα άλλαξε τον τρόπο που παρακολουθεί κανείς τηλεόραση με το Ambilight. Και τώρα, η τεχνολογία μας εξελίσσεται με τις καινοτομίες στις οθόνες σε πληθώρα κλάδων και επαγγελματικών εφαρμογών.

Με το CMND & Control έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Μπορείτε να ενημερώνετε το υλικολογισμικό, να αλλάζετε ρυθμίσεις και πολλά άλλα – η διαχείριση όλων των οθονών σας έχει ενοποιηθεί σε ένα σύστημα. Εξυπνότερο, γρηγορότερο και πιο εύχρηστο από ποτέ, το λειτουργικό σύστημα Android ανοίγει έναν απεριόριστο κόσμο δυνατοτήτων. Με μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την τέλεια διαμόρφωση ανάλογα με τις ανάγκες σας όσον αφορά τις οθόνες. Ενισχύστε την επιχείρησή σας με το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα στον πλανήτη. Οι επαγγελματικές οθόνες Philips περιλαμβάνουν το λειτουργικό σύστημα Android, το οποίο παρέχει πλήρη έλεγχο των εφαρμογών σας και της συνδεσιμότητας. Διαθέτουν ευέλικτη σχεδίαση, ώστε να αποκομίζετε τα μέγιστα από τις οθόνες σας με αυτό το ισχυρό σύστημα σε chip (SOC) και τις βελτιωμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας που το συνοδεύουν. 
 
Εξυπνότερο, γρηγορότερο και πιο εύχρηστο από ποτέ, το λειτουργικό σύστημα Android ανοίγει έναν απεριόριστο κόσμο δυνατοτήτων. Με μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την τέλεια διαμόρφωση ανάλογα με τις ανάγκες σας όσον αφορά τις οθόνες.

Βρείτε  τη δική σας οθόνη...

Οθόνες videowall
Οι οθόνες videowall νέας γενιάς της Philips είναι σχεδιασμένες για μέγιστη έκθεση και απίστευτη ποιότητα εικόνας και διαθέτουν πλαίσιο που σχεδόν δεν διακρίνεται, ώστε το οπτικό περιεχόμενο να παραμένει συναρπαστικό.
Επαγγελματικές τηλεοράσεις
Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με τις νεότερες επαγγελματικές τηλεοράσεις Philips. Καθώς είναι σχεδιασμένες για επαγγελματικές εφαρμογές, θα βρείτε την τέλεια επιχειρηματική λύση για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας.
Οθόνες αφής
Μια συλλογή με οθόνες πολλών σημείων επαφής με τεχνολογία αιχμής από την Philips, οι οποίες είναι έτοιμες να συμπληρώσουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες σας. Προσελκύστε το ενδιαφέρον των πελατών σας με τη μεγάλη γκάμα οθονών αφής που προσφέρουμε.
Λύσεις σήμανσης
Για οποιονδήποτε κλάδο, για οποιαδήποτε απαίτηση. Η σειρά λύσεων σήμανσης από την Philips σάς παρέχει τη δύναμη να προωθήσετε αποτελεσματικά το μήνυμά σας χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονη τεχνολογία και υλικά υψηλής ποιότητας κατασκευασμένα για μέγιστη ανθεκτικότητα.
 

Με την ισχύ του Android™

 

Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες με το Android. Με την απαράμιλλη ταχύτητά του, την ευχρηστία του και τη διαθεσιμότητα των εφαρμογών του, οι επαγγελματικές οθόνες Philips είναι σχεδιασμένες να εξελίσσονται ακολουθώντας τις ανάγκες σας. Οι οθόνες με Android επιτρέπουν περισσότερη εξατομίκευση, είναι ταχύτερες και πιο ισχυρές και διαθέτουν πλήθος εφαρμογών για μεγάλο εύρος κλάδων. 

 

Εξερευνήστε το Android

Με το CMND ελέγχετε τα πάντα

 

Ζήστε την εμπειρία της πλήρους διαχείρισης των οθονών από μία κεντρική μονάδα. Το CMND σάς επιτρέπει να ελέγχετε τις συνδεδεμένες οθόνες και να ενημερώνετε το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις γρήγορα και αποτελεσματικά. Επιπλέον, το εύχρηστο περιβάλλον χρήσης του σάς παρέχει τη δυνατότητα να σχεδιάζετε και να δημιουργείτε συναρπαστικό περιεχόμενο με ευκολία. 


Με το CMND ελέγχετε τα πάντα

Οθόνες ανά κλάδο

Στοιχεία επικοινωνίας


Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.