Οθόνες

Οθόνες που προσφέρουν έμπνευση, ευχαρίστηση και επιτυχία


Σε έναν κόσμο που επηρεάζεται απόλυτα από το οπτικό αποτέλεσμα, πρέπει να ξεχωρίζετε από το πλήθος για όσα λέτε και για τον τρόπο που τα διατυπώνετε. Ξεπεράστε τις προσδοκίες με τη δική μας βοήθεια. Με πλούσια κληρονομιά και ιστορικό παροχής ουσιαστικών λύσεων, συνδυάζουμε κορυφαία τεχνολογία και καινοτομία με επίκεντρο την επιχείρηση, για να σας βοηθήσουμε να επιτυγχάνετε περισσότερα κάθε χρόνο. Ας κάνουμε τους στόχους σας πραγματικότητα.

Με το CMND & Control έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Μπορείτε να ενημερώνετε το υλικολογισμικό, να αλλάζετε ρυθμίσεις και πολλά άλλα – η διαχείριση όλων των οθονών σας έχει ενοποιηθεί σε ένα σύστημα. Εξυπνότερο, γρηγορότερο και πιο εύχρηστο από ποτέ, το λειτουργικό σύστημα Android ανοίγει έναν απεριόριστο κόσμο δυνατοτήτων. Με μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την τέλεια διαμόρφωση ανάλογα με τις ανάγκες σας όσον αφορά τις οθόνες. Ενισχύστε την επιχείρησή σας με το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα στον πλανήτη. Οι επαγγελματικές οθόνες Philips περιλαμβάνουν το λειτουργικό σύστημα Android, το οποίο παρέχει πλήρη έλεγχο των εφαρμογών σας και της συνδεσιμότητας. Διαθέτουν ευέλικτη σχεδίαση, ώστε να αποκομίζετε τα μέγιστα από τις οθόνες σας με αυτό το ισχυρό σύστημα σε chip (SOC) και τις βελτιωμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας που το συνοδεύουν. 
 
Εξυπνότερο, γρηγορότερο και πιο εύχρηστο από ποτέ, το λειτουργικό σύστημα Android ανοίγει έναν απεριόριστο κόσμο δυνατοτήτων. Με μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την τέλεια διαμόρφωση ανάλογα με τις ανάγκες σας όσον αφορά τις οθόνες.

Βρείτε  τη δική σας οθόνη...

Οθόνες videowall
Οθόνες videowall
Οι οθόνες videowall νέας γενιάς της Philips είναι σχεδιασμένες για μέγιστη έκθεση και απίστευτη ποιότητα εικόνας και διαθέτουν πλαίσιο που σχεδόν δεν διακρίνεται, ώστε το οπτικό περιεχόμενο να παραμένει συναρπαστικό.
Επαγγελματικές τηλεοράσεις
Επαγγελματικές τηλεοράσεις
Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με τις νεότερες επαγγελματικές τηλεοράσεις Philips. Καθώς είναι σχεδιασμένες για επαγγελματικές εφαρμογές, θα βρείτε την τέλεια επιχειρηματική λύση για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας.
Οθόνες αφής
Οθόνες αφής
Μια συλλογή με οθόνες πολλών σημείων επαφής με τεχνολογία αιχμής από την Philips, οι οποίες είναι έτοιμες να συμπληρώσουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες σας. Προσελκύστε το ενδιαφέρον των πελατών σας με τη μεγάλη γκάμα οθονών αφής που προσφέρουμε.
Λύσεις σήμανσης
Λύσεις σήμανσης
Για οποιονδήποτε κλάδο, για οποιαδήποτε απαίτηση. Η σειρά λύσεων σήμανσης από την Philips σάς παρέχει τη δύναμη να προωθήσετε αποτελεσματικά το μήνυμά σας χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονη τεχνολογία και υλικά υψηλής ποιότητας κατασκευασμένα για μέγιστη ανθεκτικότητα.
 

Μεγιστοποιήστε την εμπειρία με AndroidTM

 

Με πολλά χρόνια εμπειρίας, καταξίωσης και γνώσεων πάνω στους επαγγελματίες ενοποίησης συστημάτων, τους πελάτες και τους τελικούς χρήστες, η Android προσφέρει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες. Οι οθόνες με υποστήριξη Android ενισχύουν τη μεγαλύτερη εξατομίκευση, είναι πιο γρήγορες, πιο δυναμικές και διαθέτουν εφαρμογές που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αγορών. Γι' αυτό, όλο και περισσότερες λύσεις σήμανσης και επαγγελματικές τηλεοράσεις είναι εξοπλισμένες με το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα παγκοσμίως: το Android.

 

Εξερευνήστε το Android

Η επιθυμία σας διαταγή στο CMND

 

Απολαύστε πλήρη διαχείριση οθονών από μία, κεντρική λύση. Το CMND σάς επιτρέπει να ελέγχετε τις συνδεδεμένες οθόνες και να ενημερώνετε ρυθμίσεις γρήγορα και αποτελεσματικά. Απλοποιεί τη διαδικασία ανάπτυξης και συντήρησης. Προωθεί την αλληλεπίδραση και την εξατομίκευση. Και το καλύτερο απ' όλα; Το CMND διευκολύνει το σχεδιασμό και τη δημιουργία συναρπαστικού περιεχομένου.


Με το CMND ελέγχετε τα πάντα

Οθόνες ανά κλάδο

Στοιχεία επικοινωνίας


Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.